- 26 Mayıs 2025
- 9
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi istegeldimburdayim
-
Bozmayın moralinizi amh ı yüksek olup kalitesiz yumurtası olanlar var ve gebe kalamıyorlar önemli olan bir tane bile olsa kaliteli yumurta olması. Kilonuz varsa eğer fazla kilonuzu verin sağlıklı beslenme spor gerisi gelir Allahın izni ileMerhabalar 9 yıllık evliyim ilk 6 sene çocuk istemedik isteyince de olmadı… daha önce 2 kez doktora gitmiştim her şey yolunda yaşınız genç denemeye devam edin dediler gönderdiler o zaman yaşım 30 idi. Sonra ben tüp mide ameliyatı olup 1 sene çocuk işine ara verdim. Bugün yeniden bir kadın doğumcuya göründüm reglimin 2. Günüydü kan verdim ve çıkan sonuç karşısında şoka girdim saatlerdir ağlıyorum.
Amh 0.53
Prolaktin 11,78
LH 2,38
FSH 4,09
E2 49
TSH 1,86
T4 0,93
Canım kadınlar şu sonucu yorumlar mısınız bana akıl verin nolur amh sonucu inşallah yanlış çıkmıştır diye saatlerdir dua ediyorum ağlıyorum başka hastaneden yarın için randevu aldım testi tekrarlatacağım reglin 3. Günü diyip. Daha önceki doktorlar hiç amh testi istememiş edevlette bulamadım neden istememişler anlamadım diğer değerleri istemişler? ben de bu konunun üzerine o zaman çok düşmediğim için sanırım fark etmemişim. Bu doktor ultrasonla da bakmadı bu arada yarınkine ısrar mı edeyim ne dersiniz? Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
Teste takılı kalmayın bu arada rahim filmi istedi mi doktor ona da bakıyorlarMerhabalar 9 yıllık evliyim ilk 6 sene çocuk istemedik isteyince de olmadı… daha önce 2 kez doktora gitmiştim her şey yolunda yaşınız genç denemeye devam edin dediler gönderdiler o zaman yaşım 30 idi. Sonra ben tüp mide ameliyatı olup 1 sene çocuk işine ara verdim. Bugün yeniden bir kadın doğumcuya göründüm reglimin 2. Günüydü kan verdim ve çıkan sonuç karşısında şoka girdim saatlerdir ağlıyorum.
Amh 0.53
Prolaktin 11,78
LH 2,38
FSH 4,09
E2 49
TSH 1,86
T4 0,93
Canım kadınlar şu sonucu yorumlar mısınız bana akıl verin nolur amh sonucu inşallah yanlış çıkmıştır diye saatlerdir dua ediyorum ağlıyorum başka hastaneden yarın için randevu aldım testi tekrarlatacağım reglin 3. Günü diyip. Daha önceki doktorlar hiç amh testi istememiş edevlette bulamadım neden istememişler anlamadım diğer değerleri istemişler? ben de bu konunun üzerine o zaman çok düşmediğim için sanırım fark etmemişim. Bu doktor ultrasonla da bakmadı bu arada yarınkine ısrar mı edeyim ne dersiniz? Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
Cevabınız için teşekkür ederim 1.5 sene önce mide ameliyatından önce hsg çektirmiştim tüpler açık çıkmıştı o ay çok umutlanmıştım ama olmadıTeste takılı kalmayın bu arada rahim filmi istedi mi doktor ona da bakıyorlar
Yarın tekrar yaptıracağım gerçekten şok oldum fiyatını bilmiyorum benim tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu için ama sigortasız çok fazla tutardı eminimAynı şeyleri yaşıyoruz benimde amh 0.44 çıktı bende şok oldum.kabullenemeyip yanlislik mi var diye ozelde yaptirayim dedim 2700 istediler vazgeçtim.bildigim kadarıyla fsh, lh ve e2 degerleriniz iyi.amh icin gün şartı yok istediğiniz zaman baktirabilirsiniz.
Folik asit verdi şimdilik.rahim filmi ve sperm testi istedi.onlara göre tedaviye başlanacak sanırımYarın tekrar yaptıracağım gerçekten şok oldum fiyatını bilmiyorum benim tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu için ama sigortasız çok fazla tutardı eminimdoktorunuz size bir takviye vs verdi mi
Bana bugün doktor amh yumurta kalitesini gosterir dediBozmayın moralinizi amh ı yüksek olup kalitesiz yumurtası olanlar var ve gebe kalamıyorlar önemli olan bir tane bile olsa kaliteli yumurta olması. Kilonuz varsa eğer fazla kilonuzu verin sağlıklı beslenme spor gerisi gelir Allahın izni ile
Öncelikle stres yapmayın. Amh yumurta sayınızı gösterir kaliteyi değil. Ama önemli olan yumurta kalitesidir. Mutlaka regl 2. Yada 3. Günü kan verin amh için. Ve ultrasondaki yumurta sayınız önemli.Merhabalar 9 yıllık evliyim ilk 6 sene çocuk istemedik isteyince de olmadı… daha önce 2 kez doktora gitmiştim her şey yolunda yaşınız genç denemeye devam edin dediler gönderdiler o zaman yaşım 30 idi. Sonra ben tüp mide ameliyatı olup 1 sene çocuk işine ara verdim. Bugün yeniden bir kadın doğumcuya göründüm reglimin 2. Günüydü kan verdim ve çıkan sonuç karşısında şoka girdim saatlerdir ağlıyorum.
