- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.619
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HeaaDün gece dışardan eve geldik. Eşim koltuğa uzandı telefona bakıyordu. Ben o arada geceliklerimi giydim yanına geldim. Kullanmam gereken vajinal bir fitil vardı. Eşim fitili koydun mu dedi. Bende önce sevişiriz belki dedim dudağından öptüm. Orda öpüşmenin devam etmesini bekledim sanırım. Ama o önce dişlerimizi fırçalayalım da dedi, önce sen dedi, bende tamam dedim, gittim dişimi fırçaladım yüz bakımımı felan yaptım, oyalandım biraz, bu 15-20 dk öyle telefona baktı. Sonra sinir oldum. Gittim yattım yatağıma. Bu sonra dişini feln fırçaldı geldi. Ben de uyumuş numarası yaptım. Sizce haksız mıyım?
Hadsiz adam ne demek telefona bakmak yapması gereken sen bakım.yaparken zıplaya zıplaya banyo kapısında beklemeli sen çıkınca da üstüne atlaması lazımdıDün gece dışardan eve geldik. Eşim koltuğa uzandı telefona bakıyordu. Ben o arada geceliklerimi giydim yanına geldim. Kullanmam gereken vajinal bir fitil vardı. Eşim fitili koydun mu dedi. Bende önce sevişiriz belki dedim dudağından öptüm. Orda öpüşmenin devam etmesini bekledim sanırım. Ama o önce dişlerimizi fırçalayalım da dedi, önce sen dedi, bende tamam dedim, gittim dişimi fırçaladım yüz bakımımı felan yaptım, oyalandım biraz, bu 15-20 dk öyle telefona baktı. Sonra sinir oldum. Gittim yattım yatağıma. Bu sonra dişini feln fırçaldı geldi. Ben de uyumuş numarası yaptım. Sizce haksız mıyım?
Neye trip attığını “felan” anlasam yorum yapıcamDün gece dışardan eve geldik. Eşim koltuğa uzandı telefona bakıyordu. Ben o arada geceliklerimi giydim yanına geldim. Kullanmam gereken vajinal bir fitil vardı. Eşim fitili koydun mu dedi. Bende önce sevişiriz belki dedim dudağından öptüm. Orda öpüşmenin devam etmesini bekledim sanırım. Ama o önce dişlerimizi fırçalayalım da dedi, önce sen dedi, bende tamam dedim, gittim dişimi fırçaladım yüz bakımımı felan yaptım, oyalandım biraz, bu 15-20 dk öyle telefona baktı. Sonra sinir oldum. Gittim yattım yatağıma. Bu sonra dişini feln fırçaldı geldi. Ben de uyumuş numarası yaptım. Sizce haksız mıyım?
Erkekler de seks makinesi degil ya. Olur boyle şeyler. Galiba hamilesiniz. Hormonlar sizi daha da hassas yapmiş. Surekli cinsellikden uzak durmuyorsa arada sirada olan yorgunluklar affedilir. TakmayinDün gece dışardan eve geldik. Eşim koltuğa uzandı telefona bakıyordu. Ben o arada geceliklerimi giydim yanına geldim. Kullanmam gereken vajinal bir fitil vardı. Eşim fitili koydun mu dedi. Bende önce sevişiriz belki dedim dudağından öptüm. Orda öpüşmenin devam etmesini bekledim sanırım. Ama o önce dişlerimizi fırçalayalım da dedi, önce sen dedi, bende tamam dedim, gittim dişimi fırçaladım yüz bakımımı felan yaptım, oyalandım biraz, bu 15-20 dk öyle telefona baktı. Sonra sinir oldum. Gittim yattım yatağıma. Bu sonra dişini feln fırçaldı geldi. Ben de uyumuş numarası yaptım. Sizce haksız mıyım?
HaklısınDün gece dışardan eve geldik. Eşim koltuğa uzandı telefona bakıyordu. Ben o arada geceliklerimi giydim yanına geldim. Kullanmam gereken vajinal bir fitil vardı. Eşim fitili koydun mu dedi. Bende önce sevişiriz belki dedim dudağından öptüm. Orda öpüşmenin devam etmesini bekledim sanırım. Ama o önce dişlerimizi fırçalayalım da dedi, önce sen dedi, bende tamam dedim, gittim dişimi fırçaladım yüz bakımımı felan yaptım, oyalandım biraz, bu 15-20 dk öyle telefona baktı. Sonra sinir oldum. Gittim yattım yatağıma. Bu sonra dişini feln fırçaldı geldi. Ben de uyumuş numarası yaptım. Sizce haksız mıyım?
Nasıl yani nerede yazıyor ki bu şunu şu şunu diyeKonudan bağımsız olarak mesajdaki "bu şunu yaptı", "bu, öyle yaptı" gibi ifadeler sadece bana mı rahatsız edici geldi?
Kime hitap edilirse edilsin çok saygısızca bir ifade olduğunu düşünüyorum.
Konu sahibesinin mesajındaki aşağıdaki ifadelerden bahsediyorum.Nasıl yani nerede yazıyor ki bu şunu şu şunu diye
Bende bı ortamda veya kavgada buKonu sahibesinin mesajındaki aşağıdaki ifadelerden bahsediyorum.
"bu 15-20 dk öyle telefona baktı."
"Bu sonra dişini feln fırçaldı geldi."
Anladığım kadarıyla eşinden bahsediyor. Ancak "bu" ifadesi bana çok saygısızca geliyor.
Dediğim gibi konudan bağımsız, ancak benimgözüme battı.
İyi de kadın kızgın zaten, normal bir gün yaşamıyor şu andaKonu sahibesinin mesajındaki aşağıdaki ifadelerden bahsediyorum.
"bu 15-20 dk öyle telefona baktı."
"Bu sonra dişini feln fırçaldı geldi."
Anladığım kadarıyla eşinden bahsediyor. Ancak "bu" ifadesi bana çok saygısızca geliyor.
Dediğim gibi konudan bağımsız, ancak benimgözüme battı.
Ne yani siz yüzünüzü yıkarken arkanızda donunu çıkarıp arizona kertenkelelerinin çiftleşme dansını yapmadı mı? Az bile yapmışsın, pipisini kesmek lazım böylelerininDün gece dışardan eve geldik. Eşim koltuğa uzandı telefona bakıyordu. Ben o arada geceliklerimi giydim yanına geldim. Kullanmam gereken vajinal bir fitil vardı. Eşim fitili koydun mu dedi. Bende önce sevişiriz belki dedim dudağından öptüm. Orda öpüşmenin devam etmesini bekledim sanırım. Ama o önce dişlerimizi fırçalayalım da dedi, önce sen dedi, bende tamam dedim, gittim dişimi fırçaladım yüz bakımımı felan yaptım, oyalandım biraz, bu 15-20 dk öyle telefona baktı. Sonra sinir oldum. Gittim yattım yatağıma. Bu sonra dişini feln fırçaldı geldi. Ben de uyumuş numarası yaptım. Sizce haksız mıyım?