Dün toplu taşımada tacize uğradım!

Kesinlikle medeniyetle alakalı değil sapik sapıktir cinsi ulusu medeniyeti olmaz. Geçen dolmuşa bindim arka dörtlü de geldi genc en fazla 26 falan yaşlarda kulağinın her yeri küpe gayet modern giyinisli bi bey yanima oturdu bacakları bir açışı var köşeye sıkıştım. Bir sey söylesem kimse destek falan olmaz belli. Zaten insan olsa bir insani toplu tasima da öyle rahatsiz etmez. Bende önce ters ters baktim sonra iyice topladim bacağımı baktım hala pişkin umrunda değil bacağıma, bacağı değiyor bi toplanayim yok inanin abartı degil baya baya kiymetli totosunu bir yaymış inerken bir güzel tekme attım indim gık sesini çıkaramadı ( hayvan) bu sadece biri daha neler neler gördüm. Üniversite de fakülteden gelen otobüs inanılmaz dolu olurdu daha 1. Sınıfım çarşıdan da geçiyor halktan da birileri bindi ama nefes alınmıyor o kadar dolu . İneceğim duraktan 1 durak önce öğrenci kizlar iniyor adam elini turnike gibi koymus inen kızların ona sürtmesini sağlıyor. Nasil sinir oldum anlatamam cantam da kitaplarim vardi adama bi geçirdim tabi ses falan çıkartamadi pislik orada normal insanlar da vardi kimse ses etmedi . Zaten toplum olarak sesimiz yüksek çıksa bunlar bu kadar cesur olamaz. Bize ucu dokunana kadar 3 maymunu oynuyoruz her kesim icin geçerli bu illa canimiz yanacak oyle bağıracağız bu iki yüzlülük cok canimi yakıyor. Size de çok gecmis olsun konu sahibi.

Ben o yüzden otobüste ayakta durmam gerekirse cam kenarına gecer cama arkamı dönerim. Çantamı da önüme alırım. Malesef tedbirli olmak zorundayız sapıklar her yerde

Hanımlar benim taktikler de işe yarıyor.
Metro, metrobüs farketmez.
Sınırı aşanın "yanlışlıkla" ayağına basıyorum, diz altına tekme atıyorum. :)
Zaten uzaklaşıyor.

Geçen yaz çocuklarla geziyordum. Deli ayağına yatan bir dingil gidip gelip bağırıyor herkese.
Kendimi geçtim, çocuklara yaklaşmaz inşallah derken geldi dibime, o pis ağzını kocaman açıp bağırdı.
Lan s..ktir git, polis çağırırım şerefsiz dedim.
Ondan sonra adamın biri ayağının altına aldı :)

Ilk tacizi 13 yasinda bi dukkanda satici elime dokunarak yapmisti. Bildigin cocuktum o da bildigin adam!!! Neyse bi hisimla cikmistim geri..

otobustede oldu.. yasli bi herif once arkadasimin poposunu oksadi sonrada bana yeltendi..arkadasim fark etti o kalabalikta cok kotuydu.. derken adamdan uzaklastik..
Bu olay yaklasik 25 yil once yasandi. Sapikligin iktidarla medeniyetle ilgisi yok! Her zaman varbu sapiklar

Ne güzel ya. Ben bi fırsat bulamadım bu tarz bir kursa gitmeye. YouTube dan falan bir kaç teknik öğrenebilir miyiz acaba:) kursa gitmek gibi olmaz ama başlangıç seviyesinde bir iki hareket öğrensek kardir

