Dünden beri o kadar üzgünüm ki, bu erkekler neden böyle

Eşinizin ailesine aldığı evin kredisini ödediğini evlenmeden önce bilmiyor muydunuz? Ben maddi durumum ultra iyi olmadıktan sonra kabul etmezdim sanırım ya da bu şartlarda evlenmezdim. Yazık eşiniz bu kafada gittikçe siz çok borç öder, çok hirpalanirsiniz.
Galiba öyle, bu tartışma dan sonra aklıma geldi biz evlendiğimiz de eşimin de benim de bekar evinden kalma televizyonlarımız vardı evlendikten sonra 1ini kız kardeşine verdi kullanmıyoruz diye, bir gün ailesi geldi kız kardeşinin şarjı bozulmuş diye orjinal şarj 2 tane idi birini verdi, ama hep iyi niyetli yaklaştığım için sorun etmedim kafam yeni dank ediyor. Evet ev kredisi ödediğini biliyordum ama o zaman ben toydum aradım annemi evli ablamı ya böyle bir durum var bugün bana toz pembe ama yarın zoruma gider mi dedim, bana saçmalama dediler biz böyle şeyler görmediğimiz için anormal geliyor dediler, ben de onlar öyle deyince bir şey demedim ama keşke deseymişim

Bu adamlar elde avuçta ne varsa veriyorlar varken sonrasını düşünmüyorlar. Sıkıştıklarında da kuyruğu kıstırıp gelip ee hayatım napıcaz? Vallaha ağzıma geleni şimdi söyleyemicem ama anlayın siz napacağımızı. Sonrayı hiç düşünmeden hareket eden bir tanede bende vardı. En sonunda büyük bir sıkıntıya düştü baktı ben ve ailemden başkası yalan törpüledi kendini. Anca bir kazık yemesi lazım başka türlü aydınlanamıyorlar malesef 😔

Onu yanlış izah etmişim aslında kayınbabamın haberi yok, sadece fikir almak için aramış, eşim güya bana danışıp öyle söyleyecek bizim altınımız var verelim size alın diye
Seni üzmek istemem ama bence eşin altından babasına bahsetmiştir canım. Hatta söz vermiştir. Sen vermeyince de tiplere giriyor. Yumuşama bence. Seni düşünmeyeni sen hiç düşünme

Seni üzmek istemem ama bence eşin altından babasına bahsetmiştir canım. Hatta söz vermiştir. Sen vermeyince de tiplere giriyor. Yumuşama bence. Seni düşünmeyeni sen hiç düşünme
Asla vermem, kendi o babalık duygusuna girmemiş olabilir ama benim önceliğim ailem ve çocuğum, ona 2.el eşya alıp, kayınbabamın araba sevdasına para mı vereceğim

Bu adamlar elde avuçta ne varsa veriyorlar varken sonrasını düşünmüyorlar. Sıkıştıklarında da kuyruğu kıstırıp gelip ee hayatım napıcaz? Vallaha ağzıma geleni şimdi söyleyemicem ama anlayın siz napacağımızı. Sonrayı hiç düşünmeden hareket eden bir tanede bende vardı. En sonunda büyük bir sıkıntıya düştü baktı ben ve ailemden başkası yalan törpüledi kendini. Anca bir kazık yemesi lazım başka türlü aydınlanamıyorlar malesef 😔
Bir konuşmaya çalışsa her şeyi söyleyeceğim de kabuğuna çekildi hemen, adım atarım diye bekliyor yine ama çok bekler yasak kalktığı gibi anneme gideceğim 😔

Galiba öyle, bu tartışma dan sonra aklıma geldi biz evlendiğimiz de eşimin de benim de bekar evinden kalma televizyonlarımız vardı evlendikten sonra 1ini kız kardeşine verdi kullanmıyoruz diye, bir gün ailesi geldi kız kardeşinin şarjı bozulmuş diye orjinal şarj 2 tane idi birini verdi, ama hep iyi niyetli yaklaştığım için sorun etmedim kafam yeni dank ediyor. Evet ev kredisi ödediğini biliyordum ama o zaman ben toydum aradım annemi evli ablamı ya böyle bir durum var bugün bana toz pembe ama yarın zoruma gider mi dedim, bana saçmalama dediler biz böyle şeyler görmediğimiz için anormal geliyor dediler, ben de onlar öyle deyince bir şey demedim ama keşke deseymişim
Siz yuzde yüz haklısınız bence bende sizin gibi iyi niyetinden evlenmeden once olduğu için belki bu ödemeyi kabul edeblrdm ama onun dışında şuan yaotgi şeyi asla kabul etmeyin alttan almayın. Siz kirada iken kendi babamda olsa kabul etmem ben araba lüks e girer ayrıca kayın baban ver dememis beyfendi kendince dusnmus keşke kendi ailesini düşünse. Bence bu olay onada ders olsun herşeyi verme huyundan belki vazgecer

