Düşük amh

cndyyyy

Allahım tez zamanda nasip et
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
885
641
103
41
Kızlar amh değerim 1.18 11 yaşında oğlum var 3 te kaybim 2011 den beri korunuyorduk devlet bana aşılama ve Tüp Bebek dedi özel Dr gittim normal yolla olabileceğini söyledi ve geçen ay klomen vermişti bir yumurtam olmuştu ama olmadı bugün yine başka sebepten devlete gittim degerimin düşük olduğunu söyledi kafam karıştı benim durumunda olan bilgisi olan var mı?

Amh değeri rezervle ilgili bildiğim kadarıyla. Eğer öyleyse hemen tedavilere başlayın.

Degerın o kadar kotu degıl canm.tv de uzman bı doktor amh 0.7 den asagı olmamalı demıstı.yas kac bu arada

Tatlım 1.18 düşük değil ya test sonucu yanlış yada doktor .. şu var ultrasonla bakıp söylemiş olabilir
O yüzden Dr gitmedim zaten klomen kulladigimi söyledim sebebini sordu degerimi söyledim öyle dedi

belki testlerimde vardır ben dikkat etmemişimdir bilmiyoruuum kandan mı bakılıyo canım?
Evet canm kanda bakılıyo ama cogu doktor yas 30 u gecmedıyse pek bakmıyolar amh a.yumurta rezervını gosterıyo bu deger

Yumurta kalitesini arttıran d vitamini ve b12 vitamini değerlerinize baktırın mutlaka

Değerin düşük değil bence.benim değerim 0,01 idi ve 3 yılda 4 kez hamile kaldım.(3 ü düşük).amh değeri rezervi gösteriyor ana fsh değeri de önemli.o da o ay yumurtlama olup olmadığını gösteriyormuş.rezerv azalsa bile 1 yumurta döllenme için yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…