Dünden beri o kadar üzgünüm ki, bu erkekler neden böyle

Ev mecbur eşimin adına, ev kredisini kendi çektiği için, zaten biz hep kendi aramızda diyoruz oturdukları evi satsalar, değeri 350 bin kendilerine daha küçük bir ev alsalar 250 bine kalan 100 bin ile biZim kredi kapanıyor, ama kayınbabam alıngan diye söyleyemiyor, ev 4+1 ve 2 kişi oturuyor sadece ya daha neler neler buraya yazsam sığmaz bunaltırım

Allah sana sabır versin arkadaşım.
Gerçekten ömür törpüsü bir kocan var. Ailesi de düşüncesiz. Acımasızlar. Oğlumuz yeni evli, çocuğu olacak, kira ödüyor diye düşünmeleri gerek. Ama dediğim gibi nerde o incelik...
Annen de aynı benim annem gibi, hemen damadını savunur, olayı örter, hatta seni suçlu çıkartır.. içini de dökemezsin..
Umarım bebek doğduktan sonra kendine çekidüzen verir.
Canını sıkma, kendini üzme..

kendini cok hazirlamis. ailesiyle ilgili falsolari biliyor. konu acilinca direkt konuyu oraya baglayip saldiriya gecmis.. kp altinlari nereden biliyor? bence sorun orada.. boyle seyler aranizda kalmali. soylemeyin sizde para oldugunu bilmesin.. ne derdi var da 90 lik arabaya geciyor altinda arabasi varmis.. bu aileler birak evladina bir sey yapmayi bir de evladina kambur olmuyor mu sinir oluyorum.. ne sorumsuzluk.. cocugun hazirligi yok daha elinizdeki parayi da alacak..
3-5 parça kıyafet aldım indirim sitelerinden, birde araç gereç 2.el aldım temizdi fazla para vermeyeyim diye ama daha bebek arabası, çanta, beşik, bana alınacaklar hiçbiri yok ortada buna rağmen böyle düşünebiliyor, kayınbabam altınları bilmiyor, eşim benden onay aldıktan sonra söyleyecek kendince düşüncesi böyleydi

Allah sana sabır versin arkadaşım.
Gerçekten ömür törpüsü bir kocan var. Ailesi de düşüncesiz. Acımasızlar. Oğlumuz yeni evli, çocuğu olacak, kira ödüyor diye düşünmeleri gerek. Ama dediğim gibi nerde o incelik...
Annen de aynı benim annem gibi, hemen damadını savunur, olayı örter, hatta seni suçlu çıkartır.. içini de dökemezsin..
Umarım bebek doğduktan sonra kendine çekidüzen verir.
Canını sıkma, kendini üzme..
Annem çok sever hep onu savunur, beni de çok düşünür üzülmeme hiç dayanamaz ama huzursuzluk çıkmasın diye biliyorum, ben de he deyip geçiyorum, tartıştığımızı mecbur söyledim , bayram için oraya gidecektik böyle olunca iptal oldu haliyle, inanmazdı başka bir sebebe

Zaten odadan bir çıktı nasıl mutlu, babası arayıp fikir almış ya havalara uçuyor, ama burada benim ve bebeğimin suçu ne, 2 gündür kendimi yedim bitirdim
Haklısınız ama burada haklı olmanız birşey ifade etmiyor eşiniz için. Kendi çocukluk yaralarınin farkina varmalı ve iyileştirmeli.

3-5 parça kıyafet aldım indirim sitelerinden, birde araç gereç 2.el aldım temizdi fazla para vermeyeyim diye ama daha bebek arabası, çanta, beşik, bana alınacaklar hiçbiri yok ortada buna rağmen böyle düşünebiliyor, kayınbabam altınları bilmiyor, eşim benden onay aldıktan sonra söyleyecek kendince düşüncesi böyleydi
oldu paşam malkara keşan.. bence eşiniz daha olgunlaşacak.. ne de olsa ana baba.. bir sey istediler mi illa yapmaya calsiyorlar. mantigi var mi bakmiyorlar.. sizin diyeceginiz şu; zaten kredilerini ödüyorsun sesimi cikartmiyorum. evlat olarak elinden geleni yapiyorsun. artik biraz da kendi aileni düşün.

bir an once dogum cantanizi da hazirlayik eksikleri de tamamlayin. gün gün ne olacagi belli olmuyor hayatta virus kimin aklina gelirdi? sokaga cikma yasagi kimin aklina gelirdi?

