Evet açıkçası bende merak ettim özelden atabilirsiniz istersenizAslında çok belirgin oluyor yüzleri anlaşılmaz mı Yani eğer olsa resim atma imkanınız var mı
Çok teşekkür ederimmmmayyyy çok sevindim
bunu görmeden yorum yapmıştım bende az önce
sağlık ve sıhhatle güle güle büyüsün inşallah kuzucuk
Genetik doktoru yok dedi canimİnşallah doktorun yanılgısıdır ki olursa da oda Allahtan rabbim saglık versin
Down sendromlu insanların avuç içleri bu şekilde çizgileri düz oluyor dr bsnada kuzım için demişti hamileyken doğar doğmaz ameliyathanede ilk baktığım şey avuç içleriydi buda size yol gösterebilirHepinize selam kızlar 3 ay 27 günlük bir oğlum var . Geçenlerde amip olmuştu neyse ilaç falan kullandık bugünde kendi doktorundan randevu bulamadım başka bir doktora randevu aldım dünden, hani gaita tahlili yaptıracağım bebeğimde ki amip geçmişimi diye. Neyse içeri girdik daha önce bir kere daha gitmiştik o doktora ben amip durumunu anlatırken . Bana demesinmi ben geçen sefer söyleyecektim ama atlamışım senin bebeğin down olabilir basık burnu var dedi. ( İlk kızımı kromozom bozukluğu yüzünden kaybettim ) Allah'ım benim yer ayagimin altından kaydı sanki nasıl kötü oldum . Çocuk genetige sevk etti yarın gideceğiz . Kızlar benim bütün testlerim temiz çıktı . Hatta bilinçsiz bir gebelik yaşamak istemediğim için eşimde bende genetik test yaptırdık . Herşey temizdi . Bebeğimin kafasında iki tane kist var ama bu hiçbir anlam ifade etmiyor dedi doktor . İki ayrı doktora takipliyim onlar bu zamana kadar farketmedimi yani anlayamadım kızlar bana bir akıl verin lütfen ne yerdeyim ne gökte . Doğum yaptığım hastane doğum zamanı kesinlikle sendromik bir bebek değil falan diyordu şimdide çok ortada konuşmaya başladılar vallahi şaşırdım kaldım
Yok canım genetik doktoruna gittim bugün kadın baktı yok oyke birşey isterseniz test yapayım ama çıkmayacak eminim dedi. Bende yaptırmadım sonuçta onlarca downlu bebek gören bir insan anlar diye düşünüyorumDown sendromlu insanların avuç içleri bu şekilde çizgileri düz oluyor dr bsnada kuzım için demişti hamileyken doğar doğmaz ameliyathanede ilk baktığım şey avuç içleriydi buda size yol gösterebilir Eki Görüntüle 3255540
Gelmiş geçmiş olsunGenetik doktoru yok dedi canim
Çok sevindimYok canım genetik doktoruna gittim bugün kadın baktı yok oyke birşey isterseniz test yapayım ama çıkmayacak eminim dedi. Bende yaptırmadım sonuçta onlarca downlu bebek gören bir insan anlar diye düşünüyorum
Benim kızımada ayrıntılı ultrason yapıldığında kol ve bacak boyu ölçüldü Down sendromu dedi ve kafa ölçüsüne göreve %90 sendromlu dedi aldiracakmisin dedi hayır önemli değil kaderimde ne varsa dedim doğana kadar Down sendromlu bekledik erken doğum yaptım bebegim kuveze alındı görmeye gittim baktım normal bir bebek demem o ki doktorların soyledigi herzaman doğru olmayabiliyor kendinizi üzmeyin hamileliginizi kendinize zehir etmeyin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınızHepinize selam kızlar 3 ay 27 günlük bir oğlum var . Geçenlerde amip olmuştu neyse ilaç falan kullandık bugünde kendi doktorundan randevu bulamadım başka bir doktora randevu aldım dünden, hani gaita tahlili yaptıracağım bebeğimde ki amip geçmişimi diye. Neyse içeri girdik daha önce bir kere daha gitmiştik o doktora ben amip durumunu anlatırken . Bana demesinmi ben geçen sefer söyleyecektim ama atlamışım senin bebeğin down olabilir basık burnu var dedi. ( İlk kızımı kromozom bozukluğu yüzünden kaybettim ) Allah'ım benim yer ayagimin altından kaydı sanki nasıl kötü oldum . Çocuk genetige sevk etti yarın gideceğiz . Kızlar benim bütün testlerim temiz çıktı . Hatta bilinçsiz bir gebelik yaşamak istemediğim için eşimde bende genetik test yaptırdık . Herşey temizdi . Bebeğimin kafasında iki tane kist var ama bu hiçbir anlam ifade etmiyor dedi doktor . İki ayrı doktora takipliyim onlar bu zamana kadar farketmedimi yani anlayamadım kızlar bana bir akıl verin lütfen ne yerdeyim ne gökte . Doğum yaptığım hastane doğum zamanı kesinlikle sendromik bir bebek değil falan diyordu şimdide çok ortada konuşmaya başladılar vallahi şaşırdım kaldım
