Ben ortaokul lise hep otobüsle gittim geldim. Taciz edilmediğim gün sayısı çok az. Bir de zor bela yer bulup popomu sağlama aldığımda yaşlılara yer vereceğiz diye ayakta giderdim. Rezillik. Özellikle fark edemedikleri veya kolay sindirildikleri icin küçük kızları hedef aldıklarını düşünüyorum. Biz yetiskin kadinlar bindigimiz otobus metrobuslerde ortaokul lise cocuklari icin gozlerimizi 4 acalim. Yetişkin olduktan sonra bir elin parmaklarını geçmiyor taciz anım.Toplu tasimada tacize ugramayan var miymis yahu?
Çocukları ve genç kadınları taciz ediyorlar. En son metrobus ile 1.5 yıl ise gittim geldim sadece 2 vaka yaşadım. Ama genç kızlar çok daha fazla yaşıyorlardır. Orta okuldayken hergün yaşardım. Lise de azaldı haftada 3 falan. Üni de haftada 1 e düştü. Hatta bir keresinde önümde bir kız taciz edilmişti adam ereksiyon olmuş kıza degdiriyordu. Baştan sona izledim. Sesimi cikaramamistim korkmustum. O zaman 18 falandım. ama o olay ile cook ciddi bir aydınlanma yaşamıştım.Evet yani ilk kez duyanlar var sasirdim.. lisede herhalde yuz kere basima gelmistir, dayanmayan da yanina oturup sohbet baslatir cunku cinsel acligin Afrikasidir bu ulke..
Geçti hemde kaç kez geçti başımdan. Malesef pislikler her yerdeler.Ne yazık ki dün gece başımdan çok kötü bir olay geçti. Resmen o kadar insanın içinde tacize uğradım. Bunu anlamamla bağırmam bir oldu. Sonrası kavga bağırış çağırış. Üstelik ben sesimi çıkartınca kendi haklıymış gibi üzerime yürüdü. Otobüste bu duruma şahit olanlar sağ olsun yardımcı oldular. Zaten bu olaydan bir durak sonra da indi! Sizin başınızdan böyle bir şey geçti mi? Veya şahit oldunuz mu?
Bende el tacizine ugradım yanımdan gecerken elinin tersini baldırıma degirdi ve ben daha 17yasndaydım ama iri yapım var ne fark ederse artık bunu yapan senmisin ee benim cene dururmu azıma ne geldiyse saydırdım kimse bisey anlamadı tbi mal mal baktı sanki sucu yok gbi ve hemen uzaklastı serefsizler toplulugu bunlar asıcan bunları hepNe yazık ki dün gece başımdan çok kötü bir olay geçti. Resmen o kadar insanın içinde tacize uğradım. Bunu anlamamla bağırmam bir oldu. Sonrası kavga bağırış çağırış. Üstelik ben sesimi çıkartınca kendi haklıymış gibi üzerime yürüdü. Otobüste bu duruma şahit olanlar sağ olsun yardımcı oldular. Zaten bu olaydan bir durak sonra da indi! Sizin başınızdan böyle bir şey geçti mi? Veya şahit oldunuz mu?
ci sel deneyimi yüksek ve yaşlı olanlardan korkBu çok gerçek biliyor musunuz, kolu bacağı değmesin diye çaba veriyor genç erkekler gördüğüm hep toplu taşımalarda, başıma ne gelse orta yaşlı ya da yaşlı erkeklerdi hep.
O anın şokuyla hiç bir şey yapamıyor insan. Üstelik tek başımaydım. Ve otobüste kimsenin o inene kadar sesi çıkmadı indikten sonra başladılar desteğe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?