Düşük amh

hormon kullanmadım hiç..sadece 1 kez tarlusal kullandım..sonrasında klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama 23mm yumurta çatlamayıp kiste dönüştü
Ben 1.5 sene oldu menopoza gireli ilaçla adet oluyorum. 8 aydır falan hormon ilacı içiyorum icmezsem fsh 160 larda. Yaşım 32 ye gireceğim. 1.5 senelik evliyim. 3 aydır falan doğal yolla deniyorum. Benim fsh çok yüksek değildi. 40 kusurlerde falanda işin tedavisi olunca fırladı. O ateş basmasına iyi dayanmissin ilaçsız ben catlayacaktim. Mecbur kaldım. Kışın çok soğukta cam acardim. Hayatım değişti ya. Allah yardımcımız olsun.

Benim isindan önce rezervim gene düşüktü. Dr.lar alakası yok diyor ışınla fsh yukselmesinin. Menopoz sebebi yumurta azlığı ya da olmamamsi demişti bi Dr. Meryem süresi 4 tane okudum daha yeni başladım
Zikiride sonra çekerim diyorum inşallah sen okuyor musun

çok geçm,ş olsun..şu an nasılsın peki?tümör alındı sonrasında mı ışın verdiler?dr öyle diyebilir ama mutlaka ışın etkiler..muhtemel lokal o bölgeye vermişlerdir ama ani fsh ın iki katına çıkması onunla ilgilidir diye düşünüyorum...bende rahimde perde olmaso nedeniyle önce ameliyat sonra ki ay tüp bebeğe başlıcam...şuan sınavlarım var bittikten sonra 41 gün okumayı düşünüyorm...başlamadım henüz..

hangi ilde yaşıyorsun?

Alınmadı canım. Dr. Yaşın çok genç dedi. İlk önce işin verdi zaman gösterecek büyüyüp büyümedigini. Rahim filmi ilemi öğrendin perdeyi. Rahim filmi istedim drlardan erken menopozu duyunca kabul etmediler.zaten çocuk olmaz diye düşünüyorlar ne? Ankaradayim sen nerdesin? Dr un belli mi tüp için?

evet bende ankara dayım...usg de gördü rahim filmi çekilmedi..evet anatolia da hakan bey olcak inşalah...sen nereye gidiyorsun?dr kim?

evet bende ankara dayım...usg de gördü rahim filmi çekilmedi..evet anatolia da hakan bey olcak inşalah...sen nereye gidiyorsun?dr kim?
Daha ben karar veremedim.Fsh düşse diye bekliyorum. Mehmet Erdemle görüştüm. Etlik Zübeyde donasyon dedi amh ve fsh duyunca. Hakan Yaralı duymuştum hayırlı olur inşallah

Daha ben karar veremedim.Fsh düşse diye bekliyorum. Mehmet Erdemle görüştüm. Etlik Zübeyde donasyon dedi amh ve fsh duyunca. Hakan Yaralı duymuştum hayırlı olur inşallah
amin cnm fsh düşmesi için hemen soğan kürüne başla ve saraçoğlunun kürlerine devam et...hattasoğan kürünü 21 gün de yapabilirsin..ben sabah aç karına çörekotu yağı, omega3 ,arı sütü bal polen,dublex,hayıt otu içiyorum..sonra akşam tekrar arısütü bal polen ve hayıt içiyorum..yemekten iki saat sonrada aslan pençesi ni içiyorum..yarın hormon vericem bakalım ama regl değilim bu ay yine gecikti..

Omega3 Q10 içtim. Civan percemi Hayıt aslan penceresi karı kantoron ısırgan otu
Omega3 , Q10, Civan, aslan pençesi, sarı kantoron, ısırgan, adaçayı, macunlar, daha aklıma gelmeyen bitkiler, e2 yükselsin diye keten tohumu, tohumdan hariç bide Macit efendi şişe sise Hayıtini içtim ama banamisin demedi. Sıkıldım artık soğan icerim duami ederim. Azıcık bitki çaylarım kaldı onlarada o kadar para verdim diye icersem icerim :) Daha napıyım bide düzenli icmistim. Yaz olurmu sonuçlarını gidersen

yazarım tabi..mesela ben stres yaşayınca ani yükseliyor ve ateş basıyor stres en büyük engelimiz bizim...hiç takmamamız lazım..