Bir konuşmaya çalışsa her şeyi söyleyeceğim de kabuğuna çekildi hemen, adım atarım diye bekliyor yine ama çok bekler yasak kalktığı gibi anneme gideceğim 😔

Haklı olduğunuz için konuşmaktan kaçıyor. Ben üsteleyenlerdenim. Annenize gitmeniz çözüm değil. Sizde kaçmış oluyorsunuz. Savaş alanı terkedilmez. Yoksa kaybedersiniz.

Siz yuzde yüz haklısınız bence bende sizin gibi iyi niyetinden evlenmeden once olduğu için belki bu ödemeyi kabul edeblrdm ama onun dışında şuan yaotgi şeyi asla kabul etmeyin alttan almayın. Siz kirada iken kendi babamda olsa kabul etmem ben araba lüks e girer ayrıca kayın baban ver dememis beyfendi kendince dusnmus keşke kendi ailesini düşünse. Bence bu olay onada ders olsun herşeyi verme huyundan belki vazgecer
Aslında ben anlatacaktım bak böyleyken böyle diye, konuya girdim zaten babanın evi var arabası var, borcu yok ne gerek var dedim, bana dediği şey canı çekmiş ne var, öyle deyince zaten çok duygusalım gözlerim doldu konuşamadım sonra kendi parladı senin ailen çok iyi değil mi falan yaptı çok zoruma gitti

Haklı olduğunuz için konuşmaktan kaçıyor. Ben üsteleyenlerdenim. Annenize gitmeniz çözüm değil. Sizde kaçmış oluyorsunuz. Savaş alanı terkedilmez. Yoksa kaybedersiniz.
Eşim yarın ve öbürü izinli evde, arefe günü beraber temizlik yaparız diye konuşmuştuk, ben yapacağım tabii yine bana yardım etmezse ve adım atmazsa iftar hazırlamayı düşünmüyorum zaten, eksikleri de almadı, hayır normalde ev alışverişini ben yaparım zaten ama artık ne taşıyabiliyorum ne vaktim oluyor ev bebeğin hazırlığı derken

"Akıl akıl gel peşime takıl"
Ne akılsız akılsız işler planlayıp, uygulama peşine düşüyorsun be adam. Ailen için zaten yapacağını yapmışsın, çocuğun olacak, ödenecek borçların var. Daha babana yaranma derdindesin. İnsanı sinir küpü yapar böyleleri.
Sevgili konu sahibi kardeşim, sinir olup, üzülmekte sonuna kadar haklısın. Ama, yapma. Üzme kendini. Çatır çatır söyle söyleyeceğini. Bizi ne zaman düşüneceksin acaba? Allah sana akıl fikir versin, de ve ihtiyaçlarını erteleyip kendinden taviz verme. Yaranılmaz bu erkeklere.Sen iki yakamız bir araya gelsin diye çırpındıkça, bu adam parayı nereye dağıtsam diye düşünecek nasılsa. Kendini sıkma, üzme lütfen.

Su salgin doneminde hamile haliyle toplu tasimayla kuafore giden bir kadin ve borcla altin alip borc vermek isteyen bir erkek.

Bence cok uyumlu bir ciftsiniz. Tencere kapak misali.
Ben de size bravo diyorum, bu postan bunu çıkarıp böyle destek olduğunuz için, ben bu postu yazarken bile ağlayarak yazıyorum o kadar ki içim dolu, ama sadece hakkımı helal etmiyorum ve sizi Allah’a havale ediyorum.

Eşinizin arabayla götüreceğini düşünmüştüm. Ona muhtaç olmadığınızı görsün diye dedim.
Ehliyete başvurdum, ilk sınavda kaldım maalesef ikinci sınav zamanı da virüs süreci başladı öyle yarım kaldı, ben de götürür diye bekledim ama salona gelip sırtını dönüp uyumaya devam etti

Back
X