Düşük amh? Lütfen bana bir akıl verin

Yani tabiki doktor değilim ganlış yönlendirmek istemem ama birkez olmuş neden olmasın. Genelde kayıp olduğu zaman yumurta veya sperm kalitesiz diyorlar. Belki de kalite için bir tedavi verirler. Görüşün bence doktor ile mutlaka

Amh 1 benim 2 yıl 9 ay uğraşlar sonucu hamile kaldım ama dün süğük yaptım kafana takma amh tek bi etken değil ve yaşım 21 daha benim ona rağmen amh bok gibi geldi tabi ben inanmadım çok doktora gittim bu güzel yumurtalara nasıl 1 çıkıyor muhabbetleri derken hamile kaldım ama düştü sıkıntı yok Allah büyük diyete ve sağlıklı beslenmeye devam gelsin bebişler

Benim amh 0.01, fsh kendimi bildim bileli 25in altına inmezdi. Biosteron ve koenzim Q10 kullanmıştım başlangıç olarak, istersen doktorla görüşüp sen de takviye kullanabilirsin

Sakın almayın hiçbir işe yaramiyor çoğunu kendileri yazıyor yorumların. Hiçbir takviye mucize getirmiyor 1,5 yıldır uğraşıyorum amh 0.78 çıktı. Mfk falan hepsini kullandım hiçbir şey değişmedi. Sağlıklı beslenme OMEGA 3 Q10 folik asit magnezyum bir de multivitamin kullanın d3k2 ile yeterli. Kan testi verin eksikler nelerse onlari tamamlayın ve tüp bebeğe başlayın. Bu süreç uzun bir süreç sabırlı olmak gerekiyor. Haftada iki balık yiyeceksiniz, yeşillik bol bol tuketeceksiniz. Hazır gıda paketli gıda tüketilmeyecek. Spor yapabilirseniz spor yapın ya da yürüyüş. Biz ne kadar sağlıklı olursak yumurtalar da sağlıklı olacaktır. Paniklemeyin hala vaktimiz var Instagram diyetisyen Kevser kurnaz ya da diyetisyen ebrunur Yılmaz'a bakın embriyolog İdil bozkurta bakın yardımcı olacaktır sayfaları

8 yumurta ile çok güzel sonuclar alırsınız uzulmeden tüp bebeğe başlayın

Çok çok geçmiş olsun gelsin bebişler

Evet çok haklısınız biz elimizden geleni yapacağız gerisi Allah a kaldı her zaman en hayırlısı olsun

Değerli arkadaşlar süreci buraya da kaydedeceğimi yazmıştım çünkü benimle aynı durumda olup okuyanlar olabilir. Bugün itibariyle 3 adet doktora danışmış oldum sonuncusu devlet hastanesi olduğu için kesin olarak emin oldum. Mr ile tespit edilen çikolata kistler küçük olsa da 1,5 cm büyüme ihtimali varmış ağrı da yapıyor zaten. Bütün doktorlar bu kistlere daha çok odaklandılar ya doğum kontrol hapıyla ya da gebelikle baskılanması gerektiğini söylediler. Devlet dahil 2 tanesi hemen tüp bebek merkezlerine gidin dediler(amhtan dolayı) bir özel hastane doktoru ise 6 ay deneyin olmazsa gidin dedi ama ben beklememeye karar verdim zaten yeterince bekledim çünkü. Bayramdan sonraki Salı günü bir tüp bebek doktoruna randevu aldım sonuç olarak… ikna oldum sakinleştim ve kendime acımayı bıraktım. Bir arkadaşımla dertleştik o da zamanında bu yollara girmiş tüp bebek tedavisinde iken hamile kalmış. Bana dedi ki zaten neyimiz normal oldu ki bu olsun?

