Dünyam başıma yıkıldı sanki

Ayrica arkadasimin ikizlerinden biri down sendromlu 3 4 aylikken asla kendini dik tutamiyordu prensesimiz

Hamilelikte fetal dna yapıldı mı

HAyir o kadar rahat konuştu ki doktorum ihtimal bile vermedi
Bizim ense kalnligi cikmisti direk fetal dna yaptirdim 2liden snra test temiz cikti sukur ama sizide hemen panikletmesi cok yanlis olmus umarim.iyidir bebisiniz icinzi ferah tutun

nasıl doktor onlar ki 4 aylık bebeği anlamıyorlar şaşırdım

HAyir o kadar rahat konuştu ki doktorum ihtimal bile vermedi
benim herhangi bir genetik rahatsızlığım olmamasına rağmen yaşım 35 üstü olduğundan nifty testi yaptırmıştım. böyle bir geçmişiniz varsa en azından bundan sonra aklınızda olsun. ama hem jinekolog hem çocuk doktorlarınız bana ilginç geldi

Belki domates burunludur çocuk, büyüyünce büyük burunlu olacak

Ya saçma saçma konuşmasın. Aklı başında hiç bir doktor 3 aylık bebeğin hiçbir belirti vs birşey olmadan burnu basık down sendromlu olabilir demez

İnşallah degildir canım ya inan elimde değil bir kere daha aynı acıyı yaşamayı nasıl kaldırırım bilmiyorum
avuç içinden de belli oluyormuş 2 çizgi oluyor galiba emin değilim bende olduğunu düşünmüyorum 3 ayda belli olurdu

Gebelikte şüpheli bir durum var mıydı ? Nasıl sadece burnu basık diyip teşhis koyabiliyor doktor anlamıyorum .

İçinizi ferah tutun. Şimdiye kadar kaç kere doktorlar görmüş hiç biri bir şey dememiş. Sadece bu doktorun dediği ile panik yapmayın. Sağlıklıdır inşaallah.
Yarın götürün hastaneye, tüm testleri yaptırın içiniz rahat etsin.

Bi arkadaşım hamileyken Downey riski yüksek çıktı ve bebeğini doğurdu o bebeği ilk gördüğümde Down sendromuna benzetmistim bu konuda çok bir bilgim de yoktu down değilmiş çok tatlı Bi çocuk oldu hiç kendinizi üzmeyin bebeğiniz Down olsa illaki farkedilirdi

Çocuğunuzda göze çarpan farklı bir durum tespit ettiniz mi hiç ?

Eee mogollarin da boynu kisa, burnu basık gözleri çekik.
Hatta bir çok türk de öyle.
Bir tek bu ozelliklerden mi anlaşılıyor?
Cidden tebrik ediyorum sizi. Tıbta yeni bi cıgır actınız. Desenize ozaman cogu türk de bu durum var.. yahu dr’ un kast ettiğii sizce bizim olağan fiziksel özelliklerimiz olabilir mi?

Öyle yapacağım canım inşallah birşey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…