Amh 0.53
Prolaktin 11,78
LH 2,38
FSH 4,09
E2 49
TSH 1,86
T4 0,93
Ben de hep onu düşünüyorum 1 yumurta 1 sperm 1 tüp yeter… ama stres yapmamak çok zor nasıl kafaya takmayacağımı bilmiyorum. Keşke bu kadar ertelemeseydim diyorum bazen. Sizin yaşınız kaçtı 0.80 çıktığında?Öncelikle stres yapmayın. Amh yumurta sayınızı gösterir kaliteyi değil. Ama önemli olan yumurta kalitesidir. Mutlaka regl 2. Yada 3. Günü kan verin amh için. Ve ultrasondaki yumurta sayınız önemli.
1 tane olsun ama kaliteli olsun sonuç olarak 1 yumurtaya ihtiyacımız var
0.80 amh değeri vermişti bana lab. Ama ultrasonda 2 yumurtam vardı. Doktor değerin kesinlikle yanlış olduğunu daha düşük olması gerektiğini söyledi yumurta sayıma göre. Ama gerekli tedavi sağlıklı beslenme ile 2. Gebeliğimdeyim
Stres bu hormonlardan daha tehlikeli
Niye ağlıyorsun anlamadım.Sonuçların gayet iyi Tüp bebek için ise çok güzel bir sonuç .Benim amh:0.05Merhabalar 9 yıllık evliyim ilk 6 sene çocuk istemedik isteyince de olmadı… daha önce 2 kez doktora gitmiştim her şey yolunda yaşınız genç denemeye devam edin dediler gönderdiler o zaman yaşım 30 idi. Sonra ben tüp mide ameliyatı olup 1 sene çocuk işine ara verdim. Bugün yeniden bir kadın doğumcuya göründüm reglimin 2. Günüydü kan verdim ve çıkan sonuç karşısında şoka girdim saatlerdir ağlıyorum.
Amh 0.53
Prolaktin 11,78
LH 2,38
FSH 4,09
E2 49
TSH 1,86
T4 0,93
Bakın aşağıda amh sayıyı gösterir kaliteyi değil demişler moral bozmayalımBana bugün doktor amh yumurta kalitesini gosterir dedi
Böyle bir şeyden haberim olmadığı için şok oldum aslında o yüzden o kadar üzüldüm. Tüp bebek için henüz bir şey demedi doktor ama kontrol randevusunda önereceğini tahmin ediyorum yaşım 34 oldu çünküNiye ağlıyorsun anlamadım.Sonuçların gayet iyi Tüp bebek için ise çok güzel bir sonuç .Benim amh:0.05
Ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz.Sonuçlarınız iyi neden olmuyor gebelik şaşırdım..Doğal yollarla olur sizin.Yaşınız da genç.Telaş etmeyinBöyle bir şeyden haberim olmadığı için şok oldum aslında o yüzden o kadar üzüldüm. Tüp bebek için henüz bir şey demedi doktor ama kontrol randevusunda önereceğini tahmin ediyorum yaşım 34 oldu çünkü
2 yıl denedik olmadı sonra 1 yıl ara verdik ameliyattan dolayı şimdi yeniden deniyoruz. Ben de bilmiyorum böyle olacağını düşünmemiştim çok isteyince olur sanıyor insan… mfk takviyelerini araştırıyorum eğer doğruysa her gün doğal gebelikler paylaşıyor çok düşük amhlar ile.Ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz.Sonuçlarınız iyi neden olmuyor gebelik şaşırdım..Doğal yollarla olur sizin.Yaşınız da genç.Telaş etmeyin
30 da çıktı. Doğum yaptım meraktan birdaha baktırdım 1.20 civarıydı sonra zaten çocuğum olmuyor ki birtanesi şans eseri oldu dedim. Doğumdan 3 ay sonra tekrar hamile kaldımBen de hep onu düşünüyorum 1 yumurta 1 sperm 1 tüp yeter… ama stres yapmamak çok zor nasıl kafaya takmayacağımı bilmiyorum. Keşke bu kadar ertelemeseydim diyorum bazen. Sizin yaşınız kaçtı 0.80 çıktığında?
Canım benim amh 0.04 Kasım ayinda ölçülmüştü. O ay hormon hapı kullandim doğal yolla hamile kaldım. 10.haftada bebeğimin kalbi durdu. Şimdi adetim gecikince tekrar test yaptırdım amhye bakmamislar. Fshye bakmislar24 lh falan onlara bakilmis. Doktorum adetin üçüncü günü inferlite polikliniğine git görüş dedi. Şimdi yine doğal yolla olur mu acaba.Öncelikle stres yapmayın. Amh yumurta sayınızı gösterir kaliteyi değil. Ama önemli olan yumurta kalitesidir. Mutlaka regl 2. Yada 3. Günü kan verin amh için. Ve ultrasondaki yumurta sayınız önemli.
1 tane olsun ama kaliteli olsun sonuç olarak 1 yumurtaya ihtiyacımız var
0.80 amh değeri vermişti bana lab. Ama ultrasonda 2 yumurtam vardı. Doktor değerin kesinlikle yanlış olduğunu daha düşük olması gerektiğini söyledi yumurta sayıma göre. Ama gerekli tedavi sağlıklı beslenme ile 2. Gebeliğimdeyim
Stres bu hormonlardan daha tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?