Düşmanlar

Şöyle düşün, bu insanlar asil sana degil kendilerine düsman. Niye?
Cunku kendi hayatlari yok. Kendilerine odakli degiller. Cahil, boş insanciklar ki baskalarinin hayatlariyla ugrasiyorlar
Olaya bu yönden bak ve gül gec..
Onlar dedikodunu yaparken kendine odaklan ve hayatinda ilerle. Onlar gibi olma. Karsilik verme. Kendi kendilerine ugrasssin dursunlar iste. Sen kendini toparla seni mutlu eden seylere yönel.

Evet tam dediğiniz gibi insanlar cok güzel yazmışsınız cok tesekkur ederim ^-^

Tahmin ediyorum o ortamlari
Ordan kurtulmaktan baska caren yok....
Zihniyetsizler cunku...
Evet ben de biliyorum ama şimdi öyle bir şansım yok hem de cok zihriyetsizler her şey imi soruyorlar evime gelip sessizce cat kapı evden ne yapıyorsun diyorlar her şey i soruyorlar özel felan yok

Evet tam dediğiniz gibi insanlar cok güzel yazmışsınız cok tesekkur ederim ^-^
Eve geldiklerinde de küs olduğumuz nu dostları evin tüm odalarını inceliyorlar ne var ne yok yani bana cok tuhaf geliyor kimsenin evinde öyle oraya buraya bakıp karıştırma m

Yahu herseyimi soruyorlar diyorsunuz..
Sizde dalgaya vurun. Halay cekiyorum diyin kahkaha atin.
Baska zaman da hayirdir yine mi merak konusuyum ne onemliymisim ben be deyip gecin gidin yanlarindan..
Kaale almayin..alirsaniz dalgaya vurun.
Kendi hayatinizi dolduracak birseyle mesgul olun. Siz ilerledikce aylar sonra onlara bakarsiniz onlarsa hala ayni yerde ..sizin dedikodunuzun pesinde oldugunu gorursunuz. Bos insanlar olduklarinin farkina varirsiniz..kaale alinacak gibi degiller yani.
Ama evinizi karistirana izin vermeyin. Pasif olmayin. Bu cahil tipler sizi ikinci sinif insan olarak da gorur simdi..kendilerine herseyi hak gorurler. Zihniyetsizler. İzin vermeyin gerekirse polise sikayet edin.

Tamam sizin dediğiniz gibi yapacağım :), ben de biliyorum cahil ve boş insan lar ama insan üzülüyor evet görüyorlar bence onay insan değil de eşya olarak gördükleri için , elimden geldiğince vermemeye çalışıyorum ama bunlar bahane uyruriyor mesela ben kapıyı kapatıyor um açıp giriyor o kadar belli ediyorlar ki kendime bir iş bulacağım cok rahat sız ediyor beni sürekli izlenmek cetiştirilmek ama biliyorum ki onlar bunun hesabını verecekler polis e gitsem Olay büyür

Sana saygisizlik yaptiklari zaman acik acik azarla...yani baska caren yok
Evet başka yol yok
en iyisi tasinmaniz aslinda.

eve disina kamera taktirin. sizi gozetlediklerinde sikayet edebilirsiniz boylece.

en guzeli tasinmak aslinda.
Evet ben de biliyorum ama el mahkum , evet sizin dediğiniz gibi yapayım cok tesekkur ederim :)

Siz de mi "dul" diyorsunuz , nedeni benim onlardan daha genc güzel ve boşanmış olmam evet .

Yani kurban derken ben boşandım diye bana dul dediler gencim güzelim bilgilim diye yani beni cekemiyorlar
Hayir ben de size "dul" demiyorum. Cok rahatsiz oldugum, hic hoslanmadigim bir sifattir. O yuzden de tirnak icine alma ihtiyaci hissettim. Cunku bizim toplumumuzda dul kadin = bekaret sorunu yok basimiza kalmaz demektir ve benim acimdan asagiliyici ve igrenctir. Bu arada yasinizi merak ettim.

Evet ama onlar öyle diyor ben de birine dedim ki ben dul değilim boşandım dedim yaşım da genc çocuğum da yok dedim ama işte bakire değilim ya halbuki ben ne yaşadım bilmiyorlar bile
Nereden biliyorlar bakire olup olmadigini? "Cok cahilsiniz dul kocasi ölmüs olana denir" deyip gulemedin mi yuzlerine? Ben sana deliye karsi deli ol yazdim onceki mesajimda sen de bunlara karsi ise yaramiyor demissin ama mesajlarina baktim elle tutulur hic bir tepki goremedim. Cadaloz ol biraz siz firsat veriyorsunuz ellerine. Ne yapiyorsun dedigi zaman birisi sanane diyemiyor musun Allah askina ya? Sen kapiyi kapattigin halde iceri giriyorsa kolundan tutup disari cikaramiyor musun? Sert cikmazsan daha cok ustune gelirler.

Evlenip ayrıldığım için biliyorlar , diyemedim öy le ama birine dedim öyle eve gelen misafire kolundan tutup çıkarır Sam herkes e bana böyle yaptı diye kötüler evet cadoloz değilim öyle bir tepki gösterdim tekrar okursanız görürsünüz beni polise şikayet edeceklerdi maalesef bunlar anlamıyor ben öyle davrandı m daha da arttırdı lar

Dedim ki birine dul olsam sanane dedim kocası ölene denir dedim şu kadar çık eti var diye benden daha üstün mü oluyor dedim 11 taneyle boşanırım ekmeğimi sen mu veriyorsun dedim

Maalesef öyle bence de iğrenç bi kelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…