Özelde klomene başladıkAmh değeri rezervle ilgili bildiğim kadarıyla. Eğer öyleyse hemen tedavilere başlayın.
Bugün yine devlette düşük dendi ben anlamadım gitti1.18 düşük değil yanliz
Degerın o kadar kotu degıl canm.tv de uzman bı doktor amh 0.7 den asagı olmamalı demıstı.yas kac bu aradaKızlar amh değerim 1.18 11 yaşında oğlum var 3 te kaybim 2011 den beri korunuyorduk devlet bana aşılama ve Tüp Bebek dedi özel Dr gittim normal yolla olabileceğini söyledi ve geçen ay klomen vermişti bir yumurtam olmuştu ama olmadı bugün yine başka sebepten devlete gittim degerimin düşük olduğunu söyledi kafam karıştı benim durumunda olan bilgisi olan var mı?
Tatlım 1.18 düşük değil ya test sonucu yanlış yada doktor .. şu var ultrasonla bakıp söylemiş olabilirBugün yine devlette düşük dendi ben anlamadım gitti
Yaşım 32Degerın o kadar kotu degıl canm.tv de uzman bı doktor amh 0.7 den asagı olmamalı demıstı.yas kac bu arada
O yüzden Dr gitmedim zaten klomen kulladigimi söyledim sebebini sordu degerimi söyledim öyle dediTatlım 1.18 düşük değil ya test sonucu yanlış yada doktor .. şu var ultrasonla bakıp söylemiş olabilir
Olur canm bebısın ıns. bakma sen her doktora.alanında ıyı bı doktora gıt.her doktorun agzına bakılsa ulkenın yarısını kısır der gonderırYaşım 32
Amh ın bı gunu yok canm ıstedıgın zaman olcturebılırsnamh değeri kaçıncı günde nasıl ölçülüyor acaba ???
belki testlerimde vardır ben dikkat etmemişimdir bilmiyoruuumAmh ın bı gunu yok canm ıstedıgın zaman olcturebılırsn
Evet canm kanda bakılıyo ama cogu doktor yas 30 u gecmedıyse pek bakmıyolar amh a.yumurta rezervını gosterıyo bu degerbelki testlerimde vardır ben dikkat etmemişimdir bilmiyoruuumkandan mı bakılıyo canım?
bu ay bi doktora uğrayıp ölçtüreyim canım ne olur ne olmaazEvet canm kanda bakılıyo ama cogu doktor yas 30 u gecmedıyse pek bakmıyolar amh a.yumurta rezervını gosterıyo bu deger
Bence imkanın varsa düzgün bir Dr a git canim bunlar konuşarak bulunacak şeyler degilO yüzden Dr gitmedim zaten klomen kulladigimi söyledim sebebini sordu degerimi söyledim öyle dedi
Hormon tahlilleri adet döneminde kanamanın 3. Günü yapılıramh değeri kaçıncı günde nasıl ölçülüyor acaba ???
Şimdi özel Dr gidiyorum zaten geçen ay klomene başladık bu ay ara verdik olmazsa bidaha ki ay tekrar kullanicamBence imkanın varsa düzgün bir Dr a git canim bunlar konuşarak bulunacak şeyler degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?