Teşekkür ederim canım..bunlar zaten adetin 3 günü testleri değil..3 gününde 30 civarında çıkıyordu..Değerlerin kötü değil.inşaallah dahada iyi olur. Genede umudunu kesme.Bende degerlerimi böyle görsem oynarim.Bal arı sütü Polen ye
slm bu hafta tekrar ölçtürdüm regl döneminde olmamama rağmen fsh 10 a ve lh 5 e düştü...önce soğan kürü sonrasında hayıt +aslanpençesi+çörekotu yağı+omega 3+arı sütü polen+hafize sultan macunu kullandım...fsh 130 lardan 10 kadar düştü...bu ay aslan pençesi+civan perçemi+sarı kantaron lu sarasçoğlunun karışık bitki kürüne geçiyorum...senin durumlar nasıl?soğan kürüne başladınmı?Değerlerin kötü değil.inşaallah dahada iyi olur. Genede umudunu kesme.Bende degerlerimi böyle görsem oynarim.Bal arı sütü Polen ye
Merhaba ne güzel fsh düşmüş benimde geçen sene 9.30 sonraki hafta 10 olmuştu amh ise 1.18 di bana hemen tüp bebek yaptırmamı söylediler benim 12 yaşında oğlum var zaten eşim hayatta ugrasmazdi zaten tüp bebekle sonra özel bir Dr gittim sonuclarimi gösterdim o tam tersi senin çocuğun olur dedi sadece ara ara 2 kere klomen kullandım yumurtam oldu catladi ama olmadı bende bıraktım insan çünkü stres oluyor oluruna birakmistim olmadı Kasım ayında hastalanirsam Dr gitcem dedim sürpriz oldu hamileyim şu an 3 buçuk aylık olduk inş hayırlısı ile dogurabilirim kısaca sana umut olsun diye yazdım her şeyin başı stres bana derlerdi inanmazdim inş sende bir an önce anne olursun iyi gecelerslm bu hafta tekrar ölçtürdüm regl döneminde olmamama rağmen fsh 10 a ve lh 5 e düştü...önce soğan kürü sonrasında hayıt +aslanpençesi+çörekotu yağı+omega 3+arı sütü polen+hafize sultan macunu kullandım...fsh 130 lardan 10 kadar düştü...bu ay aslan pençesi+civan perçemi+sarı kantaron lu sarasçoğlunun karışık bitki kürüne geçiyorum...senin durumlar nasıl?soğan kürüne başladınmı?
adına çok sevindim..inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini...rabbim sağlıklı uzun ömürler versin ikisinede..bende sadece 1 ay klomen kullandım yumurta büyüdü ama çatlamadı...kist oluştu..amh düşük çıkınca direk tüp bebeğe niyetlendik...benim doktorum fsh yüksekliğini hiç önemsemedi ama etkisi olduğuna inanıyorum ben...artık fsh ve lh bakmıyorlarmış zaten...östrojen takip ediliyormuş ve usg de foliküller...Merhaba ne güzel fsh düşmüş benimde geçen sene 9.30 sonraki hafta 10 olmuştu amh ise 1.18 di bana hemen tüp bebek yaptırmamı söylediler benim 12 yaşında oğlum var zaten eşim hayatta ugrasmazdi zaten tüp bebekle sonra özel bir Dr gittim sonuclarimi gösterdim o tam tersi senin çocuğun olur dedi sadece ara ara 2 kere klomen kullandım yumurtam oldu catladi ama olmadı bende bıraktım insan çünkü stres oluyor oluruna birakmistim olmadı Kasım ayında hastalanirsam Dr gitcem dedim sürpriz oldu hamileyim şu an 3 buçuk aylık olduk inş hayırlısı ile dogurabilirim kısaca sana umut olsun diye yazdım her şeyin başı stres bana derlerdi inanmazdim inş sende bir an önce anne olursun iyi geceler
Banada fsh yüksek diye direk tüp bebek dendi östrojen i folikuller i bilmiyorum soğan kuruyle gitmiştir kist yaptiysan tabi şimdi ne yapıyorsun klomen verecek mi Dr un yumurta oluşması için bir ilaç daha vardı o daha etkili diye duymuştum adını unuttum şimdiadına çok sevindim..inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini...rabbim sağlıklı uzun ömürler versin ikisinede..bende sadece 1 ay klomen kullandım yumurta büyüdü ama çatlamadı...kist oluştu..amh düşük çıkınca direk tüp bebeğe niyetlendik...benim doktorum fsh yüksekliğini hiç önemsemedi ama etkisi olduğuna inanıyorum ben...artık fsh ve lh bakmıyorlarmış zaten...östrojen takip ediliyormuş ve usg de foliküller...
Aminnnnn inş oğlum 12 yaşında tek dileğim o tek kalmasın en son oğlum 5 yaşında iken hamile kalmıştım 3 tane kaybim var hepside değişik sebeplerle birinin kalbi durdu birinin bobrekleri olusmadi biride düştü Bu yüzden eşim bidaha istemedi anca geçen sene ikna oldu sonra bu sorun çıktı önümeadına çok sevindim..inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini...rabbim sağlıklı uzun ömürler versin ikisinede..bende sadece 1 ay klomen kullandım yumurta büyüdü ama çatlamadı...kist oluştu..amh düşük çıkınca direk tüp bebeğe niyetlendik...benim doktorum fsh yüksekliğini hiç önemsemedi ama etkisi olduğuna inanıyorum ben...artık fsh ve lh bakmıyorlarmış zaten...östrojen takip ediliyormuş ve usg de foliküller...
