Nasıl oldu anlatır mısınız? Gerçekten insan bazen tacizmi degilmi anlayamıyor.bu arada yaşlı filan diye ihtiyarlığina güvenmeyin,genelde gençler daha efendi oluyor
İnsanoğlu genelde böyle işte. Korkak! Zaten o yüzden kahramanlar bu kadar az.O anın şokuyla hiç bir şey yapamıyor insan. Üstelik tek başımaydım. Ve otobüste kimsenin o inene kadar sesi çıkmadı indikten sonra başladılar desteğe.
Kimsenin destegi onemli degil,lazim da degil. Sofor ilgilenmediyse hemen polisi aramalisiniz, bulundugunuz adresi caddeyi soyleseniz gelirlerdi, soforu de sikayet ederdiniz hem. Cunku boyle bir durumda size yardimci olmak zorundaO anın şokuyla hiç bir şey yapamıyor insan. Üstelik tek başımaydım. Ve otobüste kimsenin o inene kadar sesi çıkmadı indikten sonra başladılar desteğe.
hem şahit olanlar yardım ediyor hemde sonra ki msj da kimse oralı olmadı inince sesleri çıktı diyorsunuz.Ne yazık ki dün gece başımdan çok kötü bir olay geçti. Resmen o kadar insanın içinde tacize uğradım. Bunu anlamamla bağırmam bir oldu. Sonrası kavga bağırış çağırış. Üstelik ben sesimi çıkartınca kendi haklıymış gibi üzerime yürüdü. Otobüste bu duruma şahit olanlar sağ olsun yardımcı oldular. Zaten bu olaydan bir durak sonra da indi! Sizin başınızdan böyle bir şey geçti mi? Veya şahit oldunuz mu?
Orada dalga anlamı var. Kimsenin yardımcı olduğu yok.hem şahit olanlar yardım ediyor hemde sonra ki msj da kimse oralı olmadı inince sesleri çıktı diyorsunuz.
siz de bizim aklımızı mı taciz ediyorsunuz.
bir sonra ki durak da inen adamın fotosunu alabilirdiniz.
akıllı tlf polis arayabilirdiniz.
polis şöförü araçla karakola davet ettiginde kimlere örnek kimlere ders vereceginizi görürdünüz.
ne güzel yazmışsınız.konu sahibi hangi saat de hangi hatta bindigini şikayet ederek adamı karakolda bir kaç saat de olsa agırlanmasına sebep olabilir.Otobüslerde kamera var artık.
Hangi hat saat kaç polise söyleyip şikayetçi olabilirsiniz..
Yanına kalmamalı bu pisliklerin..
Ceza almasalar da en azından gözleri korkutulmalı..
Orada dalga anlamı var. Kimsenin yardımcı olduğu yok.
Bir kere benim başıma metroda şöyle bir olay gelmişti: Adamın biri asla gözünü kırpmadan gözlerime bakıyordu, başlangıçta umursamadım. Sonrasında tabii ki çok rahatsız oldum. Birine mi benzettiniz neden sürekli bana bakıyorsunuz dedim. Garip biriydi gözüm dalmış, ben sana neyine bakacağım vs dedi ve üzerime yürüdü. Çok sinirlendi bağırmaya başladı. Dedim ki başka yere dalsın gözlerin. Diğer yolcular adamı tutup uzaklaştırdılar, tepki gösterdiler. Bu da bir taciz sayılır bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?