Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında ondan ziyade konuyu açana destek..yalnız şunu gördüm burada ciddi bir gelin koruma programı var.
konu tam tersi olsaydı,konu sahibi 'kızlar k.validemi severim,ona hiç bir kötülük yapmadım görümcemin de yakında bebeği olacak çok güzel bir yelek ördüm ama görümcem arkadaşına atacağı o mesajı bana atmış ne yapayım' deseydi oy oy
dar ağacı kurulmuş fesat görümce ve pislik k.valide için idam kararı çıkmıştı bile
sizin çifte standartınıza kurban![]()
bu güzel vallahi tebriklerGerçekten çok kötü olmuş üstelik iyilermişte
De ki arkadasım sorunlarından bahsediyodu bende aynı onun söylemleriyle cvp verdim hani herkes aynı şeyi cekiyo bunları çekmeyen yok gibisinden, o bu sorunlarla uğraşırken beni sorduğunda iyiyim kvmlerle demedim gıpta etmesin diye...
Nası uydurdum bende sasıyorum kendime sacmaladım ama gerçekten ayıp etmişsin
Aslında ondan ziyade konuyu açana destek..
sana inanamıyorum yahuGörümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"
Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.
Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.
Aynen öyle.yalnız şunu gördüm burada ciddi bir gelin koruma programı var.
konu tam tersi olsaydı,konu sahibi 'kızlar k.validemi severim,ona hiç bir kötülük yapmadım görümcemin de yakında bebeği olacak çok güzel bir yelek ördüm ama görümcem arkadaşına atacağı o mesajı bana atmış ne yapayım' deseydi oy oy
dar ağacı kurulmuş fesat görümce ve pislik k.valide için idam kararı çıkmıştı bile
sizin çifte standartınıza kurban![]()
Aynen öyle.
Bir de üstüne hala özür dilemeyip bahaneler, yalanlar bulmaya çalışsa "özür bile dilemiyor, hala yaptığını kıvırma peşinde, affetme bence" yazılırdı.
Olaylara olan tepkiler anlatan tarafa göre değişiyor sanırım.
heheheheheGörümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"
Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.
Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.
Size katiliyorum.anlatan tarafa,üyenin kim olduğuna kadar bile değişiyor bu durum.
Size katiliyorum.
Bi iki gun once forumdan bi arkadas esinin telefonunda mesajlarini gormustu. Kendi annesi hakkinda 'kari' dedigi. O zaman herkes 'benim anneme kari diyenden sogurum. Asarim, keserim diye mangalda kul birakmamislardi.
Bu kadar göreceli demek bu konular, ilginc...