Dünyam başıma yıkıldı sanki

Baktım normal bizim avuç iclerimiz gibi . Ayak başparmaklarida normal
Malesef ki bir problem olmadigi halde xoxukta su olabilir bu olabilir gibi cumlelerle tedirginlik yaratip kendine bqglamak isteyen doktorlar olabiliyor endiselenmeyin.

Instagramda bir fenomen var onun bebeğinin de gözleri çekik yüzü de tombik olunca gözler daha da cekik duruyor ama down sendromlu falan değil.Bence olsa simdiye kadar anlasilırdı sma bile daha yenidogan döneminde anlaşılıyor

Adı nedir o fenomenin bir bakayım bende

Kesinlikle aynini düşündüm yani gecmis hikayesine bakarak daha temkinli ilerlenmeliydi

Oyy yerim ben o gülüşleri. Hiç strese girmeyin neyse o. Allahın hediyesi sarılıp uyuyun. Muayeneden sonra her şey belli olur zaten.

Ah çok şükür. Gözünüz aydın. Güle güle büyütün bebeğinizi. O mal herifi de şikayet edin lütfen. Herkes doktorluk yapamıyor işte, dengesiz.

Ah çok şükür. Gözünüz aydın. Güle güle büyütün bebeğinizi. O mal herifi de şikayet edin lütfen. Herkes doktorluk yapamıyor işte, dengesiz.
Çok teşekkür ederim test yaptırmadıgim için pişman oldum eşim pazartesi tekrar götürüp yaptıracak cenemden kurtulmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…