Düşmanlar

Allah allah. Nerde yaşıyorsunuz cidden. Anlattıklarınız çok ilginç.

Boşanmış kadınların sorun yaşayabildiklerini hepimiz billiyoruz ama sizin anlattığınız gibisini hiç duymamıştım.

Aileniz ne düşünüyor bu konuda? Herkes aynı kanıda mı?

Ailemi de cekemiyorlar düşman lar ailem de biliyor bana hak veriyor ama onlar öyle insan lar yaşlılar zaten bunlardan uzak dur istedikleri ni yapsınlar diyorlar bunlar için kendi hayatını yakma diyorlar Allah tan bulsunlar diyorlar başını belaya sokma diyorlar

Ben de içime atıyorum hiç huzurum yok (; (,

Herkes aynı kanıda annem babam yaşlı güçsüz ondan beni yalnız güçsüz görüyorlar

Evet cok zor zaman lar geçirdim ama zor da olsa atlattım zaten bunlar ondan sonra iyice kudurdular benim mutsuz olmamı istiyorlar

Bence onlar sana düşmanlık etse bile sen zararsız ol, ofkelenme. Sen duygularına hakim olmayı basarirsan kimse senin başını belaya sokamaz.

Bence onlar sana düşmanlık etse bile sen zararsız ol, ofkelenme. Sen duygularına hakim olmayı basarirsan kimse senin başını belaya sokamaz.
Evet cok haklısınız beni sinirlendirip karşılık verdirip haklıyken haksız duruma düşürmeye çalışıyorlar tuzağa düşürmeye , çok teşekkür ederim öyle olmasa bir söz le polise mi şikayet edilir

Evet ama onlar öyle diyor ben de birine dedim ki ben dul değilim boşandım dedim yaşım da genc çocuğum da yok dedim ama işte bakire değilim ya halbuki ben ne yaşadım bilmiyorlar bile
Boşver umursama bile..sen kendini bildiren sonra diğerlerinin hiç önemi yok.

Tabiki öyle diyecekler , kışkırtmak icin derler. Asıl güç kendine hakim olmaktır. Baktılar ki sen başına bela almıyorsun bir yerde amaçlarına ulasamayip susacaklar mecbur. Bir soz deme tehdit hakaret suctur.Bundan ceza alabilirsin

Sizden izinsiz evinizin balkonuna nasıl giriyorlar şikayet edin polise direk izinsiz evime giriyorlar diye.

Ben düşünmüyorum evler cok yakın sesler duyuluyor bir de ben dışarı çıktım diyelim hemen dışarı çıkıp dik dik bana bakıyorlar evden en küçük tartışma duyulsun hemen dinliyor lar ben kimse yi kendimden büyük görmem kıskanmamm da imrenirim herkesin nasibi farklıdır derim ama konuşmalarında n anladığım bu ben çarşıya felan çıkarım bunlar fazla gitmez sonra önceden üzüntümü belli ederdim artık etmiyorum ondan sonra bunlara bir şey oldu az cok bilgim var bunlara göre yani şöyle demelerinden okudu da ne oldu evde bekliyorsun felan o kişi sana böyle yaptı sürekli yaralarıma tuz basma larından felan maalesef ben de hiç yaşamak istemiyorum bir de genc ve güzel olduğum için yani onlardan

Evet beni kışkırtmaya çalışıyorlar , insanlar susurlar , tamam cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…