teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleirniz ve destekleriniz için.. sevgilimde evlilik isteyip bebeği istediğine göre haklısınız daha neyi düşüneceğim ki aileme hamile olduğumu söylemicem belki düğünden sonra ama şuan sadece çok aşık olduğumu söylerim babam hasta zaten sinir hastası bişi olmasın ona :'(
düğün derken nihak demek istedim düğün yapabilirmiyiz bilmorum ama sorun değil
birseylerden ödün vermek zorundasin canim...
belki dugunun olmicak bu seni uzecek ama yapacak birsey yok...
haklısınız içimde burukluk var düğün için falan değil ailemin yanında oturamıyorum annem babam beni hasta zannediyorlar odama durmadan yiyecek çay falan getiriyorlar :'(
simdilik sadece annene soylesen herseyi nasil karsilar en azindan o bilsin bence:26:
annem şöyle günah diye yıkılır...yani işin sadece günah boyutunu düşünür bana bağırır sadece..ve bugüne kadar ne öğrendiyse benle ilgili babama anlattı..
çünkü babam sonradan öğrendiğinde anneme hayatı dar ediyor
annende hakli günah...ee peki yani annen baban anlayisli insanlar mi yani tabiki kizarlar bu duruma kim kizmaz,ama bu kizma ne derece :26:[/QUO
pek değiller yani korktuğum bana kızmalrı değilde babam sinir hastası bişe olmasından korkuyorum
annemde babamdan saklamaz asla saklamaz hemen anlatır...onlara anlatmıcam sadece evlenmek istiyorum dicem çok seviyorum dicem sanırım 6 7 aylıkta bebek doğuyor erken doğum derim artık yerlerse :S
annemde babamdan saklamaz asla saklamaz hemen anlatır...onlara anlatmıcam sadece evlenmek istiyorum dicem çok seviyorum dicem sanırım 6 7 aylıkta bebek doğuyor erken doğum derim artık yerlerse :S
Hişş, sakin ol bakalım. Belki de sandığın kadar kötü olmaz. Evlenmek için yerine getirilmesi zorunlu gibi görünen formaliteler sadece koca karıların icadıdır. Siz birbirinizi seviyorsunuz, bitti. Karı koca, anne baba olmanız için hiçbir engel yok. Maddiyatı boşver. Askerlik de gelir geçer. Hem hayatın karşımıza neler çıkaracağını bilemeyiz. Belki de bu bebek sizin şansınız olacak?
ne olur yadırgamayın beni sadece yardıma ihtiyacıma var o kadar çaresizim ki
erkek arkadaşımla birlikte oluyorduk ama sadece geri çekme yöntemiyle korunduk öğrendim ki bu bi yöntem değilmiş :'(
geç kalınca adetim test aldık 3 tane üçüde pozitif..erkek arkadaşım ağladı aldıramayız evlenelim o bizim yavrumuz dedi
ama işi yok daha hatta askere bile gitmedi cezamı çekiyorum intihar etmeyi bile düşünüyorum...bugüne kadar emek verdiğim okulumun hiçbişin anlamı kalmadı
büyük hata yaptım bi şekilde hayatımla ödeyeceğim bunu.aldırsam vicdan azabıyla diğer türlü bu şartlarda evlenip yaşam mücadelesiyle
bi akrabamız vardı adamın eşi hamile olduğu için evlendiler..yakın akrabamız ailem o kadını çok kınadı :'( kadın evlendikten sonra eşinden dayak yedi eşide diş doktoru ve eşinin ailesi tarafından dışlandı..kendi aileside kabul etmedi yüzüne bakmadılar..bende bu hallere mi düşeceğim :'((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?