• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyanın en salak insanıyım

Buarada buradakı tek dogru kısı esınız degıl
Bence bır o kadarda esınızın annesı cok naıf bır tavırla yazmıs mesajları .

lizz_1702 lizz_1702

Çok kötü olmuş ya hemde çok kötü. Ben böyle bişey yaşasam muhtemelen bir daha asla o insanların yüzüne bakamam ama diyelim ki oldu.bu sefer arar derim ki "anne arkadaşım kv ve görümcesiyle ciddi sorunlar yaşıyormuş vE boşanmayı düşünüyor bende öyle attım benimkiler de böyle böyle diye hani herkes yaşıyor böyle seyler bunun için yuva yıkmak olmaz demek için,ama çok mahcup oldum özür dilerim sizi kırmak asla istemem sizi de be kadar sevdiğimi bilirsiniz" derdim

Yanlış içimden gelerek abimin bebeğine birşeyler örsem veya alsam abımın Eşinin de böyle düşündüğünü öğrensem ay igrencmis falan dediğini yanı bi daha konuşmam o insanla çünkü iyi niyetle yapılmış birşeye karşı art niyet var burda bi de acaba her gelin böyle mi düşünür hayır böyle düşünüyorsa bi daha birşey almayacağım yegenime

yalnız şunu gördüm burada ciddi bir gelin koruma programı var.

konu tam tersi olsaydı,konu sahibi 'kızlar k.validemi severim,ona hiç bir kötülük yapmadım görümcemin de yakında bebeği olacak çok güzel bir yelek ördüm ama görümcem arkadaşına atacağı o mesajı bana atmış ne yapayım' deseydi oy oy

dar ağacı kurulmuş fesat görümce ve pislik k.valide için idam kararı çıkmıştı bile

sizin çifte standartınıza kurban :KK53:
Aslında ondan ziyade konuyu açana destek..

Allahım ocaklardan ırak . Bende işyeri grubuna yanlışlıkla saçma gereksiz birşeyler yazarım diye korkuyorum :KK17:

madem ıyı ınsanlardı nıye arkalarından kotu konusup dedıkodularını yaptınız
gercekden ıyı ınsanlarmıs karsılarına cıkmıs

bence çiçek falan alıp gidip özür dileyin ve hamileliğin verdiği bir şeydi diyin. ama eskisi giibi olamazsınız. ben böyle birşey yapsam eşim eve gelmez valla eşiniz anlayışlıymış..

Gerçekten çok kötü olmuş üstelik iyilermişte
De ki arkadasım sorunlarından bahsediyodu bende aynı onun söylemleriyle cvp verdim hani herkes aynı şeyi cekiyo bunları çekmeyen yok gibisinden, o bu sorunlarla uğraşırken beni sorduğunda iyiyim kvmlerle demedim gıpta etmesin diye...
Nası uydurdum bende sasıyorum kendime sacmaladım ama gerçekten ayıp etmişsin
bu güzel vallahi tebrikler :KK9::KK70:

Amaaaan bosver diyorum ben
O bebege orulen gicik yunlu seylere sinir olurum ben bir an kendimi kaybetmisim de gec

Görümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"

Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.

Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.
sana inanamıyorum yahu
çok üzücü
kimsenin dedikodusunu yapmasan bunlar da başına gelmezdi.
ders olur umarım

yalnız şunu gördüm burada ciddi bir gelin koruma programı var.

konu tam tersi olsaydı,konu sahibi 'kızlar k.validemi severim,ona hiç bir kötülük yapmadım görümcemin de yakında bebeği olacak çok güzel bir yelek ördüm ama görümcem arkadaşına atacağı o mesajı bana atmış ne yapayım' deseydi oy oy

dar ağacı kurulmuş fesat görümce ve pislik k.valide için idam kararı çıkmıştı bile

sizin çifte standartınıza kurban :KK53:
Aynen öyle.

Bir de üstüne hala özür dilemeyip bahaneler, yalanlar bulmaya çalışsa "özür bile dilemiyor, hala yaptığını kıvırma peşinde, affetme bence" yazılırdı.

Olaylara olan tepkiler anlatan tarafa göre değişiyor sanırım.

Demek ki neymiş boş boş kimseye konuşmamak lazımmış.Ben bile okuyunca şoke oldum o kızı düşünemiyorum .Ayy beynimden vurulmuşa dönerdim sanırım.Ve senin bebeğine de ördüğüm şeyi söker atardım.Kız heves etmil örmüş ne basit bir olay ve de güzel ama sen afedersin saçmalamışsın.İçin kötü demek ki,en ufak şeylerden dedikodu malzemesi yapabiliyorsun.Güzel düşün ki çocuğunda senden güzel şeyler alsın ,o hisseder !

Aynen öyle.

Bir de üstüne hala özür dilemeyip bahaneler, yalanlar bulmaya çalışsa "özür bile dilemiyor, hala yaptığını kıvırma peşinde, affetme bence" yazılırdı.

Olaylara olan tepkiler anlatan tarafa göre değişiyor sanırım.

anlatan tarafa,üyenin kim olduğuna kadar bile değişiyor bu durum.

Görümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"

Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.

Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.
hehehehehe :KK70: naptın sen yaaaa kıyamam keşke hormonlardan deseydin özür dile bence vaziyet kötü :skandal:

anlatan tarafa,üyenin kim olduğuna kadar bile değişiyor bu durum.
Size katiliyorum.
Bi iki gun once forumdan bi arkadas esinin telefonunda mesajlarini gormustu. Kendi annesi hakkinda 'kari' dedigi. O zaman herkes 'benim anneme kari diyenden sogurum. Asarim, keserim diye mangalda kul birakmamislardi.
Bu kadar göreceli demek bu konular, ilginc...

Hem iyi insanlar, karışmazlar diyorsun hem de dedikodusunu yapıp elaleme kötülüyorsun yazık..
Kötü bile olsalar elaleme anlatma. Eşin senin anneni suçu yokken elaleme kötülese burda çıngar çıkartırdın.
Hamilelik değil kişilik meselesi bu maalesef.
Evlenince şunu unutuyorsun, çocuk senin olduğu kadar eşinin, ev senin olduğu kadar eşinin. Annesi gelebilir, yelek örebilir.
Biraz empati, biraz izan..

Size katiliyorum.
Bi iki gun once forumdan bi arkadas esinin telefonunda mesajlarini gormustu. Kendi annesi hakkinda 'kari' dedigi. O zaman herkes 'benim anneme kari diyenden sogurum. Asarim, keserim diye mangalda kul birakmamislardi.
Bu kadar göreceli demek bu konular, ilginc...

evet çünkü burada konu olan kişiler eş tarafı.

diyorum ya tam bir çifte standart.

Back
X