dünden beri sinirden çıldırıyorum...

Birlikte 15 gün değilde 10 gün balayı yapacağın için üzüldüğün insana çıkarıp eline yüzüğünüzü verdiniz öylemi..Çok abes değilmi sizce.. "Seni çok seviyorum balayımız uzun uzun olsun.Ama al işte çıkarıp yüzügü sana veriyorum olmazsa olmaz çünkü balayını senden daha çok sevebilirim. ilerde uzun uzunn balayı geçirebileceğim insanlarda karşıma çıkabilir.
Bencede kızın düğünü daha erken olsun altınlarıda onlar alsın eğer sizin için önemli değil ise ve balayı daha önemli ise...

önce yapsınlar o zaman illa abinin erken evlenmesini istemek kadar saçma bi durum var mı ? kim ne zaman isterse o zaman evlenir siz 8 yıl daha bekleseniz evlenemicek miydi kardeşi.

yazdıklarımı okumuyorsunuz sanırım.ben kimse beni beklesin demiyorum.ben aylar öncesinden balayı planı yapmışım sadece çakıştığı için 1 hafta erteler misin diyoruz.o da bana balayı planından taviz ver diyor.

Ya tamam görümcede bi uyuzluk söz konusu ama böyle bi mesele için de rest çekilmez bence. Tatil için düğünden vazgeçilir mi a dostum. Al biz evlendik kışın gittik tatilimize. Sonra yazın da tatil yaptık. 2. balayılar 3. balayılar. Huzurunuz yerinizde olsun yeter. Dün bi arkadaşım 2 haftalık evli daha şimdiden pişmandı evliliğine evlenince 180 derece değişmiş kocası. Öyle şeyler olmasın da bunlar çok önemli değil bence. Ya da en azından rest çekilecek kadar önemli değil. Eğer nişanlın ile iyi anlaşıyorsan diğer şeyler ikinci planda kalsım çünkü tatil dışı günlerin bile çok güzel oluyor zaten

konu balayı değil siz böyle bir durumda ikinci plana atıldığınızı hissetseniz tutumunuz ne olurdu? onlar tatile gitsin diye bana tatilin kısa tut deniyor.ben sizin gibi düşünmüyorum kusura bakmayın.

Siz bu görümceden hoşlanmıyorsunuz ve sürekli sizin inadınıza birşeyler yaptığını kuruyorsunuz kafanızda.
Daha önce de atama için evde yapılan nikahı buna bağlamaya çalışmıştınız hatırlıyorum.
Takmayın bu kadar bu kızı ya.
Balayınıza gidin,misafir gibi düğün günü gelirsiniz balayından.
Eşinizin düşünmesi gereken şeyleri siz kendinize dert ediyorsunuz.
Eşinizde misafir gibi gitmek istemezse düğüne kendi ailesiyle halletsin.
Almış olduğunuz tarihi değiştirmeyeceğinizi söylemişsiniz,artık top onlarda.

inadına bir şey yaptığını düşünmüyorum aksine kızın resmen gözleri kör olmuş kimseyi görmüyor umursamıyor.annesi sütümü helal etmem imam nikahı yapmayın sadece formalite tayin için nikah olsun dedi kız banamısın demedi.saflık bizde herkesin lafını dikkate alıyoruzz.

Ya benim anlamadığım bir şey var. Bunlar nikah yaptı da taa düğünü mayısta mı yapacaklar onun pazarlığı mı şimdi bu?

sen de ona diyosun ona bakarsan düğün gününü ertele diye kimse kimseyi bilmez düğün telaşında, bu kadar sinir olacak bişey yok biz taviz vermiyoruz sen de ister ertele ister mayısta yap de o düşünsün madem sonuçta önceden belli olan tarih sizinki değil mi onlar size uydurmak durumunda kalsın

evet düğünleri seneye olucak.
Töbe töbe ne halt yemeye şimdiden nikah yapmışlar madem. Bunu da yeni duydum. Hadi birkaç ay neyse de. Şimdi yapsınlar düğünü madem. Hepsi bir hoş resmen.

