İkili testim risksiz çıkınca doktorum digerlerine gerek görmedi . Boynuda kısa gibi inanın şuan ne soyleyesem yalan olur çünkü o gözle bakıyorum ya olmasada öyle gelebilir bana .3'lü ya da 4'lü testlerinizi yaptırdınız mı, %95 fark ediliyor gebelikte. Bir de sadece basık burun değil boynunun da kısa ve kalın olması fikir verir, bebeğinizin boynu nasıl? İnşallah çok sağlıklıdır fakat değilse de üzmeyin kendinizi çok fazla, hayata küsmeyin hemen araştırın soruşturun ve yaşadığınız yerdeki özel eğitim sağlayan, down sendromluları sosyalleştiren yerleri bulun. Erken eğitimle kesinlikle çok geliştiriyorlar kendilerini, rabbim sağlık versin.
Gözleri çekik oğlumun ama ben ve tüm ailem dahil hepimizin gözleri çekikgoogledan arattırdım yüzleri gözleri birbirine benziyor ilk bakışta anlaşılır
Bide ben aşırı pimpirikli olduğum için farklı farklı nedenlerden dolayı birsuru doktora götürdüm bilmiyorum inanın yaBence değildir yahuu, 3 ayda anlaşılmaz mıydı?
Amin çok teşekkür ederim inşallahTestleriniz güzel cikar Insallah guzel kardesim. Allah ogluna saglikli uzun mutlu ömürler versin sizinle birlikte
İnşallah degildir canım ya inan elimde değil bir kere daha aynı acıyı yaşamayı nasıl kaldırırım bilmiyorumYa bana göre küçük bebeklerin çoğu öyle oluyor çünkü burun asla inmiyor suratın yarısı burun
Sadece burundan bu anlaşılır mı yahu tamam gidin ama panik yapmayın bence.
Valla adam direk şak diye böyle söyledi amip için gittim neyle geri döndümBebeklerin boynu o aylarda yok gibi oluyor zaten
İnşallah degildir canım ya inan elimde değil bir kere daha aynı acıyı yaşamayı nasıl kaldırırım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?