oldu paşam malkara keşan.. bence eşiniz daha olgunlaşacak.. ne de olsa ana baba.. bir sey istediler mi illa yapmaya calsiyorlar. mantigi var mi bakmiyorlar.. sizin diyeceginiz şu; zaten kredilerini ödüyorsun sesimi cikartmiyorum. evlat olarak elinden geleni yapiyorsun. artik biraz da kendi aileni düşün.

bir an once dogum cantanizi da hazirlayik eksikleri de tamamlayin. gün gün ne olacagi belli olmuyor hayatta virus kimin aklina gelirdi? sokaga cikma yasagi kimin aklina gelirdi?
Evet zaten bir çok şeyi internetten aldım, birde altın biraz artsın da kredinin faizi çıksın bari diyorduk, dünden sonra umrumda değil satıp halledeceğim kalanları

Evet zaten bir çok şeyi internetten aldım, birde altın biraz artsın da kredinin faizi çıksın bari diyorduk, dünden sonra umrumda değil satıp halledeceğim kalanları
o mantikla hareket edince sadece arada kazanan banka oluyor... altin artarsa sen arada faizi onunla ödüyorsun.. parayi kullanmis oluyorsun ama altin artsin diye dokuz doguruyorsun. altini babama vereyim diyen koca da ustune tuz biber ekiyor.

o mantikla hareket edince sadece arada kazanan banka oluyor... altin artarsa sen arada faizi onunla ödüyorsun.. parayi kullanmis oluyorsun ama altin artsin diye dokuz doguruyorsun. altini babama vereyim diyen koca da ustune tuz biber ekiyor.
Aslında 6 ay sonra geri ödemeli birde faiz düşük diye hemen ihtiyaçları alalım diye başvurduk, çıkınca altın alalım artar belki biraz daha rahatlarız diye düşündük

Kızlar merhaba, 3 yıllık evli 30 haftalık hamileyim eşimle severek evlendik, ilk evlendiğimiz zaman eşimin ailesi neredeyse hiç destek olmadı eşim her şeyi tek başına yaptı borç harç edinerek, babası düğün arifesi eşime küstü durduk yere hatta neyse düğünden hemen sonra ben bütün altınlarımı verdim eşime borcumuzun bir kısmını kapattık, bu arada biz evlenmeden eşim ailesine ev almış 2023 e kadar da kredisini ödeyecek, benden önce olduğu için bir şey diyemedim, neyse biz yeni yeni biraz toparlandık şu 6 ay ödemesiz krediden çektik onunla altın aldık köşeye attık masraflar için kullanırız diye, bebeğin bir çok eksiği var daha ve benim kurumum da kapalı maaşım eksik yatıyor zorlanıyoruz haliyle, kirada oturuyoruz biz, kayınbabamların evi ve 50 bin liralık bir arabası var, dün eşim geldi şey diyor babam aramış işte bir araba var piyasa fiyatının çok altında 90 bin lira arabayı satsam 40 bin açığım var falan neyse bir şey demedim bir saat sonra gelmiş bana diyor babama altınları mı versek bize sonra verir, ay bir içime oturdu saçmalama dedim daha çocuğun arabası beşiği yok, altın artar diye bekliyoruz ki borçla alınmış bir altın 6 ay sonra ödemesi başlıyor, uzatmadım sustum Sonra geri geldi ben de sadece dedim ki neden bu kadar düşüncesizsin hemen yerinden fırlayıp doğru benim ailem bok bir tek senin ailen iyi değil mi dedi ben de ne kadar pisliksin benim ailemin ne ilgisi vardı da karıştırdın şimdi dedim, hazırlandı işe gitti, gececiydi sonra ne aradı ne sordu bugün de sabah geldi uyudu akşam 4e kadar, önceden konuşmuştuk kuaför randevum vardı beni götürecekti dönüşte de eksikler vardı yasak başlamadan alıp gelecektik ama 4 te uyandı hazırlanıyordum ona rağmen gelip salonda uyumaya devam etti, Hamile halimle toplu taşıma kullandım mecbur, neden iyiyken iyi böyle tartışınca düşüncesiz olurlar anlamıyorum üstüne kendini haklı görüyor ya hepten sinir oluyorum içimi boşaltamıyorum diye, ya uzun oldu hakkınızı helal edin başka anlatacak kimsem yok
Pes ya ne kadar düşüncesiz eşiniz.Sanırım ailenin de çok tesiri altında kalıyor.Uyursa uyusun,umrunuzda olmasın siz de yemek temizlik vs de yapmayın sorarsa da herşeye tek başıma yetişiyorum kusura bakmıycaksın artık diyin bakın keyfinize bebeğinize stres olmasın

