- 19 Nisan 2014
- 4.605
- 13.651
- 498
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Bu dedikoducu,fesatlara en guzel cevap onlari umursamamaktir. Güzelce giyin, neşeli neşeli gez, elleme catlasinlar.
Ailemi de cekemiyorlar düşman lar ailem de biliyor bana hak veriyor ama onlar öyle insan lar yaşlılar zaten bunlardan uzak dur istedikleri ni yapsınlar diyorlar bunlar için kendi hayatını yakma diyorlar Allah tan bulsunlar diyorlar başını belaya sokma diyorlarAllah allah. Nerde yaşıyorsunuz cidden. Anlattıklarınız çok ilginç.
Boşanmış kadınların sorun yaşayabildiklerini hepimiz billiyoruz ama sizin anlattığınız gibisini hiç duymamıştım.
Aileniz ne düşünüyor bu konuda? Herkes aynı kanıda mı?
Ben de içime atıyorum hiç huzurum yokVerirlerse versinler.sen de olanı biteni anlatırsin...dik dur...ezdirme kendini boylelerine..benim de bi arkadaşım vardı senin gibi.tasrada görev yapıyorduk ikimiz..kiza yazmayan kalmadi..evli bekar hiç fark etmez.seninkiler kadar değildi ama kız acayip rahatsız oluo içine atiyordu.bunlari sağlam azarlamak gerek..hatta dovmek..hatta sovmek...ancak ondan anlarlar..polise de versinler..sen de onlardan orda şikayetçi olursun
Cok güzel yazmışsınız :)Bu dedikoducu,fesatlara en guzel cevap onlari umursamamaktir. Güzelce giyin, neşeli neşeli gez, elleme catlasinlar.
Herkes aynı kanıda annem babam yaşlı güçsüz ondan beni yalnız güçsüz görüyorlarAllah allah. Nerde yaşıyorsunuz cidden. Anlattıklarınız çok ilginç.
Boşanmış kadınların sorun yaşayabildiklerini hepimiz billiyoruz ama sizin anlattığınız gibisini hiç duymamıştım.
Aileniz ne düşünüyor bu konuda? Herkes aynı kanıda mı?
Evet cok zor zaman lar geçirdim ama zor da olsa atlattım zaten bunlar ondan sonra iyice kudurdular benim mutsuz olmamı istiyorlarKonunuzu okudugumda klasik, eslerinden ayrilmis kadinlara yapilan, hele ki kucuk yerlerde dahada rahatsiz edici olabilen toplum baskilari dedim. Sonra siz sorulan sorular cevap verdikce aslinda tum cevrenin degil, size cok yakin oturan Ve halihazirda ailenizle kus olan komsularinizin sizi takip ettigini,dinledigini ve gozetledigini anladim. Sebebide sizin onlardan daha genc,daha guzel Ve daha bilgili olmaniz ve "dul" olusunuzdan mutevellit sizin adinizi cikarip bir sekilde sizi rezil rusva etmek. Eminim ki cok guzel, cok genc Ve de bilgilisiniz ama bosanma sureciniz , sizi o surece tasiyan sorunlariniz v.s oldukca zor zamanlardan gecmis olmalisiniz. Bir arkadasin da onerdigi gibi psikologa gorunmeye ihtiyaciniz olabilir.
Maalesef şehirimi söyleyemem birisi görür okur şehirle ilgisi yok bu insanlar la ilgili her yerde vardır bence böyleAllah aşkına hangi şehir bu söyleyin de uzak duralım
Evet cok haklısınız beni sinirlendirip karşılık verdirip haklıyken haksız duruma düşürmeye çalışıyorlar tuzağa düşürmeye , çok teşekkür ederim öyle olmasa bir söz le polise mi şikayet edilirBence onlar sana düşmanlık etse bile sen zararsız ol, ofkelenme. Sen duygularına hakim olmayı basarirsan kimse senin başını belaya sokamaz.
Bence onlar sana düşmanlık etse bile sen zararsız ol, ofkelenme. Sen duygularına hakim olmayı basarirsan kimse senin başını belaya sokamaz.
Boşver umursama bile..sen kendini bildiren sonra diğerlerinin hiç önemi yok.Evet ama onlar öyle diyor ben de birine dedim ki ben dul değilim boşandım dedim yaşım da genc çocuğum da yok dedim ama işte bakire değilim ya halbuki ben ne yaşadım bilmiyorlar bile
Sizden izinsiz evinizin balkonuna nasıl giriyorlar şikayet edin polise direk izinsiz evime giriyorlar diye.Küs olduğumuz komşu cat kapı bi bahane uydrup geldi balkona girmiş sessizce ben de çıktım yalnız dım beni inceliyor evi balkonu bahçeye inceliyor ertesi gün durmuşlar bana bakıyorlar ben de dedim ki buraya böyle gelme dedim kızı bana bir başladı saydırmaya ben de dedim o evini yakarım gittim annesi içeri soktu ama dul dedi bana ben de ne diyosun sen dedim taş attım cok sinir ettiler beni ama sonra polis e verecekler di biri durdur du tanıdık bunlar arsız anlamıyor lar tam tersi daha da arttı(((
Ben düşünmüyorum evler cok yakın sesler duyuluyor bir de ben dışarı çıktım diyelim hemen dışarı çıkıp dik dik bana bakıyorlar evden en küçük tartışma duyulsun hemen dinliyor lar ben kimse yi kendimden büyük görmem kıskanmamm da imrenirim herkesin nasibi farklıdır derim ama konuşmalarında n anladığım bu ben çarşıya felan çıkarım bunlar fazla gitmez sonra önceden üzüntümü belli ederdim artık etmiyorum ondan sonra bunlara bir şey oldu az cok bilgim var bunlara göre yani şöyle demelerinden okudu da ne oldu evde bekliyorsun felan o kişi sana böyle yaptı sürekli yaralarıma tuz basma larından felan maalesef ben de hiç yaşamak istemiyorum bir de genc ve güzel olduğum için yani onlardanAy nasil bir yerde yasiyorsunuz, taş atmak, gizlice balkona bahceye girmek, yakarim evini demek, yuzune karsi dul demek?
Dul olunca ne oluyor anlamıyorum bu insanlarin zihniyetini.
Ama bir arkadaş yazmis, benim de bir yakinim var boyle, surekli dedikodusu yapildigini ve kiskanildigini düşünür, oyle bir durum olabilir mi?
Ayrica ben onlardan bilgiliyim demissiniz, muhatap olmamanizi oneririm, hayatinizi dilediğiniz gibi yaşayın . o cevreden uzaklaşmak icin evlenmeye çalışmayın bu cok sacma olur. kitap okuyun, mesleki kurslara katilin ve mutlaka çalışın
Evet beni kışkırtmaya çalışıyorlar , insanlar susurlar , tamam cok tesekkur ederimTabiki öyle diyecekler , kışkırtmak icin derler. Asıl güç kendine hakim olmaktır. Baktılar ki sen başına bela almıyorsun bir yerde amaçlarına ulasamayip susacaklar mecbur. Bir soz deme tehdit hakaret suctur.Bundan ceza alabilirsin
Evet Allah biliyor beni ve ben de biliyorumBoşver umursama bile..sen kendini bildiren sonra diğerlerinin hiç önemi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?