Dünyam başıma yıkıldı sanki

Yarın götüreceğim inşallah inanın sorumsuz ve bilgisiz bir insan değilim gerek gebeliğim boyunca gerekse sonrasında bütün yapılması gerekenleri yaptım ama yinede kaderde varsa kaçılmaz

Herkes el ayasına bak parmağına bak diyor bir cvp vermiyorsunuz size belirgin özellikleri yazdım.
Görmedim canım bakayım hemen bebek yeni uyudu bir yandan evi toparliyorim bir yandan yarın için kıyafet bez falan hazırlıyorum

Umarım değildir içinizi ferah tutun bebeğiniz etkilenmesin stresten arkadaşlar ayak parmağı ve el içi çizgisi için belirteçleri söylemişler. Bir de şey var iki kaş arası tüyler. Yani tek kaş olayı. Ama bu bebeğinize varsa da Down sendromlu olmayabilir bebeğiniz çok küçük yüz ve vücut tüyleri bazen geç dökulebiliyor .

Kasların arasında tüyler var ama çok küçük dediğiniz gibi

Bizim sadece burun basikligimiz var bide gözaltında hafif torbamsi kıvrımlar var ama oda çok ağlayan hatta hiç susmayan bir bebek olduğu için normaldir diye düşünüyorum gözleri şişiyor bazen ağlamaktan

Kasların arasında tüyler var ama çok küçük dediğiniz gibi
Bence bebeğinizin hicbiseyi yok ama yinede götürün tabiki içiniz rahat etsin anne baba tipiyle alakalı aslında ilk belirteçler, sizlerde küçük ve basık burun , tek kaş, kısa ve tombul bir tip varsa aslında belirtec değil. Ama misal el çizgisi ve ayak baş parmağı ile yanındaki parmağın arasının açık olması tiple alakasız Down sendromu belirtisi. Türk Yörük Moğol ailelerde bebek normalse de ufakken Down sendromlu gibi görünüyor.

Öncelikle sakin olun. Gereken genetik testler yapılsın bakalım ne çıkacak.
Sizin ağlayıp kendinizi harap etmeniz sonucu ve olanı değiştirmez.
İnşallah tertemiz çıkar sonuçlarınız ama çıkmazsa da o bir melek ve siz de annesiniz. Sarılın yavrunuza ne olursa olsun.

Bütün gece onu izledim zaten bırakmam ne olursa olsun peşini canım o benim . İlk kez onun sayesinde bu kadar güçlü olmayı öğrendim ben

Down sendromlulardq avuç içinde tek cizgi olur. Bi bakin, oyle mi degil mi

İkili testim risksiz çıkınca doktorum digerlerine gerek görmedi . Boynuda kısa gibi inanın şuan ne soyleyesem yalan olur çünkü o gözle bakıyorum ya olmasada öyle gelebilir bana .
Benim kardeşimin kızında da doğmadan önce risk vardı. Doğar doğmaz çocuk doktoru geliyor ya. Ona dedik böyle bir risk vardı ayrıntılı bakar mısınız diye. Elinin içinde ki çizgilere parmaklarına boynuna gözlerine kafasının şekline baktı ve kesinlikle yok dedi. Yani bilmiyorum net ama belliolmaz mı ? Annesi sana zor gelecek biliyorum ama öyleyse bile kendini helak etme. Rabbim gücünü kuvvetini eminim verir. Ama umarım yoktur

İnşallah yoktur . Doğum yaptığım hastanede bir hafta kuvezde kaldı elli kere sordum sendromik bir durum varmı diye yok dediler . Dün aradım doktorunu dedim böyle böyle ya suphelenmis olabilir sıra alda yanıma gel dedi yahu sen benim çocuğumu doğduğundan beri ayda iki kere görüyorsun nasıl hatirlamazsin benim bebeğimi hatırlıyorsunuz degilmi diyorum evet hatırlıyorum ama muayene etmem lazım tekrar diyor kafayı yiycem resmen . O kadar içim parcalaniyorki ağır bir grip geçiriyor şuan burnu tıkalı birlikte yatıyoruz uyanınca onca acısına rağmen bana bir gulusu var görmeniz lazım içim eriyor resmen

Kızlar şimdi doktordan çıktık kadın yerinden bile kalkmadı ben down sendromu şüphesi var diyince güldü bunu kim söyledi ya çocuğun yüzünden belli olmadığı dedi . İstersen test yapayım ama yüzde yüz değil dedi . Bende çocuğu çırılçıplak soydum iyice bakın diye kadın güle güle muayene etti eminim yok dedi . Bende test yaptırmadım öyle diyince . Bide eşimle benim genetik testlerimizin temiz olduğunu duyunca o zaman asla sıkıntı yok dedi

gözünüz aydın.

Tabi siz gidin genetige ama doğunca farkedilirdi sizde anlarsınız gibi geliyor, bir komşumun bebeği oldu 7aylik filandi, asm de doktor dedi size dediği gibi burnumdan dolayi ama yoktu tabi inşallah yoktur bence tek burnundan olacak is değil

Ah gözünüz aydın

İkili testim risksiz çıkınca doktorum digerlerine gerek görmedi . Boynuda kısa gibi inanın şuan ne soyleyesem yalan olur çünkü o gözle bakıyorum ya olmasada öyle gelebilir bana .
şuan size tabii öyle gelir kafanızda hep bu var

3 ayda farkedilirdi ya annesi.. öyle değildir inşallah kuzucuk

ayyyy çok sevindim
bunu görmeden yorum yapmıştım bende az önce

sağlık ve sıhhatle güle güle büyüsün inşallah kuzucuk

Aslında çok belirgin oluyor yüzleri anlaşılmaz mı Yani eğer olsa resim atma imkanınız var mı

Sizi çok iyi anlıyorum canım anne İnşallah bir an önce net bir sonuca varırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…