adamın modu yokmuş, her dakika sevişmeye hazır olunacak diye bişey yok. darlamayın insanlarıDün gece dışardan eve geldik. Eşim koltuğa uzandı telefona bakıyordu. Ben o arada geceliklerimi giydim yanına geldim. Kullanmam gereken vajinal bir fitil vardı. Eşim fitili koydun mu dedi. Bende önce sevişiriz belki dedim dudağından öptüm. Orda öpüşmenin devam etmesini bekledim sanırım. Ama o önce dişlerimizi fırçalayalım da dedi, önce sen dedi, bende tamam dedim, gittim dişimi fırçaladım yüz bakımımı felan yaptım, oyalandım biraz, bu 15-20 dk öyle telefona baktı. Sonra sinir oldum. Gittim yattım yatağıma. Bu sonra dişini feln fırçaldı geldi. Ben de uyumuş numarası yaptım. Sizce haksız mıyım?
Ay fitili kullanip ilişki mi olur mu?
Allah akil fikir dagitirken semsiye mi actiniz?Dün gece dışardan eve geldik. Eşim koltuğa uzandı telefona bakıyordu. Ben o arada geceliklerimi giydim yanına geldim. Kullanmam gereken vajinal bir fitil vardı. Eşim fitili koydun mu dedi. Bende önce sevişiriz belki dedim dudağından öptüm. Orda öpüşmenin devam etmesini bekledim sanırım. Ama o önce dişlerimizi fırçalayalım da dedi, önce sen dedi, bende tamam dedim, gittim dişimi fırçaladım yüz bakımımı felan yaptım, oyalandım biraz, bu 15-20 dk öyle telefona baktı. Sonra sinir oldum. Gittim yattım yatağıma. Bu sonra dişini feln fırçaldı geldi. Ben de uyumuş numarası yaptım. Sizce haksız mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?