Geçmiş olsun..genetik araştırma yaptırdınızmı hiç?ben tüp bebeğe başlıyorum gelecek ay..antral folikül sağda ve solda 1 er tane çıktı..doktor az dedi..o yüzden hiç oyalanmadan tüp bebek önerdi..Aminnnnn inş oğlum 12 yaşında tek dileğim o tek kalmasın en son oğlum 5 yaşında iken hamile kalmıştım 3 tane kaybim var hepside değişik sebeplerle birinin kalbi durdu birinin bobrekleri olusmadi biride düştü Bu yüzden eşim bidaha istemedi anca geçen sene ikna oldu sonra bu sorun çıktı önüme
Amh değerin kötü değilki...normal yolla olur bence genetik bir sorun yoksa..Aminnnnn inş oğlum 12 yaşında tek dileğim o tek kalmasın en son oğlum 5 yaşında iken hamile kalmıştım 3 tane kaybim var hepside değişik sebeplerle birinin kalbi durdu birinin bobrekleri olusmadi biride düştü Bu yüzden eşim bidaha istemedi anca geçen sene ikna oldu sonra bu sorun çıktı önüme
Çapa da yaptırdım şükür bişey çıkmadıGeçmiş olsun..genetik araştırma yaptırdınızmı hiç?ben tüp bebeğe başlıyorum gelecek ay..antral folikül sağda ve solda 1 er tane çıktı..doktor az dedi..o yüzden hiç oyalanmadan tüp bebek önerdi..
Onları bilmiyorum Dr unu dinle o zaman ama stresten uzak durmaya çalışınGeçmiş olsun..genetik araştırma yaptırdınızmı hiç?ben tüp bebeğe başlıyorum gelecek ay..antral folikül sağda ve solda 1 er tane çıktı..doktor az dedi..o yüzden hiç oyalanmadan tüp bebek önerdi..
Hay maşallah.Başlayacağım canım yarın. Şaşırdım 130 dan 10 a düşmüş. Darısı bana. 130 da iken doğal adet oluyormuydun?slm bu hafta tekrar ölçtürdüm regl döneminde olmamama rağmen fsh 10 a ve lh 5 e düştü...önce soğan kürü sonrasında hayıt +aslanpençesi+çörekotu yağı+omega 3+arı sütü polen+hafize sultan macunu kullandım...fsh 130 lardan 10 kadar düştü...bu ay aslan pençesi+civan perçemi+sarı kantaron lu sarasçoğlunun karışık bitki kürüne geçiyorum...senin durumlar nasıl?soğan kürüne başladınmı?
inşallah durabilirim..kısmet artık..inşallah hepimize nasip eder rabbim...Onları bilmiyorum Dr unu dinle o zaman ama stresten uzak durmaya çalışın
teşekkür ederim canım...darısı sana olsun inşallah...yok cnm ben neredeyse 3 ay hiç olmadım..tarlusal kullandım ve öyle oldum...Hay maşallah.Başlayacağım canım yarın. Şaşırdım 130 dan 10 a düşmüş. Darısı bana. 130 da iken doğal adet oluyormuydun?
Streste fsh i etkiliyor bu arada inş en kısa zamanda anne olursunuz. ..inşallah durabilirim..kısmet artık..inşallah hepimize nasip eder rabbim...
Amin canım. Çok sağol. Gelişmeleri yazmayı unutmateşekkür ederim canım...darısı sana olsun inşallah...yok cnm ben neredeyse 3 ay hiç olmadım..tarlusal kullandım ve öyle oldum...
Bilgilerinde 14 haftalik gebe yaziyor anlamadigim hamilemisin degilmisin canimKızlar amh değerim 1.18 11 yaşında oğlum var 3 te kaybim 2011 den beri korunuyorduk devlet bana aşılama ve Tüp Bebek dedi özel Dr gittim normal yolla olabileceğini söyledi ve geçen ay klomen vermişti bir yumurtam olmuştu ama olmadı bugün yine başka sebepten devlete gittim degerimin düşük olduğunu söyledi kafam karıştı benim durumunda olan bilgisi olan var mı?
canım eski msjı okumuşsun evet şu an hamileyimBilgilerinde 14 haftalik gebe yaziyor anlamadigim hamilemisin degilmisin canim
K bakma canim cok sukur o zaman rabbim hyirlisiyla kucagina almayi nasip etsincanım eski msjı okumuşsun evet şu an hamileyim
inş canım çok sağolK bakma canim cok sukur o zaman rabbim hyirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
slm bu hafta tekrar ölçtürdüm regl döneminde olmamama rağmen fsh 10 a ve lh 5 e düştü...önce soğan kürü sonrasında hayıt +aslanpençesi+çörekotu yağı+omega 3+arı sütü polen+hafize sultan macunu kullandım...fsh 130 lardan 10 kadar düştü...bu ay aslan pençesi+civan perçemi+sarı kantaron lu sarasçoğlunun karışık bitki kürüne geçiyorum...senin durumlar nasıl?soğan kürüne başladınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?