Dün evden kovan annem bugün barışmak istiyo

Eşinizin ailesi bu olayın neresinde peki? Annenize bakım ile ilgili para teklif de ettiniz mi? Eşiniz nerede kalıyor? Neden eşinizin böyle bir sorunu varken hemen çocuk yaptınız? Aileniz iyi harika süper demiyorum eskiden yaşatılanlar da ayrı ama şu durumda size göre daha haklılar malesef. Üstelik barışma için adım da atıyor anneniz. Şu durumda sürekli ailenizi suçluyorsunuz. Oysa siz ve eşiniz daha hatalısınız. Ben onu belirtiyorum.
Eşimin anne babası ayrı hiçbiri ile görusmuyor. Anneme para verecek kadar iyi bir işe giremem ki küçük yerde yaşıyoruz. Anca merdiven siler temizliğe giderim. Mevzu para değil ben bakamam diyor. Çocuk üç yıl sonra oldu. Şuan büyüsünde çalışayım diye bekliyorum. Çocuk yokken çalışıyordum çünku. Geri dönmeyi hiç düşünmemiştim. Çünkü aynı şeyleri yasiyacaktim. Annem babamla da çok boşanma noktasına geldi ve defalarca barıştılar. Evet haklılar eşimin sorumsuzlulugunu çekmek zorunda değiller ama inanın bekarken hiç evlat olarak görülmesini çok ezildim kendi yuvam olsun istedim ama olmadı. Keşke böyle olmasaydi. Daha önce de oldu barıştık gelip inadına konuşuyor sana gelmedim çocuk için geldim falan. Bu hep böyleydi ne derdi var anlamadım.

Merhaba arkadaşlar
Eşimin işsizliği sebebiyle 6 aydır annemlerdeydim. Daha doğrusu çocuk doğduğundan beri 20 aydır çoğu kez gittim geldim. Mecburiyetten. son gidisimde 6 ay kaldım. Boşanmaya karar vermiştim işlerimi düzene sokucam dedi eşim bi şekilde barıştık. Allah razı olsun ailemin çok emeği var çok destek oldular 5 yıllık evliliğimde. Ama annem her yaptığını yüzümüze vurdu. Bazen çocuğa bile diyo hastanede ben baktım sana mama yaptım falan. Kaldığım zamanlarda hergunum zehir oldu. Kız kardeşim odasını paylaşmak istemedi. Annem temizlik hastası elimden geldiği kadar yaptığım halde yinede memnun edemedim. Hep şikayet etti. Benim evim bu kadar dağınık değildi ben böyle sevmem herkes evine dagilsa kurtulsam. Nerdeyse hergun duydum bu lafı. 2 dakka otursam gözüne batiyodu. Bı iş çıkarıyodu sürekli. Son 2 aydır koydeydi de bayağı rahatım o zaman. 2 gün önce geldi ve kıyamet koptu. Eşim de bi turlu dedigi gibi düzenli bı ise giremedi.
Yine aynı lafı söyledi herkes evine gitsede kurtulsam diye. Ama direk bana diyo çünkü tek evli olan benim. Bende dayanamadım artık patladim. Zaten iple çekiyorum gitsem de kurtulsam diye dedim. Ama o na bir de bin ah ısit ağzına geleni saydirdi. Başkası olsa seni sokağa atardı bakmazdı. Sana biz baktık kocana baktık. Yok ben ev isi yapiom diye söyleniyor musum. Kendi yaparmış aman biz yapmıyalimmis. Kaç ev değiştirdimse hepsine yardım etmiş ohooooo bilmem ne bilmem ne. Bende ben ise söylenmiyorum zaten yapıyorum ama kızına bişe diyemiyosun benim ağzıma ettin dedim. Küçüklükten beri hep ben ezildim. Gider bütün mahalleye benden dert yanardi. Kimseye gitmek istemezdim. Tam tartışma sırasında eşim aradı. Durumu anlattım. Tmm biseler ayarliyim gelin dedi. Artık azina çoğuna bakmadim çok kırılmıştım. Balkonda ağzına geleni saydi misafire vardi. O sinirle çıktım geldim. Bide peşimden çıkmış çocuğu götürme diyo. Bugünde dediklerini inkar ediyor ben konuadim tabi geleceğini kuzenim söyledi bende gelmesin dedim. Çocuk için gelecekmis de bilmem ne. Annem hep böyle yapar eder küfürler savurur hiç bişey olmamış gibi devam eder. Ama ben çok kırıldım. Bu da ilk kovusu değil. Çok kulak ardı ettim ama artık canıma tak etti.
Simdi herkes barışın diyo olay çok yeni. Ben uzun bir süre onu görmek istemiyorum. Nasıl bir tutum sergilemeliyim bu işin doğrusu nedir ?
Bide benim gelmemi istemiyosa o da bir daha benim kapıma gelmesin demiş. Ama yine ariyacagindan eminim çünkü daha öncede aynı şeyi yapti[/QUOTE Karı koca güçlü olup, kimseye muhtaç olmamanız lazımmmm...Belli bir yaşa gelen insanların sinirleri yıpranıyor...Senin mutsuz olman onuda yıllardır üzmüş, bıktırmış...onuda bu hale getiren sebepler vardır...insanlar evlatlarını evlendirip derin bir nefes almak istiyorlar, yılların yorgunluğundan dinlenmek istiyorlar...Ama gençler bunu hiç anlayamıyorlar...sürekli hep bize yardımcı olunsun, çocuklarımıza bakılsın, boşanalım ana evine gidelim, ordada prenses gibi davransınlar, çocuğu atalım anne- baba evine, gençkız gibi yaşayalım istiyorl gençler..