Değerlerimiz birbirine yakın.Amh :0.05 benim.Fsh en son 27 çıktı bir ay önce.Doğal yoldan hamile kalmışsınız ne güzel.İki yıldır evliyim hiç hamilelik oluşmadı.Gerçi ben 47 yaşındayım

Özel de güzel bi doktor bulup tedavi görün derim benim de çikolata kistlerim var sol da ki şuan 7 cm çevrem de normal yoldan gebe kalan artık yok gibi. Herkes tüp bebekle ilk ay da tüp bebekle gebe kalan var sizin amh dolayı menepoz olayı da var o yüzden geciktirmeyin bence de hayırlı olsun

Merhaba benim de amh 0.01 geldi .
Doktorlar hep tüp bebek diyor.sizin ki nasıl oldu acaba.
Ben düğünden sonra regl olamadığım için normal muayeneye gittim, direk tüp bebeğe yönlendirdiler hiç aklımda yokken daha 3 aylık evliydik. Orda adet söktürücü ve Q10 başlandı benim daha önce birlikte çalıştığım bir hekim de biosteron tavsiye etti. 3 ay sonra gel dediler, eşim şehir hastanesinde çalışıyor diye orada bir doktor araştırıp gittim, 1.5 yıl da orda adet söktürücü ve takviyeler kullandım astaksantin biosteron, fsh düşmüştü sol overde küçülme olmasına rağmen solda 1 sağda 2 folikül görüldü. İlaçlar kesildi haliyle fsh tekrar yükseldi ve bana yumurtalıklarımın yanıt vermediğini, şansımı özelde denememi ya da kök hücre tedavisini denememi söylediler, dosyamı kurula bile çıkaramazmış. Gataya adet söktürücü için rapor almaya gittim ve gittiğimde tekrar bir görüş almak istedim, kök hücre tedavisinin sadece kanser tedavisi gören hastalarda başarılı olduğunu onun da uyarım kaynaklı mı tedavi kaynaklı mı olup olmadığını bilmediklerini söylediler, umut ticareti yapmak istemiyoruz sansın çok düşük dediler. Pes ettim. Adet söktürücüleri 3 ay kullanıp bıraktım menopoz ise menopoz ne yapalım kabul dedim, eşim de ben de çocuk delisi değiliz sonuçta. Bu süreçten sonra sigarayı bıraktım işe başladım biraz diyetimi değiştirdim paketli gıdalardan uzak durdum Mart'ta tedaviyi bırakmıştım Ekim'de kendi kendime regl olmaya başladım. Ertesi sene Mart ayına kadar her şey yolunda gitti, derken Mart ayının son haftasında başlayan reglim Nisan ayında da durmak bilmedi. Devlet hastanesine gittim kan verdim fsh 9a düşmüştü tabi biz şok
Kanamayı durdurmak için duphaston verdiler durdurmadi daha çok arttı, tamponun ipinden dahi damladigi için pedle birlikte takip saatlik değiştiriyordum. 1 mayıstan önceki gece nöbette çok daha ağırlaştı kanama parçalar düştü formam battı hasta bezi takmak zorunda kalmıştım, sabahına resmi tatil olduğu için medikalde randevu bulup tamamen şans eseri yetkin hocamla denk geldik. Devlet hastanesinin ultrasonunda kist dediklerinin aslinda folikül olduğunu gördük, eğer isterseniz tüp bebek yapalım dedi, hiç hesapta yokken tedaviye ortadan başlayıp sadece femara ile yumurtaları büyüttük ve çatlatma iğnesi yapıp topladık. 4 folikülün 3ü toplanabildi, biri dollendi ve 3. Günde dondurduk, 8 ay sonra da transfer yapıldı

Benim amh 0.01, fsh kendimi bildim bileli 25in altına inmezdi. Biosteron ve koenzim Q10 kullanmıştım başlangıç olarak, istersen doktorla görüşüp sen de takviye kullanabilirsin
Merhaba benim de amh 0.01 geldi .
Doktorlar hep tüp bebek diyor.sizin ki nasıl oldu acaba.
Gerçekten uzun bir surecmis. Ben ve eşim tüp bebek tedavisi istemiyoruz açıkçası.niyese benim gözümü çok korkutuyor. Geçen yıl 0.15 ile normal yolla hamile kalmıştım ama bebeği kaybettik malesef.biraz ara verdik haliyle.simdi tekrar deniyoruz ama hep negatif.bu ay da reglim gecikti geçen ayda gecikmisti sanırım menopoz böyle başlıyor. Bende şaşkınım daha 36 yaşında menopoza girdim resmen.
Yani kendi kendine olurmu acaba diye düşünüyorum. Umut ediyorum
Ama sizin adınıza sevindim umarım sağlıkla bebeğinizi kucaginizi alirsiniz.

