Düşük amh

Değerin gayet iyi benim 0.35 ti tüp bebekle hamile kaldım. Normal yoldan hamile kalabilirsin bence. Sperm sayısı iyiyse.

Maşallah bebeğin oldu mu?

Benimde 0.01 idi. Bal polenle biraz arttı. Çocuğunuz oldu mu?

Benim 0.01 di. Bu karışımı yeyince 0.12 oldu. Birakinca geri düştü. Kendim yapıyordum aktardan ayrı ayrı alıp karistiriyordum arkadaşım
nekadar süre kullandın?incir kürünü de çok tavsiye ediyorlar...bende tekrar düzen lab.vericem amh..en güvenilir lab.orasıymış.

nekadar süre kullandın?incir kürünü de çok tavsiye ediyorlar...bende tekrar düzen lab.vericem amh..en güvenilir lab.orasıymış.
Valla ben hep devlet lab. yaptırdım hepsi aynı çıktı. Banada tavsiye ettiler ama gitmedim.Çok değil geçen sene kullanmıştım yanlış hatirlamiyorsam 1 ya da 1.5 aydi. Benim şuanki sıkıntım fsh. Dusuremedimki incir kuru yapayım fsh 90 benim. Saracoglunun kürlerini hemen hemen bizimle alakali bitkileri içtim 5 ay düzenli fayda etmedi. Bilmiyorum artık ne yapcam. Fsh düşse hemen tüpe gitcem

canım benimde fsh yüksek amh düşük...menapozun eşiğindeyim..bir süre ağırlıklı spor yaptım diyet yaptım be bir ayda 6 kilo verdim bırakınca fsh fırladı ve regl olamadım 3 ay..tarlusal kullandım ve öyle oldum.bu arada hemen soğan kürüne başladım ve 130 çıkan fsh önce 60 sonra da 30 lara düştü ..soğanı bitirince tekrar yükseldi ama en fazla 80 oldu..şimdi yine 40 lara düştü yükseldiği zaman çarpıntı ve ateş basması oluyor ve hemen anlıyorum...bende hayt ve aslan pençesi çörek otu bal polen ve vitamin destek alıyorum...işimiz çok zor hayırlısı inşallah ...

Hormon almıyor musun? Soğanı geçen sene icmistim birkaç gün içinde tekrar başlayacağım. Bende aynı senin gibi ateş basması beni mahvetti. Çok sinirli bi insan oldum. Kürler ise yarasa bile geçici çözüm. Kilom yok benim. Bilmiyorum ne yapacagim. Bide korkutuyor beni hormon ilaçları faydasida var zararida
O zaman soğan suyu baya yaramis sana. Ne kadarlık evlisin hamile kaldınmi hiç yasin kaç canim

ben geç evlendim..38 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim..ama 1 yıl bebek istemedim..sadece bir ay denedik ve o ay da hormonlarım yükseldi..şans işte...soğan suyunu iki kez 15+10 gün uyguladım...ateş baslamalarını 5.günden itibaren azalttı..çarpıntımıda öyle...bende senin gibi çok stresli oluyorum kalabalık yerler karışık işler dayanılmaz geliyodu..anlık içime sıkıntı giriyor ve çıldırtıyordu beni..hormonlar vucudun direksiyonu gibi bişey...benim doktorum fsh yüksekliğini önemsemedi ..senin yaşın kaç?tüp bebeği denedinmi daha önce?

hormon kullanmadım hiç..sadece 1 kez tarlusal kullandım..sonrasında klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama 23mm yumurta çatlamayıp kiste dönüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…