Annen haklı. Kimse kusura bakmasın annen bu kadar zaman evini açmış her gittiğim eve geldi yardım etti diyorsun. Kadın çocuğu bırak götürme diyor ki gönlü el vermiyor demek kiyamıyor. Bide arkandan gelmek istemiş aklı gönlü sende evladını yalnız bırakmıyor daha ne yapsın.
Ani sinirlenebilir gel gitleri olabilir. 6 ay az bir zaman değil sesten gürültüden rahatsız olmuş olabilir.
Nankör olmayın size evini açtığı için minnet duymalisiniz. Bunları hiç yapmaya bilirdi mecbur degil

Karı koca güçlü olup, kimseye muhtaç olmamanız lazımmmm...Belli bir yaşa gelen insanların sinirleri yıpranıyor...Senin mutsuz olman onuda yıllardır üzmüş, bıktırmış...onuda bu hale getiren sebepler vardır...insanlar evlatlarını evlendirip derin bir nefes almak istiyorlar, yılların yorgunluğundan dinlenmek istiyorlar...Ama gençler bunu hiç anlayamıyorlar...sürekli hep bize yardımcı olunsun, çocuklarımıza bakılsın, boşanalım ana evine gidelim, ordada prenses gibi davransınlar, çocuğu atalım anne- baba evine, gençkız gibi yaşayalım istiyorl gençler..

iyide siz gidince çocuğu bana ver sen git dedi yazmissiniz bakmak istemeyen bunu yapmaz.haaa evet kadin mecbur degil.siz hiç bir şekilde elinizi taşın altına koymuyorsunuz hep bahane.girersiniz bir ise asgari ücretli 750 800 kreşe verirsiniz geriye kalni çocuğun ve sizin masraflarınız icin harcarsınız.evi yatmadan yatmaya kullanırsınız yük olmazsınız lafta çekmezsiniz.asgari ücrete kira verip çocuk okutup ev gecindirenler var biraz rahatınızdan vazgeçin bence
Hayır evde bişey yok boş eve götürme dedi sen git çocuğu bırak demedi. Ne rahatı Allah aşkına herşey çok kolay gözüküyor.bahane niye edeyim keşke calisabilsem zaten gitmem ki. Annemin emeği yok sadece maddi destek ben baktım bir defa uyutmuslugu yok yemek yedirse bak ben yaptım ben yedirdim diye yüzme vurur

Karı koca güçlü olup, kimseye muhtaç olmamanız lazımmmm...Belli bir yaşa gelen insanların sinirleri yıpranıyor...Senin mutsuz olman onuda yıllardır üzmüş, bıktırmış...onuda bu hale getiren sebepler vardır...insanlar evlatlarını evlendirip derin bir nefes almak istiyorlar, yılların yorgunluğundan dinlenmek istiyorlar...Ama gençler bunu hiç anlayamıyorlar...sürekli hep bize yardımcı olunsun, çocuklarımıza bakılsın, boşanalım ana evine gidelim, ordada prenses gibi davransınlar, çocuğu atalım anne- baba evine, gençkız gibi yaşayalım istiyorl gençler..
Hayır kesinlikle böyle birşey istemiyorum. Hamileyken bile ev temizliğine gittim merdiven sildim muhtaç olmamak icin

Üç yıl sonra çocuk yaptıysanız eşinizin huyunu öğrenmiş olmanız lazımdı mesela. Anneniz çekmek zorunda değil ve ne yapsaydım nereye gideyim mantığıyla davranmanız yanlış. Annenizde çok rahat edemedim diye annenize böyle konuşmamalısınız. Sonuçta az kalmamışsınız. Anne kız kırgınlıklar olur barışılır çok hakkı geçmiş evladınızla sığınmışsınız ve hatasını anlayıp özür dilemiş üstüne.
Yok annemle babam da daha önce ayrılıcaklardı vs konuyla ne alaka? Resmen annenize kin bilemişsiniz.