Benim de iki kere kimyasalım oldu, bir yerden sonra cyclo kullanmadan regl olamıyordum, tedavi çok uzun ve yorucu, 1.5 yıllık süreçte çok yıprandık eşim de bende. Hele ki deneyelim yaşım gençken ileride keşke demeyiz ama olmasa da olur dediğimiz bir şey için bu kadar çabalayıp sonucunda sadece yorulduğumuzla kaldık. Bende rahim duvarı da incelmişti kaliteli yumurta olsa bile tutunmama ihtimali çok çok yüksekti. Ama bunlar kağıt üzerinde olan değerler nasipte varsa karşımıza çıkıyor bir şekilde Allah yasatmayacağı şeyin hayalini kurdurmazmış belki pes edip stres yapmayı bıraktığımız için olmuş olabilir, belki kullandığım ilaçlar çok çok sonra etkisini göstermeye başladı belki yaşam tarzının etkisi bilmiyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Kızlar benimde amh 0.01 fsh 70 lerde E2 9.90 2 aydir regl olmuyorum üzüntüden ağlamaktan mahvoldum yemeden içmeden kesildim
Fsh im 27 iken o kadar dikkat ettim vitaminler aldım 70 lere cikti nihalin bahcesi hayıt macunu bende kötü etki yaptı çünkü bende
Ateş basmasi falan yoktu degerim onu kullandıktan sonra sonra arttı muhtemel
Durmadan dr.lara gidiyorum ilaç veriyorlar iç regl olunca gel diyorlar hormon testi yapalım ama olacağını sanmıyorum rahim duvari ince deyip gönderiyorlar cok sinirim bozuluyor
Benim yumurtalık çalışmayı durdurmuş ondan östrojen salgilanmayip fsh yukseliyomus yumurtalık tekrar nasil çalışır nasil uyarılır yaşayan çare bulan var mı yaş 42
Dün tüp bebek merkezine gittim Amh yükselmez dediler nasil yükselmez yükselten bir suru insan var dedim öyle bir ihtimal yok dediler bende bu siteye girip bakmalarını istedim
Kızlar ne yapicam ne yapabilirim ne olur biri bir şey desin kendimi çöp gibi hissediyorum insanların yüzüne bakamıyorum sanırım bu östrojen dusuklugunden

Sizin adınıza üzüldüm gerçekten çok zorlu bir süreç malesef. Ben ekstra hiç bir şey yapmadım açıkçası. Amh yi arastirdigimda artmiycagini öğrendiğimde ben de çok üzülmüştüm. Ama şöyle düşün bize zaten bir tane sağlam yumurta lazım.
Birde stres gerçekten ostorjen hormonu direkt etkiliyor oda haliyle hamile kalmayı.
İlk çocuğunuz mu olacak acaba

Maalesef 1.5 ayda resmen 10 yaş çöktüm ben evli değilim evet çocuğum ilk olacaktı ama benim önceliğim suan şu erken menopozu kaldırmak regl olmak
çünkü arastidigim kadarı ile tüp bebek icin bile regl olmak gerekliymis dun dr.un biriyle yazistim yumurtaligin uyarılması lazımmis yumurtayı uyaranda fsh hormnuymus önce onu düşürmeye çalışacağım

Evet amh min düşük olduğunu öğrenince bende mahvolmuşdum ben daha 35 yaşındaydım.yani bu yaşta menopoza girmek çok moralimi bozdu.
Soğan Kuru yapiyorlar denediniz mi hiç belki regli olursunuz.
Yada bir arkadaşım nane çayı demisti

Amh 2 dr.da yukselmiyor bunun mumkunati yok dedi peki bu platformda sundan buna yükselttim diye sayısız paylaşım okudum hangisi yalan
benim reglim birden kesildi mahvoldum bittim böyle bir şey cok nadir görülürmus yani ne bilim reglde azalma,gün aralarının uzaması gibi bir şey yaşasam tmm hemen müdahalesini yaparım ama birden kesilip çaresiz kalmak ne demek yemin ederim aklımı oynatacagim
Diyarbakir hakan cokuser diyodum bir suru kisi sonuç alamamış istediği para az buz bir para değil ayyy bilmiyorum kalp krizi gecirecem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…