Dün akşam sinir oldum

verdiğniz cevap sizin de zihniyetinizi gösteriyor.
terbiyeli olun.
herkes sizin gibi olmak zorunda değil.
Asıl sen terbiyeli ol herkes benim gibi olmak zorunda değil ben bunun farkindayim da sen farkinda mısın? Millete geniş deme hakkını nerden buluyorsun?

Kuzeni dururken niye kuzeninin eşi bu kadar alakadar eşinle.. Ben olsam bende rahatsız olabilirdim..

benim bildiğim başka bir yol yok

ayrıca size bi tavsiye 'geniş' olduğunu kabullenmeyen abidik insanlara cevap vermeye tenezül etmeyin zira onlar ipin ucunu kaçıralı çok olmuş.
Aslında herşey eşimde bitiyo o tele cevap vermese kadında kendini geri çekerdi

benim bildiğim başka bir yok yok

ayrıca size bi tavsiye 'geniş' olduğunu kabullenmeyen abidik insanlara cevap vermeye tenezül etmeyin zira onlar ipin ucunu kaçıralı çok olmuş.
Siz dikkat edin de bu kafalarla yuvalarınızın huzurlarınızı kaçırmayın Aklı selim olmanın adı ne zamandan beri ipin ucunu kaçırmak olmuş.. Neyse körler sağırlar birbirini ağırlar deyiminin gerekliliğini bize kanıtlıyosunuz en azından

Ben düşünyorum şimdi kendimi senin yerine koyarak ama bana da saçma geliyor ona ne canım elinin yanığından çok kıskanç bir insan değilim ama araması msj falan hayatta her şey var unutmayin.sonuçta bir erkek bir kadın !

Aslında herşey eşimde bitiyo o tele cevap vermese kadında kendini geri çekerdi
bana da az biraz hoşuna gidiyormuş gibi geldi ama kimsenin günahını alıp zan altında bırakmak istemem..bunu öğrenmenin bir yolu var açık açık konuşun
çok severek kullandığım bi söz oldu bu 'sen hayırdır' işin özünü çıkarıveriyor açığa
belki biraz kıroca ama samimi aynı zamanda ve pek kibar,naif olan insanın ağzında azıcık komik durduğundan sempatik bir hale bile getirebiliyor ciddi konularda/ağız ararken yardımı dokunur

Ben de diyorum ki konu sahibinin eşi ve söz konusu kuzen eşi için normal demek ki.

Kadını bilmeden kötü niyetlilikle suçlamak hakkına girmek olmuyor mu?

hı?
--oldu, yuvalarımızın huzurlarımızı kaçırmayız..
körler sağırlar birbirini ağırlar evet onu iyi öğrenmişiniz bak
tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…