Ben 6 yaşında başladığım için ve liseden beri arada kum torbası tekmeliyorum ama bisiklet sürmek gibi bişey pek unutulmuyor :) youtube filan takip ettiğim bir hoca yok şuan sadece ağırlık çalışıyorum salon da başlangıç için ekteki resimler de yeterlidir özellikle bu tipler arkadan yaklaşır dirseğinizi kaldırıp arkaya doğru yüzüne geçirmeniz bile yeterli olacaktır ama bir salonda çalışırsanız refleksleriniz anında tepki verir böyle durumlarda birçok kadın arkadaşıma öğrettiğim bir kaç hareket var o donup kalma hali maalesef yine de oluyor öğrettiklerin aklıma gelmedi o an diyen çok buda ancak pratikle çözülebilecek bir şey video izlemekle pek olacak bir şey değil maalesef

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-25-22-29-41.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_2018-02-25-22-29-47.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_2018-02-25-22-29-31.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 99
  • Screenshot_2018-02-25-22-30-59.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 107
  • Screenshot_2018-02-25-22-31-28.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_2018-02-25-22-31-34.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 99

Sağolun babasız büyüyünce bazı şeyleri öğrenmek zorunda kalıyor insan kızları mümkünse 4 ,5 ,6 yaşlarında( ne kadar erken olursa o kadar iyi )mahallede olan kursalara gönderin onlar çok daha iyi eğitim verip ilgileniyorlar çünkü ilerletirse daha profosyonel bi yöne giderler zaten ben lisede salladım ve sonrasında okul sınav iş bulma derdi derken bıraktım şimdi aikidoya yazılıcam ofisimin yakınında bir yer buldum geçen ne zamandı hatırlamıyorum 3 kişi bi kıza saldırmışlardı kız tekvandocu çıktı bu 3 salağı hastanelik eti valla çok gurur duymuştum ben de

Uzun yillardir toplu tasima kullanmiyorum
Ama gencken otobuste cok adam dovmusumdur
Sokakta yururken de cantayi kafalarina gecirmisligim coktur
Hic cekinmem , delidir falan diye de korkmam
Onlar deliyse ben daha da deliyim
Bir tanesi bile agzini acip da birset soyleyemedi
Arkalarina bakmadan kactilar
Sadece bir tanesi cantayla vurmama ragmen hic kipirdamamisti , ben bagrindikca o " ama cok guzelsiniz" deyip durmustu fena benzetmistim pisligi
En sonunda yanimdaki arkadasim gilme krizine girmisti de o sacma olay o sekilde sona ermisti

Bence çakı daha mantıklı.
Özellikle küçük kelebekler "saplarım" imajı veriyor.

Üniversitedeyken babam yaşında bir sapık otosüste dadandı başıma. Kelebeği çıkarıp açmamla inmesi bir oldu.

Ben bunu öyle çok yaşadım ki hayatım boyunca. Kaç kere polise götürdüm. Polis çağırdım. Otobüsten tekme tokat attırdıklarım falan oldu. Sonuçta toplu taşımadan mümkün olduğunca kaçmaya başladım. Yürümeyi tercih ettim kimi zaman. Kalabalık otobüslere binmedim ve en son iş yerime yakın bir evde oturmaya başladım sırf toplu taşıma kullanmamak için.

Tacizle, tecavüzle ilgili her konu açıldığında
Sayfalarca benzer anılar okuyoruz.

İnsan içine çıkıp
Bu tarz berbat anısı olmayan yoktur eminim artık.

Allah'ım ne acı!

eğer başımıza geldiğinde ya da tacize uğrayan birini gördüğümüzde sustuysak, susuyorsak hepimiz suçluyuz. kesinlikle basit bir şey değil o temas, yaşayan bilir o travmayı. tecavüze uğrayanların travmasını düşünemiyorum bile.. size de geçmiş olsun.