Ayrıca küçük yerde çok az parayla çocuk baktırabilirsiniz. Büyük şehirde çocuk bakımı için çok daha fazla para isteniyor. Siz de ev temizliği yapsanız haftada üç gün kendinize bakarsınız.

Hayır evde bişey yok boş eve götürme dedi sen git çocuğu bırak demedi. Ne rahatı Allah aşkına herşey çok kolay gözüküyor.bahane niye edeyim keşke calisabilsem zaten gitmem ki. Annemin emeği yok sadece maddi destek ben baktım bir defa uyutmuslugu yok yemek yedirse bak ben yaptım ben yedirdim diye yüzme vurur
kocan nerede yaşıyor onun ailesi yokmu git birazda kaynanangilde yaşa.adam rahatına düştüm.insaAat isi sezonluk tur ek is yapılabilir.3 iste çalışan insanlar var.bosanacagini söyledin mi adama.seni ne diye arıyor sonrada kalk gel diyor.

Annen haklı. Kimse kusura bakmasın annen bu kadar zaman evini açmış her gittiğim eve geldi yardım etti diyorsun. Kadın çocuğu bırak götürme diyor ki gönlü el vermiyor demek kiyamıyor. Bide arkandan gelmek istemiş aklı gönlü sende evladını yalnız bırakmıyor daha ne yapsın.
Ani sinirlenebilir gel gitleri olabilir. 6 ay az bir zaman değil sesten gürültüden rahatsız olmuş olabilir.
Nankör olmayın size evini açtığı için minnet duymalisiniz. Bunları hiç yapmaya bilirdi mecbur degil
Nankörlük etmiyorum Allah razı olsun baktı diyorum ama hergun dedi herkes gitsede kurtulsam sürekli üzerime oynama. Bende istemezdim bu durumda olmak. Madem bizden rahatsız olup bosan gel neden diyo. Bosansam ve evden kovsa nereye gideyim. Ailem öyle yalnız yaşamama müsade edecek biri değil. Şuan büyümesini bekliyorum kendi evimde durup calisicam. Bana dediği lafları insan düşmanına demez. Ya direk sokaklara düşersin dedi artık kaldıramiyorum. Sinirlenince ne dediğini bilmiyor. Yenilir tutulur cinsten değil. Eşimle ikimizin yapacağı bir iş arastiriyodum. Kapıcılık işi vardı günlerdir ordan haber bekliyoruz. Ha oldu ha olacak. Bir an önce bir düzen oluşturmaya çalışıyorum.

aynen.yaparsin yaparsın.jer ihtiyacını görürsün sömürdükçe sömürür.kiz verirsin ama geriye damat ve toruna bakma sorunu çıkarırlar ama zaman sonra ne yaptın ki olur.konu sahibide yazmış zaten bir kere bile uyutmadı diye.hic inandirici degil

kocan nerede yaşıyor onun ailesi yokmu git birazda kaynanangilde yaşa.adam rahatına düştüm.insaAat isi sezonluk tur ek is yapılabilir.3 iste çalışan insanlar var.bosanacagini söyledin mi adama.seni ne diye arıyor sonrada kalk gel diyor.
Esimin ailesi yok. Sorumsuzluğu yüzünden bu durumdayiz. İnşaat işi de adam ya veriyor parasını ya vermiyor. Hep böyle oldu. Küçük bı yerdeyiz güvenilir yerde bulamadı. Hep kavgayla aldı parasını. O da kiraydı elektrikti orya gitti. Söylemiştim ailemle sorunlar yaşayacağım için tekrar barıştık. Eşim istedi aslında ben bayağı üsteledim acicam davayı biyle olmuyo dedim. Düzene sokucam dedi. Şuan çalışıyor da devamlı değil iste. Burdan sonra basliyacak inşallah bı yere

Ben annenize de hak verdim açıkçası. Kadına da hem maddi hem manevi epey yük binmiş ve haklı olarak bezmiş, sinirleri yıpranmış. Ev ev üstüne olmaz. Yetişkin bir kadınsınız, ayaklarınızın üstünde durmanız lazım. Çocuk değilsiniz ki anneniz size bakmalı diyeyim. Hayatınzıza çözüm bulup başınızın çaresine bakmak sizin sorumluluğunuz. Bir şeyler yapın bence. Buna can dayanmaz, anneniz adına söylemek gerekirse. O kadına sorsak kimbilir ne dertlidir.

