- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Ne güzel ya. Ben bi fırsat bulamadım bu tarz bir kursa gitmeye. YouTube dan falan bir kaç teknik öğrenebilir miyiz acaba:) kursa gitmek gibi olmaz ama başlangıç seviyesinde bir iki hareket öğrensek kardir
Tam aradığım kadınsın. Benim iki kızım var şu an ikinci kizima hamileyim çocukken pazarda markette ve başka bir yer de 3 defa tacize uğradım unutamıyorum. Kızlarımı ben de tekvando ya göndermek istiyorum inşaAllah kendilerini korumayı bilsinler hiç bir erkeğin savunmasına ihtiyaç duymasinlar istiyorum. Sizi görünce çok gururlandım kendinizi geliştirmeniz büyük başarı.
Bence çakı daha mantıklı.Toplu iğne bulundurun bayanlar yakınınızda..
Taciz edenin eline, çüküne, bacağına neresine denk gelirse acımayın bir anda batırın. Kaçıramasın o anda kendini..
Biber gazı toplu taşımada kullanılamaz diye iğne diyorum. Yoksa dışarıdaysanız direk boca edin gazı. Hiç acımayın. Tereddüt etmeyin.
Silah yerine geçerse geçsin. Tacizci ceza almıyor iğne batıran mı ceza alacak?
Ayaga kaldirirdin milleti..kiza derdjn senin poponu cekti gordum.. yok valla abla cekmedim gelin bakin der kasla goz arasi silerdi. Sonra bi de suclu sen olurdun...Metroda yanımda oturan şerefsiz karşıda ayakta önümüzde duran kızın poposunu video ya çekiyordu, ne yapıyorsun sen dedim, bi panikledi bende ne yapacağımı bilemedim, sonra böyle bir panikle indi, videoyaya çektiği kızın bile haber yok, hala pişmanım neden bağırıp herkese söylemedim diye, ama her şey çok ani gelişti, görür görmez adama kızdım ama ortalığı ayağa kaldıramadım.
Ayyy benim de gozum esimle sevgiliyken cafede bi cocugun ustune dalmis valla farkinda degildim nereye daldigindan.. esim bakti nereye baktigimi gorunce de kizmisti cocuga diktin gozunu sen ne yapmaya calisiyosun yanimda boyleysen ohooo mohooo.. ay hem gulme geldiydi hem sinirlendiydim cok sacma bi durumdu. Valla gozum dalmisti ya mal miyim sevgilimleyim bi de yapcaksam onun yaninda mi yaparimBir kere benim başıma metroda şöyle bir olay gelmişti: Adamın biri asla gözünü kırpmadan gözlerime bakıyordu, başlangıçta umursamadım. Sonrasında tabii ki çok rahatsız oldum. Birine mi benzettiniz neden sürekli bana bakıyorsunuz dedim. Garip biriydi gözüm dalmış, ben sana neyine bakacağım vs dedi ve üzerime yürüdü. Çok sinirlendi bağırmaya başladı. Dedim ki başka yere dalsın gözlerin. Diğer yolcular adamı tutup uzaklaştırdılar, tepki gösterdiler. Bu da bir taciz sayılır bence...
O dedelerden tum sehirlere biraz serpistirilmis bence. Cunku cok kisiden duyuyorum. Smdiye dek ben de 2kere denk geldim dedelere. Teki geldi bilerek surundu carpti yol genisken. Ben cok snir oldum. Annem arkadan geliyodu ona soyledim yaa su adam bile bile carpti dye. Annem snirlendi hizli hizli yuruyup o da adama dan diye carpti gectiGecmış olsun ben de ıkı gun önce yolda yürürken bir dede tarafından sözlü tacize uğradım hiç kimsede korku yok malesef.
Otobüslerde güvenlik kameraları var. Gidip savcılığa suç duyurusunda bulunun. Otobüs güvenlik kameraları incelenip suçlu bulunabilirse siz de hakkınızı ararsınız. Tacize uğramış bir kadının otobüsten adamın inmesini engellemesi çok zor.Ne yazık ki dün gece başımdan çok kötü bir olay geçti. Resmen o kadar insanın içinde tacize uğradım. Bunu anlamamla bağırmam bir oldu. Sonrası kavga bağırış çağırış. Üstelik ben sesimi çıkartınca kendi haklıymış gibi üzerime yürüdü. Otobüste bu duruma şahit olanlar sağ olsun yardımcı oldular. Zaten bu olaydan bir durak sonra da indi! Sizin başınızdan böyle bir şey geçti mi? Veya şahit oldunuz mu?
Bana da dudaklara bak nasılda parlıyo dıyen mi pala bıyıklarını buran mı yolda yururkem mememe surtmeye calısan mı ,otobusun kalabalıgın dan yararlanıp seyını koparacasılar arkama sürtünmek ıstemıstı ne serefsızlere denk geldım bır tanesını yakalasaydık parcalayacaktık.O dedelerden tum sehirlere biraz serpistirilmis bence. Cunku cok kisiden duyuyorum. Smdiye dek ben de 2kere denk geldim dedelere. Teki geldi bilerek surundu carpti yol genisken. Ben cok snir oldum. Annem arkadan geliyodu ona soyledim yaa su adam bile bile carpti dye. Annem snirlendi hizli hizli yuruyup o da adama dan diye carpti gecti.. birinde de dersaneye gidiyorum aman ne guzellik aman yarabbiiihhh falan gibi biseyler dedi suratima suratima daha biseyler dedi anlamadim...
Aynen sonra da at elinden iğneyi bir köşeye bulamazlar zaten.Toplu iğne bulundurun bayanlar yakınınızda..
Taciz edenin eline, çüküne, bacağına neresine denk gelirse acımayın bir anda batırın. Kaçıramasın o anda kendini..
Biber gazı toplu taşımada kullanılamaz diye iğne diyorum. Yoksa dışarıdaysanız direk boca edin gazı. Hiç acımayın. Tereddüt etmeyin.
Silah yerine geçerse geçsin. Tacizci ceza almıyor iğne batıran mı ceza alacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?