- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Başka bir şehir kendi ayaklarım üstünde durmak çokMutlu olman için ne gerekiyor ?
Başka şehirMutlu olman için ne gerekiyor ?
Başka şehir gerekiyor ,yazmak istedin sanırım ..öyleyse bir yerden başla ..oturarak olmaz .harekete geç ..ilk olarak bir iş bul ..Başka bir şehir kendi ayaklarım üstünde durmak çok
Başka şehir
E seni zaten kotuluyorlar. Her lafi ediyorlar genis genis. Polis gelse ne olur? Sucun yok sonucta en fazla ifade verirsin. Madem anlamiyorlar cok uzucu o zaman durumun. Meditasyon falan yap rahatlatir baska caren kalmamis.Evlenip ayrıldığım için biliyorlar , diyemedim öy le ama birine dedim öyle eve gelen misafire kolundan tutup çıkarır Sam herkes e bana böyle yaptı diye kötüler evet cadoloz değilim öyle bir tepki gösterdim tekrar okursanız görürsünüz beni polise şikayet edeceklerdi maalesef bunlar anlamıyor ben öyle davrandı m daha da arttırdı lar
Kocalarıda aha bak orda kadın var kesin bize yüz verir kafasında geziyor. Kadınlar çok da haksız değiller yani kocalarının ne mal olduklarını biliyorlar. Konu şu ki kim bilir konu sahibi ne yaşadı da boşandı bu zorlukları yaşamışken sizin bilmemne kocalarınıza bakarmı allasen.Ödleri kopuyordur kocalari onları boşarda sizinle evlenmek ister diye ...küçük yerler hep o kafadalar ...takmayin yada başka şehirde yaşamaya başlayın.
Ben hala çözemedim bu algıyı . İnsanın sevgilisine bakire olup olmadığını sorması da aynı kapı. Ona göre sevişir sevişmez analizi yapacak çünkü. Bir insan bir kez sevişti diye dünya üzerindeki tüm erkeklerle sevişmek zorunda yani. Çünkü ahlak sadece o zar parçasından ibaret. Ne kadar güzel kafalar yahu. İnsanın katil olası geliyor.Hayir ben de size "dul" demiyorum. Cok rahatsiz oldugum, hic hoslanmadigim bir sifattir. O yuzden de tirnak icine alma ihtiyaci hissettim. Cunku bizim toplumumuzda dul kadin = bekaret sorunu yok basimiza kalmaz demektir ve benim acimdan asagiliyici ve igrenctir. Bu arada yasinizi merak ettim.
Evet uğraşıyorlar kendimi tutuyorum ama sürekli her yaptığım hareket le ilgili konuşuyorlar dayanmak cok zorAlllah yardımcınız olsun amin inşallah muhatap olmayın yoksa uğraşırlar. /herhalde çok bol vakitleri var hem boşver aslında şöyleki günahlarını senden almışlar kendi sırtlarına omuzlamışlar oh sende günah yükünden kurtuldun inşallah böyle düşün vede üzülmeyin
Tamam inşallah öyle yapcam , her şey i bekliyorum zaten gerçekten nasıl olmalıyım savaşmalıyım sizceAyrıca dikkatli ol. Yanında çantanda normalde biber gazı diyeceğim ama onu bulama ya bilirsin onun yerine deodorant bulundur. Sana gereğinden fazla yaklaşan biri olursa gözlerine sıkarsın o anlık işine yarar. Çok ciddiyim bu konuda. Bu insanlardan herşeyi bekle. Ve bu kadar naif olma ne olursun. Savaşmak zorundasın. Sana başka çare bırakmıyorlar.
Maalesef öyle bir durum da yokKac yasindasın? Oku ve tasin.
Boşandım diye yollamıyorlar hem izin vermezler hem de nasıl karşılanır ım masraflari işim yok , var kardeşim ama o aramız iyi değil zaten ilk başta beni yanına alacaktı buraya getirdi Allah kimseye muhtaç etmesinAnne babanın ihtiyar olması sizin tasinamiyacaginzi anlamına gelmez.onlari ikna ediceksin.gerekirse evi sen bulacaksın,arastiracaksin bı şekilde tasinma işlemleri filan ayarlayın başka yere gideceksin.niye olmuyor onu anlamadım bu bir.Anlamadığım hic abin veya ablan yokmu tek çocuk musun ? Akrabalarından destek olucak kimsemiz yokmu. Orada yaşanmaz bence bi çare bulunmalı.