aynen.yaparsin yaparsın.jer ihtiyacını görürsün sömürdükçe sömürür.kiz verirsin ama geriye damat ve toruna bakma sorunu çıkarırlar ama zaman sonra ne yaptın ki olur.konu sahibide yazmış zaten bir kere bile uyutmadı diye.hic inandirici degil
İnanırsın inanmazsin sana kalmış bişey. Tşk ederim

Nankörlük etmiyorum Allah razı olsun baktı diyorum ama hergun dedi herkes gitsede kurtulsam sürekli üzerime oynama. Bende istemezdim bu durumda olmak. Madem bizden rahatsız olup bosan gel neden diyo. Bosansam ve evden kovsa nereye gideyim. Ailem öyle yalnız yaşamama müsade edecek biri değil. Şuan büyümesini bekliyorum kendi evimde durup calisicam. Bana dediği lafları insan düşmanına demez. Ya direk sokaklara düşersin dedi artık kaldıramiyorum. Sinirlenince ne dediğini bilmiyor. Yenilir tutulur cinsten değil. Eşimle ikimizin yapacağı bir iş arastiriyodum. Kapıcılık işi vardı günlerdir ordan haber bekliyoruz. Ha oldu ha olacak. Bir an önce bir düzen oluşturmaya çalışıyorum.
Allah yardimciniz olsun. Tez zamanda aile butunlugunuzu saglarsiniz inşallah

Ben annenize de hak verdim açıkçası. Kadına da hem maddi hem manevi epey yük binmiş ve haklı olarak bezmiş, sinirleri yıpranmış. Ev ev üstüne olmaz. Yetişkin bir kadınsınız, ayaklarınızın üstünde durmanız lazım. Çocuk değilsiniz ki anneniz size bakmalı diyeyim. Hayatınzıza çözüm bulup başınızın çaresine bakmak sizin sorumluluğunuz. Bir şeyler yapın bence. Buna can dayanmaz, anneniz adına söylemek gerekirse. O kadına sorsak kimbilir ne dertlidir.
Ya çocukluğumdan beri dert yanması. Bunun sebebi ne peki. Hiç bir zaman benden babamdan şikayet etmediğini duymadım.

Ya çocukluğumdan beri dert yanması. Bunun sebebi ne peki. Hiç bir zaman benden babamdan şikayet etmediğini duymadım.

Onu annenize sormak lazım. Belki de çocukluğunuzda da bayağı eziyetli bir çocuktunuz. Nerden bileyim... :) Ama şu an haksızsınız. Annenizin yerinde kim olsa bunalır bu durumdan.

konuşmayayım konuşmayayım diyorum da mademki annen boyle bir insan kaçmak icin evlendin e peki niye çocukla geri dönüyorsun.hergun makarna ye kadının evine girme.kocan 8 5 çalışmıyor ki çocuğa kim bakacak diye dusunesin.sende 7 24 çalışacak degilsin hanginiz evde iseniz dönüşümlü baksın çocuğa çokta kreşe veremem diyorsan.biraz rahatınızdan ödün verin

Üç yıl sonra çocuk yaptıysanız eşinizin huyunu öğrenmiş olmanız lazımdı mesela. Anneniz çekmek zorunda değil ve ne yapsaydım nereye gideyim mantığıyla davranmanız yanlış. Annenizde çok rahat edemedim diye annenize böyle konuşmamalısınız. Sonuçta az kalmamışsınız. Anne kız kırgınlıklar olur barışılır çok hakkı geçmiş evladınızla sığınmışsınız ve hatasını anlayıp özür dilemiş üstüne.
Yok annemle babam da daha önce ayrılıcaklardı vs konuyla ne alaka? Resmen annenize kin bilemişsiniz.
Özür dilemesi ben söylemedim öyle bişey demiş. Çocuğu görüp gitcekmis. Onun bana kini var benim değil. Annemdir bende bakarım ona ama bir darı olsa diğer kardeşlerime diyemez 2 kere ameliyat oldu erkek kardeşimhic gitmedi yanına ben gittim çocukla akşama kadar kaç gün bekledim yanında. O gün o günde kalio. Ben ondan bana hergun minnet duymasını beklemiyorum ama bugün bakmiyolar yarında bakmazlar yine beni ariycak annemdir bakarim ama yine bana aynı şeyi yapar bu hep böyle oldu. O sinirle akşam bile rahatsızlanmis kız kardeşim TV izliyodu ben uyumustum sana seslencektim dedi hastalandım doktora gitcektim. Annemle babamın boşanmasının konuyla alakası babamada aynı şekilde ağır laflar etti ve babam ayrı ev tuttu biz baristirdik

Back
X