medeniyetle kesinlikle alakası yok bence de, fakat şöyle bir durum var, lise yıllarımda bir avrupa şehrinde bir dedenin bana taciz girişimi olmuştu, büyük bir parktaydık fazla insan da yoktu etrafta, dede olduğu için aklımın ucundan bile geçmemişti böyle bişeye yelteneceği. saf salak pratik yapıyorum diye olabildiğince çok insanla konuşmaya çalışıyordum. neyse orda adama höt deyince bişey diyemedi sonra da uzaklaştım hemen. ama yaşadığım şoku ve korkuyu tarif edemem, aynı şartlar türkiyede olsa sonucu belliydi, kadın erkek ilişkilerinin tabu olduğu toplumlarda reddedilen erkek daha da saldırganlaşıyor diyebilirm. dede dersimi de çok şükür avrupada aldım

Gecmış olsun ben de ıkı gun önce yolda yürürken bir dede tarafından sözlü tacize uğradım hiç kimsede korku yok malesef.

Tacize evet uğradım. Ama en korkunçu geçen sene mart ayınca cinsel bıçaklı saldırıya uğradım. Spor çıkışı babannemlerin evine gidiyordum tenha bir yerden geçiyordum kulağımda kulaklık müzik dinliyordum. Baktım arkamda iki adam. Geceliği kaç dedi.
Bende kulaklıkları çıkardım sağımda solumda kimse yok tam bunların videolarını yüzlerini çekeyim derken bıçakla üzerime yürüdüler ve boynumu tuttular sonra bir adam çıktı sokaktan kaçtılar. Adam çıkmasaydı allah bilir orada bıçaklanıp ölecektim. Bir yığıldım kaldım gebere gebere ağladım. Ölen insanları düşündüm annem babannem büyükbabam almaya geldiler.
Amcam babalarım vs kamera kayıtları karakol adliye derken daha bulamadılar.
O gün bugündür korkarım ki tenha yerlerden geçemem. Biber gazıyla geziyorum. O da artık nereye kadar koruyacaksa.

Ayaga kaldirirdin milleti..kiza derdjn senin poponu cekti gordum.. yok valla abla cekmedim gelin bakin der kasla goz arasi silerdi. Sonra bi de suclu sen olurdun...

Ayyy benim de gozum esimle sevgiliyken cafede bi cocugun ustune dalmis valla farkinda degildim nereye daldigindan.. esim bakti nereye baktigimi gorunce de kizmisti cocuga diktin gozunu sen ne yapmaya calisiyosun yanimda boyleysen ohooo mohooo.. ay hem gulme geldiydi hem sinirlendiydim cok sacma bi durumdu. Valla gozum dalmisti ya mal miyim sevgilimleyim bi de yapcaksam onun yaninda mi yaparim

Gecmış olsun ben de ıkı gun önce yolda yürürken bir dede tarafından sözlü tacize uğradım hiç kimsede korku yok malesef.
O dedelerden tum sehirlere biraz serpistirilmis bence. Cunku cok kisiden duyuyorum. Smdiye dek ben de 2kere denk geldim dedelere. Teki geldi bilerek surundu carpti yol genisken. Ben cok snir oldum. Annem arkadan geliyodu ona soyledim yaa su adam bile bile carpti dye. Annem snirlendi hizli hizli yuruyup o da adama dan diye carpti gecti .. birinde de dersaneye gidiyorum aman ne guzellik aman yarabbiiihhh falan gibi biseyler dedi suratima suratima daha biseyler dedi anlamadim...

Otobüslerde güvenlik kameraları var. Gidip savcılığa suç duyurusunda bulunun. Otobüs güvenlik kameraları incelenip suçlu bulunabilirse siz de hakkınızı ararsınız. Tacize uğramış bir kadının otobüsten adamın inmesini engellemesi çok zor.

Bana da dudaklara bak nasılda parlıyo dıyen mi pala bıyıklarını buran mı yolda yururkem mememe surtmeye calısan mı ,otobusun kalabalıgın dan yararlanıp seyını koparacasılar arkama sürtünmek ıstemıstı ne serefsızlere denk geldım bır tanesını yakalasaydık parcalayacaktık.

Aynen sonra da at elinden iğneyi bir köşeye bulamazlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…