Yaşınızı yazmamissiniz ama ben 20 li yaşlarda olduğunuzu dusunuyorum.30 lara gelince gözünüz açılır.Yoksa izin vermezler filan diye dusunmezdiniz.bence bı ise girebiliyorsan gir ama isyeride bayanların ortamına uygun olursa rahat edersin bide orada sıkıntı cekmeyesin.dul diye rezillik yapmasinlar.kafa yapıları değişik çünkü.dul ne demekse artik.sanki yollu kötü kadın.normal bı birey yaa..Nasıl dar gorüslüler hafazanallah.Boşandım diye yollamıyorlar hem izin vermezler hem de nasıl karşılanır ım masraflari işim yok , var kardeşim ama o aramız iyi değil zaten ilk başta beni yanına alacaktı buraya getirdi Allah kimseye muhtaç etmesin
Bu söylediklerimin için de akraba lar da varAnne babanın ihtiyar olması sizin tasinamiyacaginzi anlamına gelmez.onlari ikna ediceksin.gerekirse evi sen bulacaksın,arastiracaksin bı şekilde tasinma işlemleri filan ayarlayın başka yere gideceksin.niye olmuyor onu anlamadım bu bir.Anlamadığım hic abin veya ablan yokmu tek çocuk musun ? Akrabalarından destek olucak kimsemiz yokmu. Orada yaşanmaz bence bi çare bulunmalı.
Evet 21 yaşında yım bildiniz, öyle görüyorlar bunlar demekki işe girme şansım yokYaşınızı yazmamissiniz ama ben 20 li yaşlarda olduğunuzu dusunuyorum.30 lara gelince gözünüz açılır.Yoksa izin vermezler filan diye dusunmezdiniz.bence bı ise girebiliyorsan gir ama isyeride bayanların ortamına uygun olursa rahat edersin bide orada sıkıntı cekmeyesin.dul diye rezillik yapmasinlar.kafa yapıları değişik çünkü.dul ne demekse artik.sanki yollu kötü kadın.normal bı birey yaa..Nasıl dar gorüslüler hafazanallah.
Bu ne ya boyle terbiyesizlik.Acaba bosandiginiz esiniz hakkinizda iftira felan mi yaydi etrafa.Neresi burasi cok merak ettimKüs olduğumuz komşu cat kapı bi bahane uydrup geldi balkona girmiş sessizce ben de çıktım yalnız dım beni inceliyor evi balkonu bahçeye inceliyor ertesi gün durmuşlar bana bakıyorlar ben de dedim ki buraya böyle gelme dedim kızı bana bir başladı saydırmaya ben de dedim o evini yakarım gittim annesi içeri soktu ama dul dedi bana ben de ne diyosun sen dedim taş attım cok sinir ettiler beni ama sonra polis e verecekler di biri durdur du tanıdık bunlar arsız anlamıyor lar tam tersi daha da arttı(((
Aldınız ama bana uygun belki derdime biri care olur dedim boşanmış oldum tek başıma izin vermiyor lar küçük yerlerde öyleGünahını almayım ama yazdıklarını biraz abartıyorsun sanki aklıma eski türk filmleri geldi bir an, bu kadar insan çözüm üretmeye çalışıyor size , sizde ona yok buna yok, o olmaz bu olmaz diyip duruyorsunuz madem burada söylenilen hiç bir şeyi yapamazsınız o zaman neden konu açıp fikir istiyorsunuz,Allah yardımcınız olsun ..
Haklısınız geri kafalılar çevrenizdeki insanlar, ancak o çevreden kurtularak bunlardan da dedikodulardan kurtulma bilirsiniz , büyük ihtimal ilçe ya da kasabada yaşıyorsunuz inşaallah bi çare blursunuzAldınız ama bana uygun belki derdime biri care olur dedim boşanmış oldum tek başıma izin vermiyor lar küçük yerlerde öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?