- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.526
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Yok canımm, tabiki denmez.. Şaka.. Edep haya ne biliyoruz çok şükür.. Arkadaşlar konu sahibinin eşini çok kıskanmasını abartılı buldukları için öyle bişey dedim..
Ama konu sahibi cidden çok takmış..
İnsan felaketi bazen çağırır..
Aynen fikir zikir meselesi...Valla bu kadar fesat düşünceler ve fitnelik bana hiç normal gelmiyor. Kişi kendinden bilir işi diye bir söz vardır nokta.
İndeks te mi? Ulusal çalışmaların puanı çok düşük oluyor, ben ya uluslararası kongrelere gönderiyorum yada yabancı dergilere. Hayırlı olsunBir numaram yok obiviyante sen nasılsınYeni makalem yayınlandı
Ya ben gerçekten üzülüyorum konu sahibine. Bize klavye başından yansıyan bu. Kim bilir içinde ne fırtınalar kopuyor. Bence doktora gitmesinde fayda var. Acil tarafından hemde!Adam da normal değil bence. Ya Lorena onu da yoldan çıkarttı ya da adam garip olduğu için baştan Lorenayla ilişkiye başladı. Psikolog varsa beni de aydınlatsın
Sana da hayırlı cumalar..
Ama inan boş yere denmiyor bunlar lorena'ya..
yani arkadaşım (arkadaşım diyorum gayri ihtiyari hitabeten yanlış anlamayın) ne bileyim şimdi bu bahsini ettiğiniz doğruysa ve 2. üyelikse siz neden ifşa ediyorsunuz ki? hangi amaçla alınğını bilmiyorum kişiyi tanımıyorum ama etiklikten bahsederken çokta şık bir hareket olmuyor sanki, affınıza sığınarak size yazıyorum çünkü sizi alıntıladım lorenayı bulamayınca, siz aydınlattınız olayı.Sana da hayırlı cumalar..
Ama inan boş yere denmiyor bunlar lorena'ya..
lorenadan bahsediyoruz dejavu. dikkatini çekerim:)Ay aman kocanızı pamuklara sarıp saklayın telefonunu da ücra köşelere koyun kapatın dişi akrabalarından kimse aramasın neme lazım kaparlar kocanızı sonra. Gerçekten iyi misiniz siz ya çocuk yanlışlıkla yazmış sonra da aramış yanlış oldu diye hem muhabbet hem eli içinde geçmiş olsun demiş çocuğu olan kadın bu kuzeninin eşi bir de eşinizin resmen eşimde gözü var demişsiniz de hala kötü niyetli değilim diyorsunuz böyle davranmak yerine o kişilerle dostluk kurmayı deneseniz bu en önyargı böyle bu şekilde siz çok yalnız kalırsınız bir de oturmaya gelip muhabbet etse eşinle herhalde kavgaya tutuşursunuz biraz kendinize güvenin yahu.
kendi yazdı. kimliğini konusunda.. ifşa eden kendisidediğim gibi orasını bilemiyorum,önceki konularını bilemem f
yani arkadaşım (arkadaşım diyorum gayri ihtiyari hitabeten yanlış anlamayın) ne bileyim şimdi bu bahsini ettiğiniz doğruysa ve 2. üyelikse siz neden ifşa ediyorsunuz ki? hangi amaçla alınğını bilmiyorum kişiyi tanımıyorum ama etiklikten bahsederken çokta şık bir hareket olmuyor sanki, affınıza sığınarak size yazıyorum çünkü sizi alıntıladım lorenayı bulamayınca, siz aydınlattınız olayı.
anlayamıyorum bazıları da konuyu haklı buluşumu hazmedemedi filan,komik şeyler bunlar eğer siz konu sahibini elif ya da lorena bir çeşit hastalık sahibi olduğunu,konularının anlamsız olduğunu düşünüyorsanız ki madem mimlemişiniz de çözmüşünüz olayı yazmayıverin,görmezden gelin..illa benim dediğim doğru sen yanlışsın filan diyenler oluyor ne bileyim gerekli mi cidden?
olta,yem,balık ilginç :) siz bütün işi gücü bırakıp ömrünüzü pc karşısında bu sitede geçiriyor insanları tek tek not alıyor liste oluşturuyor olabilirsiniz gayet tabi de ben bu kadar ciddiye almıyorum burayı size de tavsiyem budur. daha fazla alıntılamayın zira kabak sevmem.ben sizin yorumlarınızı beğeniyorum zaten fark yaratmak açısındanYalnız siz Lorenanın oltasına gelince "misinanın ucunu" bu kadar sıkı sıkıya tutmayın da cumanız yem olarak geçmesin
Kendisi soyledi lorena oldugunudediğim gibi orasını bilemiyorum,önceki konularını bilemem f
yani arkadaşım (arkadaşım diyorum gayri ihtiyari hitabeten yanlış anlamayın) ne bileyim şimdi bu bahsini ettiğiniz doğruysa ve 2. üyelikse siz neden ifşa ediyorsunuz ki? hangi amaçla alınğını bilmiyorum kişiyi tanımıyorum ama etiklikten bahsederken çokta şık bir hareket olmuyor sanki, affınıza sığınarak size yazıyorum çünkü sizi alıntıladım lorenayı bulamayınca, siz aydınlattınız olayı.
anlayamıyorum bazıları da konuyu haklı buluşumu hazmedemedi filan,komik şeyler bunlar eğer siz konu sahibini elif ya da lorena bir çeşit hastalık sahibi olduğunu,konularının anlamsız olduğunu düşünüyorsanız ki madem mimlemişiniz de çözmüşünüz olayı yazmayıverin,görmezden gelin..illa benim dediğim doğru sen yanlışsın filan diyenler oluyor ne bileyim gerekli mi cidden?
2 konu okuyunca yettiSen ona bakma.
Tüm konularını okusan önerin çok farklı olur. Kendisi dişi sinekten bile sakiniyor kocasını ☺
2 konu okuyunca yetti
Allah kolaylık ve sabır versin eşine ve etrafındakilere.. Ama keşke konu sahibi psikolojik bi tedavi alsa..
Hatta eşide ona refagat etse.. Kendine eziyet ediyor başta.. Bir şeyi 40 kere söylersen olur derler, arkadaş 40 bin söylemiştir yazılarından anladığım kadarıyla..
Az önce dediğim gibi, insan felaketi kendi çağırır bazen.. İnşallah bunu idrak eder..
Gitmeden once bana su avrupali akrabalarini anlatir misin zira merak ettim aile duzeninizi avrupalilari falanolta,yem,balık ilginç :) siz bütün işi gücü bırakıp ömrünüzü pc karşısında bu sitede geçiriyor insanları tek tek not alıyor liste oluşturuyor olabilirsiniz gayet tabi de ben bu kadar ciddiye almıyorum burayı size de tavsiyem budur. daha fazla alıntılamayın zira kabak sevmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?