Sen de ayrı hoşsun 10 gün balayı için çok yeterli bir rakam. Bunun için eline yüzük veriyorsan sakın alma o yüzüğü bir daha. Sözünde dur. Ama blöf yapıyorsun. Yarın gelmezse balayından bile vazgeçersin.

aslında sizin için daha iyi
balayında olduğunuz için yardım etme sırasında orada olmayacaksınız :)
hiç uyanık değilsiniz

9 ay 10 ay bekleyecek kız 1 hafta erteleme için olay çıkartıo ve benden taviz vermemi beklio(

O kadar beklememeleri lazım zaten. Kendimiz için ne istiyorsak karşımızdaki içinde onu istemeli isek şayet , burada yapılması gereken görümcenizin kasımda eşinin yanına giderken baba evinden gelinliğiyle çıkması ve düğününün yapılmasıdır.

emin olun vazgeçmem.ben 7 yıl boyunca 1 kere bile ayrılmadım erkek arkadaşımdan.bu yüzden durumun ciddiyetinin o da farkında.böyle durumlarda blöf yapıcak insan değilim.ki tatile de aç insan değilim 10 gün 15 gün sorun değil.sorun ettiğim biz planımızı yapmışken tavizi bizim vermemizi istemeleri.çünkü kız kesinlikle kaale almıyor ailesini ailesi yalvardı resmen nikah yap ama imm nikahı olmasın formalite tayin için olsun diye.ya allah aşkına kim ister kızını böyle evlendirmeyi kız evlenip çocuğun ailesinin yanına gidicekmiş.düğüne kadar öyle yaşayacak falan.ona sözleri geçmiyor diye bizi eziyorlar gibi hissediyorum.

Görümce tayin işlemleri için nikahı erken yapmış. Kasımda tayin çıkarsa eşinin yanına gidecek. Konu sahibesinin müstakbel kayınvalidesi ve kayınpederi ilk yapılan düğünde takı fazla olur , o da oğlumuza nasip olsun diye kızın düğününü sonraya ertelemek istiyorlar.

Bu arada kasımda eşinin yanına giden kız ağustosta düğün yaparsa düğünü hamile haliyle mi yapar , kundakta bebekle mi onu düşünen yok.

aslında sizin için daha iyi
balayında olduğunuz için yardım etme sırasında orada olmayacaksınız :)
hiç uyanık değilsiniz

ki şimdi farkediyorum sayenizde asıl resti şöyle çekseydim o tarihte yaparsan bize uymuo malesef katılamayacağız diye.o zaman isterse değiştirsin işine gelirse.fazlaca dert ediyorum insanları sanırım

ben olsam dediklerine itiraz etmem
önce düğünü yapıp altınları toplarım
misler gibi balayına çıkarım
tam düğün günü de kraliçe gibi giyinip düğüne katılırım
ooohhhh bundan iyisi şamda kayısı
sonra da yarım kalan balayıma devam ederim .

Sana kasıtlı değilmiş ki ailesini sallamıyormuş sana karşı saygı göstermesini beklemen çok yersiz. Madem sen de planlarından taviz verme, herkes kafasına göre yapsın.

Ya ben de bunu anlamıyorum. Oğlan öz evlat, kız üvey evlat. Bence tam tersi kız evlat öz evlat, erkek evlenince genelde hanım köylü oluyor. Neler okuyoruz şurada..Gelin evlensin de onlara göstersin evine sokmasın, aramasın sormasın da şunlara kapak olsun.

aslında şöyle düşünüyorlar düğün gibi bir nişan yapıldı kıza 1000 kişiye yakın kişi geldi ve baya iyi bir takı toplandı.ikinci bir sefer abisinin hakkı olduğunu düşünüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…