Profiliniz gizli atamıyorumEvet açıkçası bende merak ettim özelden atabilirsiniz isterseniz
Evet açıkçası bende merak ettim özelden atabilirsiniz isterseniz
Profiliniz gizli kızlar atamiyorim galiba önce sizin bana mesaj atmanız gerekiyorAslında çok belirgin oluyor yüzleri anlaşılmaz mı Yani eğer olsa resim atma imkanınız var mı
Tamam attım benProfiliniz gizli kızlar atamiyorim galiba önce sizin bana mesaj atmanız gerekiyor
Öyle dan diye söylenir mi yaa hemde anneye. Mesleki deformasyon oluşuyor bir süre sonra onlara normal geliyor. Doktor umarm yanilmistir testler temiz çıktıysa, ben tüm testlerini yaptırdım hepsi temiz çıkmıştı ama doktorumuz ultrasonda burun kemigini göremedi ölçümün çok altında çıktı söylediğinde dünya başına yikildi 1 hafta ölü gibi gezdik eşimle. Fetal DNA testi yaptırdık sonuç negatif geldi ama ben doğuran kadar ne yaşadığımı hatırlamak istemem. Bebeğim doğduğu an ilk burnuna baktımHepinize selam kızlar 3 ay 27 günlük bir oğlum var . Geçenlerde amip olmuştu neyse ilaç falan kullandık bugünde kendi doktorundan randevu bulamadım başka bir doktora randevu aldım dünden, hani gaita tahlili yaptıracağım bebeğimde ki amip geçmişimi diye. Neyse içeri girdik daha önce bir kere daha gitmiştik o doktora ben amip durumunu anlatırken . Bana demesinmi ben geçen sefer söyleyecektim ama atlamışım senin bebeğin down olabilir basık burnu var dedi. ( İlk kızımı kromozom bozukluğu yüzünden kaybettim ) Allah'ım benim yer ayagimin altından kaydı sanki nasıl kötü oldum . Çocuk genetige sevk etti yarın gideceğiz . Kızlar benim bütün testlerim temiz çıktı . Hatta bilinçsiz bir gebelik yaşamak istemediğim için eşimde bende genetik test yaptırdık . Herşey temizdi . Bebeğimin kafasında iki tane kist var ama bu hiçbir anlam ifade etmiyor dedi doktor . İki ayrı doktora takipliyim onlar bu zamana kadar farketmedimi yani anlayamadım kızlar bana bir akıl verin lütfen ne yerdeyim ne gökte . Doğum yaptığım hastane doğum zamanı kesinlikle sendromik bir bebek değil falan diyordu şimdide çok ortada konuşmaya başladılar vallahi şaşırdım kaldım
Aynen bugünkü doktor baktı güldü resmen kesinlikle yok ama yinede yap dersen yapayım test ama eminim dedi bende o coşkuyla yok ya kalsın dedim. Ama oradaki downlu bebeklere faln baktım benzemiyor oğlum yinede artık zamana bıraktımÖyle dan diye söylenir mi yaa hemde anneye. Mesleki deformasyon oluşuyor bir süre sonra onlara normal geliyor. Doktor umarm yanilmistir testler temiz çıktıysa, ben tüm testlerini yaptırdım hepsi temiz çıkmıştı ama doktorumuz ultrasonda burun kemigini göremedi ölçümün çok altında çıktı söylediğinde dünya başına yikildi 1 hafta ölü gibi gezdik eşimle. Fetal DNA testi yaptırdık sonuç negatif geldi ama ben doğuran kadar ne yaşadığımı hatırlamak istemem. Bebeğim doğduğu an ilk burnuna baktımsağlıklı mı dedim. Neyseki fındık burunluymus miniğim umarım sizin bebeğiniz de sağlıklıdır o kadar test yapılmış hepsinin de yanılma payı yoktur .
Yoktur canım merak etme ben çocuklar konusunda çok pimpirikliyim en ufak olayda doktora koşan biriyim gülerler artık. Doktorun ağzından bı test birşey çıksın hemen yaparım eminim yerinizde olsam o testi de yaptirmıştım. Down sendromun tek bir belirtisi yok kendini belli ederdi emin olun. İçiniz rahat olsunAynen bugünkü doktor baktı güldü resmen kesinlikle yok ama yinede yap dersen yapayım test ama eminim dedi bende o coşkuyla yok ya kalsın dedim. Ama oradaki downlu bebeklere faln baktım benzemiyor oğlum yinede artık zamana bıraktım
Femur kısalığı ense kalınlığı kendini belli ediyor zaten ölçümlerde herşey normaldi sadece burun baz alınamaz hemde doğan çocuk yani gözle görülen birşey.Aynen bugünkü doktor baktı güldü resmen kesinlikle yok ama yinede yap dersen yapayım test ama eminim dedi bende o coşkuyla yok ya kalsın dedim. Ama oradaki downlu bebeklere faln baktım benzemiyor oğlum yinede artık zamana bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?