Merhaba arkadaşlar
Eşimin işsizliği sebebiyle 6 aydır annemlerdeydim. Daha doğrusu çocuk doğduğundan beri 20 aydır çoğu kez gittim geldim. Mecburiyetten. son gidisimde 6 ay kaldım. Boşanmaya karar vermiştim işlerimi düzene sokucam dedi eşim bi şekilde barıştık. Allah razı olsun ailemin çok emeği var çok destek oldular 5 yıllık evliliğimde. Ama annem her yaptığını yüzümüze vurdu. Bazen çocuğa bile diyo hastanede ben baktım sana mama yaptım falan. Kaldığım zamanlarda hergunum zehir oldu. Kız kardeşim odasını paylaşmak istemedi. Annem temizlik hastası elimden geldiği kadar yaptığım halde yinede memnun edemedim. Hep şikayet etti. Benim evim bu kadar dağınık değildi ben böyle sevmem herkes evine dagilsa kurtulsam. Nerdeyse hergun duydum bu lafı. 2 dakka otursam gözüne batiyodu. Bı iş çıkarıyodu sürekli. Son 2 aydır koydeydi de bayağı rahatım o zaman. 2 gün önce geldi ve kıyamet koptu. Eşim de bi turlu dedigi gibi düzenli bı ise giremedi.
Yine aynı lafı söyledi herkes evine gitsede kurtulsam diye. Ama direk bana diyo çünkü tek evli olan benim. Bende dayanamadım artık patladim. Zaten iple çekiyorum gitsem de kurtulsam diye dedim. Ama o na bir de bin ah ısit ağzına geleni saydirdi. Başkası olsa seni sokağa atardı bakmazdı. Sana biz baktık kocana baktık. Yok ben ev isi yapiom diye söyleniyor musum. Kendi yaparmış aman biz yapmıyalimmis. Kaç ev değiştirdimse hepsine yardım etmiş ohooooo bilmem ne bilmem ne. Bende ben ise söylenmiyorum zaten yapıyorum ama kızına bişe diyemiyosun benim ağzıma ettin dedim. Küçüklükten beri hep ben ezildim. Gider bütün mahalleye benden dert yanardi. Kimseye gitmek istemezdim. Tam tartışma sırasında eşim aradı. Durumu anlattım. Tmm biseler ayarliyim gelin dedi. Artık azina çoğuna bakmadim çok kırılmıştım. Balkonda ağzına geleni saydi misafire vardi. O sinirle çıktım geldim. Bide peşimden çıkmış çocuğu götürme diyo. Bugünde dediklerini inkar ediyor ben konuadim tabi geleceğini kuzenim söyledi bende gelmesin dedim. Çocuk için gelecekmis de bilmem ne. Annem hep böyle yapar eder küfürler savurur hiç bişey olmamış gibi devam eder. Ama ben çok kırıldım. Bu da ilk kovusu değil. Çok kulak ardı ettim ama artık canıma tak etti.
Simdi herkes barışın diyo olay çok yeni. Ben uzun bir süre onu görmek istemiyorum. Nasıl bir tutum sergilemeliyim bu işin doğrusu nedir ?
Bide benim gelmemi istemiyosa o da bir daha benim kapıma gelmesin demiş. Ama yine ariyacagindan eminim çünkü daha öncede aynı şeyi yapti[/QUOTE Karı koca güçlü olup, kimseye muhtaç olmamanız lazımmmm...Belli bir yaşa gelen insanların sinirleri yıpranıyor...Senin mutsuz olman onuda yıllardır üzmüş, bıktırmış...onuda bu hale getiren sebepler vardır...insanlar evlatlarını evlendirip derin bir nefes almak istiyorlar, yılların yorgunluğundan dinlenmek istiyorlar...Ama gençler bunu hiç anlayamıyorlar...sürekli hep bize yardımcı olunsun, çocuklarımıza bakılsın, boşanalım ana evine gidelim, ordada prenses gibi davransınlar, çocuğu atalım anne- baba evine, gençkız gibi yaşayalım istiyorl gençler..