Pes ya ne kadar düşüncesiz eşiniz.Sanırım ailenin de çok tesiri altında kalıyor.Uyursa uyusun,umrunuzda olmasın siz de yemek temizlik vs de yapmayın sorarsa da herşeye tek başıma yetişiyorum kusura bakmıycaksın artık diyin bakın keyfinize bebeğinize stres olmasın
Temizlik takıntısı olan biriyim, o olsun olmasın yaparım da yine, ama yarın iftar yapmayı düşünmüyorum, o akşama kadar uyuyacak ve evin eksiklerini almayacak, üstüne ben ödül gibi temizlik + iftar yapamam, sanki paşanın oğlu

Temizlik takıntısı olan biriyim, o olsun olmasın yaparım da yine, ama yarın iftar yapmayı düşünmüyorum, o akşama kadar uyuyacak ve evin eksiklerini almayacak, üstüne ben ödül gibi temizlik + iftar yapamam, sanki paşanın oğlu
Kesinlikle yapmayın biraz burnu sürtülsün,çok ayıp etmiş gerçekten

Galiba öyle, bu tartışma dan sonra aklıma geldi biz evlendiğimiz de eşimin de benim de bekar evinden kalma televizyonlarımız vardı evlendikten sonra 1ini kız kardeşine verdi kullanmıyoruz diye, bir gün ailesi geldi kız kardeşinin şarjı bozulmuş diye orjinal şarj 2 tane idi birini verdi, ama hep iyi niyetli yaklaştığım için sorun etmedim kafam yeni dank ediyor. Evet ev kredisi ödediğini biliyordum ama o zaman ben toydum aradım annemi evli ablamı ya böyle bir durum var bugün bana toz pembe ama yarın zoruma gider mi dedim, bana saçmalama dediler biz böyle şeyler görmediğimiz için anormal geliyor dediler, ben de onlar öyle deyince bir şey demedim ama keşke deseymişim

Böyle bir durumda ben kimseye danışmadan direk eşim olacak kişiye sorardim , tamam kredi ödüyorsun ve daha en az 4 sene daha odeyeceksin , peki biz evlendigimizde nasil olacak ? Kredisini ödediği (n) (miz) evde biz oturacak miyiz yoksa babanlar mi oturmaya devam edecek ? Kirada oturacaksak evin kredisini kim ödeyecek? Olur ya yarin bir gün ben calisamam hamilelik vs olduğunda o zaman hem kredi hem kira hem geçim nasıl olacak ?

Sizde ki iyi cesaret bu konuda.

Yok aslında o konuyu tam izah edememişim kayınbabam fikir almak için aramış, eşim kendince düşünmüş bana soracak onay versem vereceğiz, hayır hiç kendi kendine düşünmez mi insan babam bana destek olacağına ne düşünüyor diye, ben de dedim babanın evi arabası var, borcu yok ne gerek var bana birde demez mi canı istemiş ne var o öyle dedi benim gözlerim doldu zaten bu süreçte beni çok duygusal biri yaptı zaten
Ne demek babamin canı istedi bizde çok şey istiyoruz ama maddiyat el vermeyince olmuyor işte bnm eşim de kaç kere babama para vercem dedi de karşı çıktım tartıştık sonra barıştık eğer 1 kere derseydik hep isterlerdi .hiç canını sıkma vermem de küser sonra barışır mutlaka

Ay düşüp bayılıcam artık ya. Ne değerli aileler çocuklarına ev bırkacakalrına ev aldırıyolar Bi de benim ailem b.. Demiş bence haklı😲

Benim iş yerim kapandığından beri oturup kalkıp borçları konuşuyoruz, nasıl olur ben doğumdan sonra işten çıkarsam gibisinden, ona yansıtmıyorum ama bazen öyle bunalıyorum ki borç harçtan şu camdan atlasam biter mi diyorum bazen bu sıkıntım, üstüne böyle bir düşüncesizlik yapıp kendini haklı görmüyor mu beni yiyip bitiriyor
Size önerim bebeğin alışverişi konusunda hiç acimayin herşeyini eksiksiz alın ,ayrıca haklisin hiç alttan almayın kuserse sende küs.vermeyin altınları felan

Back
X