- 3 Mayıs 2011
- 13.761
- 48.973
- 798
Emredersiniz paşamBenim derdim hissettiği gibi görünmeyen insanlar . Madem kadın gibi hissediyorsun sakal bırakma , erkek gibi görünme . Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol!!!
Neden kendileri başarılı olamazlar mı?Eurovisionda birisi birinci olmuştu ondan sonra yaygınlaştı, birilerinin fonlandığı açık
Madem yaşama isteği azalıyorsanırım depresyonda sureklı yasamak ıstemıyorum olmek ıstemıyorum falan dıyor
bır erkek ruj suruyor dıye ölmek ısteyen bırını cok cıddıye almak lazım
Bu boyle kac bölüm daha devam edecek acaba amacınızhttps://www.kadinlarkulubu.com/konu/umraniye-de-oldurulen-kadin.1047219/https://www.kadinlarkulubu.com/konu/umraniye-de-oldurulen-kadin.1047219
Dünkü makyaj yapan erkekleri görünce hayattan soğudum konuma karşılık o kadar kadın cinayeti işleniyor onlarla ilgili neden yazmiyorsunuz, rahatsız olmuyorsunuz da makyajla uğraşanlarla rahatsız oluyorsunuz diyenler alın size yıllar önce ,2017'de açtığım konu. Evet hassas bir insanım . Anormal olan her durum bende yaşama isteğimi azaltıyor. Lütfen hassasiyetlere saygı duyun siz de !!
Evet erkeklerin silahla , kılıçla, bıçakla ugrasmasindan yeğdir makyajla uğraşması ama ikincisi de normal gelmiyor bana . Konu bu kadar basit. Artık kimse yazmasın . Bir kez daha yazıyorum Benim derdim hissettiği gibi görünmeyen insanlar . Madem kadın gibi hissediyorsun sakal bırakma , erkek gibi görünme . Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol!!!
konu sahıbıne bır dil altı verılsın hemen
Keşke böyle bı arkadaşım olsaydı
şu yorumun alnı olsa da opsemDün @Narcissa Black yazmıştı. Siz de eski sevgilinizin yakın arkadaşı ile flörtleşiyormuşsunuz. Hem de adamın sevgilisi varken. Bakın siz de pek olduğunuz gibi görünmüyorsunuz. İddia ettiğiniz gibi etik konusunda bu kadar hassas olsaydınız böyle bir şey yapar mıydınız? Hep bana hep bana olmaz ki. Madem hassassınız önce siz hareketlerinize dikkat edeceksiniz. Öyle üstten üstten milleti yargılamak kolay tabi. Kendiniz uygulamaya gelince mi zor geldi?
Kusurumuz ne kadar çoksa o kadar kusur ararız. "Cenap Şahabeddin"Dün @Narcissa Black yazmıştı. Siz de eski sevgilinizin yakın arkadaşı ile flörtleşiyormuşsunuz. Hem de adamın sevgilisi varken. Bakın siz de pek olduğunuz gibi görünmüyorsunuz. İddia ettiğiniz gibi etik konusunda bu kadar hassas olsaydınız böyle bir şey yapar mıydınız? Hep bana hep bana olmaz ki. Madem hassassınız önce siz hareketlerinize dikkat edeceksiniz. Öyle üstten üstten milleti yargılamak kolay tabi. Kendiniz uygulamaya gelince mi zor geldi?
Ben bu adama bayılıyorum yaa bir oturuşta bütün videolarını izlemiştimkonu sahıbıne bır dil altı verılsın hemen
Aynen. Kişi kendinden bilir işi de derler işte. Aynı hesap işte. En çok eleştirenler genelde o konuda bir açmazı olanlar oluyor işte. Pos bıyıklı Nietzsche'm ne doğru demiş.Kusurumuz ne kadar çoksa o kadar kusur ararız. "Cenap Şahabeddin"
Hep öyle değil mi zaten , her yerde her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?