Aynen arkadaşım aynen.
En son doçent bi doktora gittim.
Tüm özel doktorlar ve tüp bebek merkezleri hemem tüp bebek yap azalma var derken. Doçent Dr değerlerin cok iyi dogal yolla hamile kalırsın demez mi!
Ben inanamadim bana en sonunda sadece bir yumurtalığımda 6 tane yumurta olduğunu söyledi inanmadim çevirdi kafami ekranda saydirdi yumurtalari.
Zaten herkez bir yumurta bi spermde meydana gelmedimi para kazanacim die ilac firmalari vr doktorlar insanların sağlığı ile oynuyorlar.

Son düzenleme:
1.1 amh normal aslında...ama bazı merkezler böyle para rezervi görüyorlar işi...iyi araştırmak lazım...hatta amh 0.5 in üstü normal kabul ediliyor nerdeyse ..

1.1 amh normal aslında...ama bazı merkezler böyle para rezervi görüyorlar işi...iyi araştırmak lazım...hatta amh 0.5 in üstü normal kabul ediliyor nerdeyse ..
Beni iki sene maf ettiler. İntihar edecektim artık, hayatımdan bezdim. Allah bu doktorlarin ve merkezlerin cezasını versin inşallah.
Bide tüp bebek denedim doktor az yumurta die ilac dayadi saglam yumurtlarimi gelismesine engel oldu.
Simdi dogrusunu ogrendim ama olanda bana oldu.
Esimim spermlerinden dolayi tüp bebek denemem gerekli, korktuk sperm dna hasari testi yaptirdik. Dedim kesin spermde bişey var ondada bisey cikmadi. Sadece biraz hız düşük ve sperm morfolojileri bozuk ama hepsi degil.
Doktorum dogal yolla dene diyor.
Bi tüpümün alınamasi lazim onuda aldirayim iyice riskler düşsün bi sene dogal yolla denicem olmazsa tüp bebek yapicam tekrar.
Ne paralar harcadım anlatamam.
Stresten kafamda sac kalmadi kafam olduğu gibi açıldı. Saclar öyle bi dökülüyordu ki gider borulari tikandi.
Ben bu doktor ve merkezlere hakkımı helal etmiyorum.

talihsizlik olmuş sizinki...hangi merkez tüp bebek dedi size_?

talihsizlik olmuş sizinki...hangi merkez tüp bebek dedi size_?
Bahçeci, eurofertil, istanbul tüp Bebek, medicalpark ve daha bi dolu özel muayenehanelerine gittiğim doktorlar.
İçlerinden sadece hakkını yiyemem prof dr Faruk buyru kızım sende sorum yok, eşinin spermleri düşük dedi.
Diğer her gittigim merkez ve doktorlar bana hayati zindan ettiler. Bilerek yapıyorlar.
Kadinlar telaşa geliyor hemen sömürüyorlar.
Şu an yanlız prof Faruk buyruya girmiyorum. Baska bi doç dr ye gidiyorum.
Ama prof dr Faruk Buyru çok çok çok çok iyi.

yazarım tabi..mesela ben stres yaşayınca ani yükseliyor ve ateş basıyor stres en büyük engelimiz bizim...hiç takmamamız lazım..
Canım merhaba bugün hormon değerlerim çıktı..FSH 47 den 28 e.. lh ise 28 den 18 e düşmüş..ama amh diplerde..

Canım merhaba bugün hormon değerlerim çıktı..FSH 47 den 28 e.. lh ise 28 den 18 e düşmüş..ama amh diplerde..
Değerlerin kötü değil.inşaallah dahada iyi olur. Genede umudunu kesme.Bende degerlerimi böyle görsem oynarim.Bal arı sütü Polen ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…