Dünkü makyaj yapan erkek konumun devamı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Peki efendim söyleriz siz nasıl istiyorsanız öyle yaşarlar. İsterseniz bir khk yayınlatalım hemen. Kadın gibi hissedip çükünü kestirmeyen erkeklerin tez kellesi vurula.

Dünya da o kadar çok pislik var ki etkilenecek bunlar en son şey olmali
Sorma
Sokakta bir yerden bir yere gidip gelebilmek bir belaya denk gelmemek bile büyük lüks haline geldi

Konu sahibinin derdi olan konuyu algılayamıyorum bile beynim gerçek sorunlarla meşgul çünkü...

Yaşamaya, evlat getirmeye , hayat kurmaya , bir çocuk yetiştirmeye çalışıyoruz hayatın normal olmasi gereken aşamalarını zorluklarla geçiriyoruz.

"Ve herkesin derdi kendine ağır, gerisinin dili lâl kulağı sağır "

Bu kompozisyon ödevin konu sahibesi çalış gel bakalım dert neymiş nasıl olurmuş

Bunca senelik edebiyaçıyım, öğrenciden anlarım. Konu sahibi bu görevi yerine getiremez.

Bende neden yaşamını etkileyecek kadar dert edinmis kendine onu anlayamadim .

Yaş kaç ,kaç bitti ,gitti, oyuncu değişikliği yap bari ....

Allah askına gidin otede var olus sancinizi yasayin ya

Bunca senelik edebiyaçıyım, öğrenciden anlarım. Konu sahibi bu görevi yerine getiremez.
öğretmenlere saygım sonsuz ailem öğretmen edebiyat öğretmeni var küçük büyük hiç farketmez ellerinizden öpüyorum

Öğretmenler gününüz de şimdiden kutlu olsun eksik olmayın ⚘⚘⚘

Konu sahibesine gelirsem de
"Yarını iyileştirmenin ilk yolu ; bugün neyi yanlış yaptığını bilmektir."

Belki ... bir umut ... be öğretmenim

Ben sunu anlamiyorum: bi konudan bahsedince daha beter konular var deniyor.. bunu mu dert ediyorsun diyolar. Yani biseyi dert etmek digerini etmedigin anlamina gelmez.

Ben sunu anlamiyorum: bi konudan bahsedince daha beter konular var deniyor.. bunu mu dert ediyorsun diyolar. Yani biseyi dert etmek digerini etmedigin anlamina gelmez.
Onlari görünce Kendini öldürmek istediğinden bahsediyor bu normal mi ?

Ayyyy yarebbim insanlari yargilamiycam dedikce sınanıyorum. Agir seyler yazmiycam, agir seyler yazmiycamya dun bu konu insanlarin ozel hayatina hassasiyet nedeniyle kapatilmadi mi? Ya agir bir trolsunuz ya da agir bir... Cozum burada degil. İnsanlari rahat birakin.

Bu arada ben de homofobik bir insan sayılırım bence. Özellikle amerikada falan çocukların da meydana çıkarılması bu işlerde beni çok tiksindirdi. Trans çocuklar falan. Losangelesta yürüyüşte 7 yaşındaki bebenin liderlik etmesi. Bana artık çocuk istismarı gibi gelmeye başladı bu konular. Ama kalkıp kerimcan a da sinirlenmem ancak eğlenirim

Çocuğum olursa da üzülürüm yani. Ne yalan söyleyeyim şimdi. Hele böyle bir ülkede. Ama kalkıp da milletin sürdüğü ruju kendime mi dert edicem ya.

Valla içerik falan eklemişsiniz ama yine değişmiyor durum. Size ne, bize ne! Riyakarlarmış e bu durumun kime zararı var. İlla bi duyar kasacaksanız hayvanlar üzerinde deney yapan firmaların makyaj malzemelerini kullanmasınlar diye genel bi duyar olsunda ucundan kıyısından hak verelim size.
Kendi hayatlarını yaşayan, ucundan kıyısından kendini keşfetmeye çalışan, sistemin dayattığı normal dışında kimseyi kabul etmemeye şartlı sizinki gibi kısır beyinlerde beni geriyor. Ama napayım, arkadaş olmam yanımda tutmam deyip geçiyorum. Sevgilisi olan birine yürüyüp burada başkalarını yaftalayıp ahlak duyarı kasmanız mide bulandırıcı demiyorum mesela.

Teşekkürler Loya hanımcığım.
Biz de öyle umuyoruz tabi ki. Neyi ne kadar düzeltebilirsek o kadar iyi. Ama önce neyi yanlış yaptığını kabul etmesi gerekir. Yanlış öğrenmeyi düzeltmek, hiç bilmeyene öğretmekten daha zordur. Ciddi bir kavram yanılgısı mevcut burada maalesef.

bu kadar beter gordugun seyın daha beterı var takılacaksan daha beterlerıne takıl deyısımız aslında cok da yerınde bır onerı
kendısıne dıgerlerını dert etmıyorsun demedık ama erkegın ruj surmesıne gelene kadar daha cok buyuk dertler var dedık sen duyarsızsın demek degıl bu ....
once kendısı kendı hayatına baksın mesela
oncekı actıgı konular cıktı ortaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…