böyle saçma sapan bi konudan dolayı eşime bu konuyu açmam bile tartışmayı bırakın
kaldı ki hem ben hem eşim kilitleriz kapıyı sonuçta ikimizinde vücut temizliği durumumuz var ve o anlarda da birbirmizi görmemizin bi gereği yok yanlış mıyım
hepsini geçtim kilitlemesek bile kapıyı çalarak gireriz banyoya ve bu bence evliliği bilmemek değil birbirine saygı
çok net birşey söylediğiniz için biraz gerildim evet, kusura bakmayın lütfen siz de.o zaman hayat tarzı diyelim siz öle biz böle mutluyuz yapacak bişi yok.bu durum kapı kilitlemek resmiyet bana göre.ayrıca kötü bir şey sölemedim bence konuyu açmasanız bile eşinize bi düşünün.sonuçta niyetim sizin sinirinizi zıplatmak değil.bir iş arkadaşım aileden gelen resmiyetle büyümüş oda kilitlermiş kapıyı sormuştum sırtınızı nasıl keseliyorsunuz yada birlikte duş nasıl alıyorsunuz ani gelişen durumlarda demiştim susmuştu aylar sonra kapıyı artık kapamadığını birbirlerini yıkadıklarını ve budurumun ilişkilerinin olumlu etkilediğini sölemiş teşekkür etmişti.
Tek derdin dus alirken kapıyı kitlemesi olsun be güzelimduş alırken kapıyı kitlemesi çok saçma değil mi ?
aynen wc de bile kitlerim ayrıca ice degilde dışa acılan tuvalet kapısındna efret ederim cünkü eger mesafe varsa ve kilit yoksa kapıyı elle tutmak zorunda klaırım :)))benim eşimde de o huy var wc de duşta kitler bu konuyu okuyana kadarda hiç bu konuyu düşünmemiştimgayet doğal
Yeni evli oldugunuz icin ortak hayata alisamamis olabilir mi?yok hayır yeni evliyim
bence gayet normalduş alırken kapıyı kitlemesi çok saçma değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?