duş alırken kapıyı kitleyen eş

Herkes ne var bunda demis ama bencede kitlenmesi sacma,sonucta o senin esin birbirinizden cekineceginiz ne olabilir. Bazi arkadaslar belki tuylerini aliyordur demiste ne var bunda yani siz onu o sekilde gorseniz ne olucak? Esler arasinda mahremiyet ve ozel alani bugune kadar hep sacma bulmusumdur bana samimiyetsiz geliyor. Muhtemelen bekarliktan kalma bir aliskanliktir sorarsin neden kitledigini isim oluyor bir daha kitleme dersin guzel bir sekilde,bence tek cozum bu

benim kocamdan aynı şekil. Kimse yok evde bi ben varım yinede kitliyo. bekarken alışkanlık olmuş ondan diyo bana sorduğumda.

Bende kilitlerim ki ne var bunda?
Cart diye içeri girer falan sevmem öyle muhabbetleri he bizde 2 de çocuk var olmadan önce de kilitlerdi eşim de bende

Ben de kilitlerim niye ki kilitleyince anormal mi olunuyor mevzu nedir

Bende kilitlerim çünku ben banyodayken birinin girmesinden cok korkarim nerden gelen bi korku bilmiyorum ama acik olunca hep tedirgin olurum. Esimden cekinip utandigim icin degil.

Bekarlığindan kalma bir alışkanlık olabilir.. ama kari kocasınız kitlememesi lazım.. hem Allah korusun kayip düşme falan olabilir

Şahsen ıkınırken,pırtlarken,burnumu temizlerken goruntu vermekten hoşlanmam..kapımı kitlerim.

bencede normal alışkanlık ben evde kimse olmadığın da bile kitliyorum ay dert mi bu

Duş ,wc bari özel alan kalsın ya ben de kilitleyebilirim veya eşim yapsa ilginç değil. ..Bana ilginç gelen bunun konu olmasi! Eşim bana bunu konu yapsa kendimi müdahale altında hissederdim doğrusu. Velev ki duşta alışkanlık gereği (!) Bazı şeyler yapacak olabilir bu da gayet normal Bu kadar da müdahale edilmez insana ya...

Ben de önceden kitlerdim kapıyı.Bi gün düştüm banyoda küvete vurdum.Vucüdum mosmor oldu kalçam gögüs bölgem filan.Ondan beridir kitlemiyorum, eşim de öyle girmez çıkmaz ama geçen bornozu istedim o da gelmiş vermek için ben dalgınım farketmedim korktum ki fena korktum
Eşim de kitler alışkanlık olmuş çünkü bir de sevmez öyle görülmeyi normalde bile giyinirken bakma ne bakıyorsun bile diyor utanıyor hala

Bence konu sahibi eşinde alışkanlık olmuştur farketmeden kitliyor olabilir.

Tabi ki saçma. Oldu olacak asma kilit taksin kapiyi kapatir anlarim da kilitlemeye ne lüzum var. Ya içerde ayagi kaysa düşse bisey olsa. Bi de kilit acmakla mi ugrasacagiz.

Ben de kitlerdim ama hamile kaldığımdan beri ikimiz de kilitlemiyoruz.

Tabi ki saçma. Oldu olacak asma kilit taksin kapiyi kapatir anlarim da kilitlemeye ne lüzum var. Ya içerde ayagi kaysa düşse bisey olsa. Bi de kilit acmakla mi ugrasacagiz.

Aynen valla bizimde işimiz olabilir o esnada orda herşey olabilir yanı

Bizde kilitleriz eğer eşim banyo yaparken girmek istersem açar zaten ama sanırım senin aklına başka şeyler geliyo ve rahatsız oluyorsun bu yüzden

bir evde asla kapı kilitlenmez ne zaman misafir gelir o zaman kilitlenebilir bnce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…