Düşük amh? Lütfen bana bir akıl verin

Bence siz strese girdiğiniz için birden kesilmissiniz.genelde büyük uzuntulerden sonra adet birden bire kesilebilir.benim bu şekilde olan tanıdığım var mesela. Bir kayıp yaşadı ve menopoza girdi .
Her vücudun ihtiyacı farklı inşallah sizde sifanizi bulursunuz.benim amh m geçen yıl 0.153 tu bu yıl 0.02 çıktı yani artma olmadı bende tam tersine bitmiş.keske artsa bende çok araştırdım ama çözüm bulamadım.
Burada yazılanları bende okudum testlerde yanlışlıklar var büyük ihtimalle

Hayır anlamadığım normal de ne zaman menepoza girilir ki siz çok sıkıntı ettiniz evli de değilsiniz çocuk mu istiyorsunuz peki. Benim amh yükseldi mesela ama bile isteyerek olmadı..

Eklentiler

• IMG_8162.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 5
Hayır anlamadığım normal de ne zaman menepoza girilir ki siz çok sıkıntı ettiniz evli de değilsiniz çocuk mu istiyorsunuz peki. Benim amh yükseldi mesela ama bile isteyerek olmadı..
46-50 48-52 yaşları arasında normalde menopoza giriliyor.
Evli olmak veya olmamak değil
menopoz her kadin icin bir yıkım sadece regl den kesilmek degil sayısız insan psikolojik destek alıyor ki bu gidişle bende alacağım
Allah herkesi cok gec yaslarda karşılaştırsın bu durumla
tabii ki bir çocuğum olsun istiyorum
Ama sizin durumu yani değişen bir sey olduğunu görünce inanın sevindim bir regl olsam yemin ederim yeryüzünde benden mutlu biri olmayacak

Güzel beslenmeyle sigara alkolsüz vitaminlerle olabilirsiniz bence. Amh kaç ?

Bakın aşağıda amh sayıyı gösterir kaliteyi değil demişler moral bozmayalım doktor bana takviye olarak prefolic ve plentyfert woman verdi henüz almadım
Yumurta kalitesini gösteriyor canım daha doğrusu kaliteli yumurta sayısı ile ilişkili bı değer. Yumurtalıkların sağlıklı yumurta üretme kapasitesini diyelim hatta. Bu ay olcturdugun düşük çıkmış ama değişen yükselip düşen bı değer, doğru gıda takviyeleri mineral vitamin ile 2 ayda toparlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…