duş alırken kapıyı kitleyen eş

Benim anlamadigim dus en fazla yarim saat surer ne isin olabilir ki adam banyodayken bekleyemeyesin?
Yani adami yatakta ciplak goruyosun diye banyo ve tuvalette de gorebilecegin dusuncesi sacma orasi ozel alandir.

+18e baglamayacaksaniz en azindan wc ve banyoda gorgu kurallarina uyup iceri dalmayiverin.

Bi'de giremiyorum diye sinirlenmissin adam demek ki bilerek kitliyo bi'de oyle dusun.

Arkadasim da ilk aylar senin gibi olay yapmisti bunu adam da en sonunda bari micarken gormeyiver demisti:)

Esimle ben kilitlemiyorduk. Cocuklar olduktan sonra kilitlemeye basladik. Esinin kilitlemesi normal. Kendimizin oldugu tek yer banyo ve wc. Birak orda da rahat takilsin

o zaman hayat tarzı diyelim siz öle biz böle mutluyuz yapacak bişi yok.bu durum kapı kilitlemek resmiyet bana göre.ayrıca kötü bir şey sölemedim bence konuyu açmasanız bile eşinize bi düşünün.sonuçta niyetim sizin sinirinizi zıplatmak değil.bir iş arkadaşım aileden gelen resmiyetle büyümüş oda kilitlermiş kapıyı sormuştum sırtınızı nasıl keseliyorsunuz yada birlikte duş nasıl alıyorsunuz ani gelişen durumlarda demiştim susmuştu aylar sonra kapıyı artık kapamadığını birbirlerini yıkadıklarını ve budurumun ilişkilerinin olumlu etkilediğini sölemiş teşekkür etmişti.

çok net birşey söylediğiniz için biraz gerildim evet, kusura bakmayın lütfen siz de.
bekarken 2 erkek vardı evde -babam ve abim- ben ağda vs yaparken içeri dalmalarından çekindiğim için kilitlerdim kapıyı hala da öyleyim evet eşim her halimi bilir görür ama söz konusu banyo olunca kendimi çok çıplak, çok tedirgin hissediyorum sanırım o da öyle hissediyor banyoda işim var kapıyı kilitleme dediğimde hemen ne işin var ki diye sorar
birlikte duş alma durumunda eşim kapıyı kilitleme der o zaman ok ama onda bile hafif tedirgin oluyorum belki dediğiniz gibi ben de vardır bi yanlışlık ama rahat rahat keyifle duş alabilmeyi çok seviyorum kapıyı kilitleyince kendimi daha güvenli daha rahat hissediyorum
tekrar kusura bakmayın ilk tavrınız bana çok sert geldiği için sert çıkıştım
iyi günler

Bizde kilitlemiyoruz istedigim anda iceri dalmam esim acisindan sorun yaratmiyor. Bende herhangi biseyde ayy kılı ay moku diye soguyup tiksinen biri degilim.
Kendim kisisel bakım yapacaksam soyluyorum girmemesini oda girmiyor ozamanlar
Tabi beni tuvalette veya temizligimi yaparken gordu diye libidosu düsecek bir adam degil
Siz sıkı tutun amman düşmesin boşanmalar oluyormuş sonra buyuzden.

İkimiz de kitleriz, gayet doğal bir durum bence. Aniden açılma riskine giremem,eşim de olsa her yerimi o anda görmesini istemem.

Benim eşim de cocuk ayaklandiktan sonra kilitlemeye başladı. Baabaaaaa diye dalıyor yoksa.oncesini hatırlamıyorum bile.demek kilitlemiyormus.yanlış anlama bence alışkanlıktan o.yani insan bu tuvalete girer önce ne bilim traş olur falan hoş değil başkası tarafından görülmek. Yeni evliymissin8z de.belki o görüntülerden rahatsız olacağını düşünmüştür.bence kibarlık bile yapıyor adamcağız...

banyada, lavaboya girerken, kendi odamda üstümü değiştirirken bile kapıyı kilitlerim. bekarlık alışkanlıgı olabılır bence gayet normal.

benim eşimde de o huy var wc de duşta kitler bu konuyu okuyana kadarda hiç bu konuyu düşünmemiştim gayet doğal
aynen wc de bile kitlerim ayrıca ice degilde dışa acılan tuvalet kapısındna efret ederim cünkü eger mesafe varsa ve kilit yoksa kapıyı elle tutmak zorunda klaırım :)))

yok hayır yeni evliyim
Yeni evli oldugunuz icin ortak hayata alisamamis olabilir mi?

Ben de ilk aylarda, esim odada yokken uzerimi degistirmeye gayret ederdim mesela,yada farkli bir odada giyinirdim hemen..
Zaman gecince alisiyor insan.
Ben de oda kapimi kapatmadan uyuyamam evde tek basima olsam bile..
Bazi seyler aliskanliktir.kendini oyle guvende hissediyordur belki

Ya alışkanlıktır bu bence ona sorsan ya kapıyı niye kitliyorsun bizden başka kimse mi var ki falan diye

Bizde Banyo yaparken kilitlemeyiz, Allah korusun hersey olabilir. Ama birimiz banyodayken diyerimiz asla kapiya vurmadan pat diye banyoya girmeyiz.
WC de durum baska ama, ozaman her ikimizde kilitleriz kapiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…