Dün akşam sinir oldum

Konu sahibi sizin arkadaşınız var mı? Varsa eşinizle bir araya getiriyor musunuz? Siz obsesifsiniz acilen tedavi görmeniz lazım. Eşinizi tanısam sizin adınıza ilaç önereceğim.

Adam da normal değil bence. Ya Lorena onu da yoldan çıkarttı ya da adam garip olduğu için baştan Lorenayla ilişkiye başladı. Psikolog varsa beni de aydınlatsın

Bir de alenen paylaşmış!! Mahkemede delil olur

eşinin kuzeni yüzünden neden eşine soğuk davranıyosun ki. ben eşinde bir suç göremedim yersiz bi kıskançlık olmuş

Son düzenleme:
Bu adamlar sizin gibilere nasıl dayanıyo anlayamıyorum

Yahu konu sahibine de ters demekki niye yargiliyosunuz o zaman kadını.. Oda ailesinden böyle görmemiş.. Bak ne diyorum bende gorusurum misafir gelirim giderim.. Ama eften puften sebeplerle arayan soran varsa buyrun arasın.. Belki konu sahibi hislerinde hakli, bilemezsiniz

Hay sizin nikahiniza zihniyetinize ya bide millete geniş diye laf sokmaniza...

yapmayın sunu şu adamların totosunu kaldırmayın kendilerini bir halt zannediyorlar ,kuzen eşinden birşey olmaz belki ama demekki benimde giderim var deyip etrafa saldırmaya başlıyorlar , bırak eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme kendini nimetten saymasın kocan ,
senden kıymetlisi yok

Yani aramasi icin trafik kazasi gecirmesi sart degil o ayri mesele
Dediginiz gibi tamamen akrabaliga bakis acisiyla alakali bir durum
Benim gozumde teyzemin kocasiyla kuzenimin kocasi arasinda bir fark yok mesela, ikisi de aileye evlilik sebebiyle girmis iki insan, kan bagim yok birseyim yok ama beynim bana ikisinin de akraba oldugunu soyluyor ayni seyi esimin ailesi icin de dusunuyorum ha benim kuzenimin esi ha onun, ayni sey

~ Nihat Hatipoğlu mod on ~ Mübarek Cuma günü kalbini bızup kimsenin de günahına girme Lorena. Kul hakkına giriyor artık bu. ~ Nihat Hatioplu mode off ~

eşinin kuzeninin eşi.. bence rahatsız olmakta çok haklısın çünkü gayette gereksiz bir samimiyettir bu ne alaka yani?
benim kuzenimin eşi benimle bilhassa konuşmaya çalışsa,kuzenim beni arayıp sormadan o beni arasa sorsa geçmiş olsun bilmeme ne dese hem kuzenim bozulur hem eşim.. nerden geliyor bu samimiyet gerekli mi der herkes ki ailemin yarısı avrupalı ve avrupada uzun yıllar yaşamış insanlar

senin yerinde olsam kıza ''canım sen hayırdır'' derim.

Hmm avrupa? İsci olarak mi avrupaya gitmisler? Merak ettim bak simdi

Onunla muhattap olmadan çözmek istiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…