U umuut19 Ol de, olsunn Allah'ım Kayıtlı Üye 18 Mart 2016 692 862 53 Ankara 6 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi cndyyyy #81 Kartelice0101 .!.: world yad kac senın fsh yuksek miş merak ettım benımde yuksek Genişletmek için tıkla... Canım arkadaş ilk tüp bebek denemsinde hamile kaldı..Sağlıkla alır inşallh kucağına..Ben çok umutsuzum ama Rabbim ol dersede olur.Allahın işi bu..İnşallah bizede kısmet olsa keşke(
Kartelice0101 .!.: world yad kac senın fsh yuksek miş merak ettım benımde yuksek Genişletmek için tıkla... Canım arkadaş ilk tüp bebek denemsinde hamile kaldı..Sağlıkla alır inşallh kucağına..Ben çok umutsuzum ama Rabbim ol dersede olur.Allahın işi bu..İnşallah bizede kısmet olsa keşke(
begonya_ Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Eylül 2018 996 894 18 6 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi cndyyyy #82 cndyyyy .!.: Özelde klomene başladık Genişletmek için tıkla... merhaba şu an bebeğiniz var sanırım öncelikle hayırlı olsun :)beimde amh 0,97 doğal yolla mı gebe kaldınız?
cndyyyy .!.: Özelde klomene başladık Genişletmek için tıkla... merhaba şu an bebeğiniz var sanırım öncelikle hayırlı olsun :)beimde amh 0,97 doğal yolla mı gebe kaldınız?
cndyyyy Allahım tez zamanda nasip et Kayıtlı Üye 8 Kasım 2016 885 641 103 41 15 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi cndyyyy #83 begonya23456 .!.: merhaba şu an bebeğiniz var sanırım öncelikle hayırlı olsun :)beimde amh 0,97 doğal yolla mı gebe kaldınız? Genişletmek için tıkla... Evet dogal yolla hamile kaldim sadece 2 ay klomen kullandim yumurta catladi ama olmadi bence stresin de cok etkisi var allah sizede nasip etsin
begonya23456 .!.: merhaba şu an bebeğiniz var sanırım öncelikle hayırlı olsun :)beimde amh 0,97 doğal yolla mı gebe kaldınız? Genişletmek için tıkla... Evet dogal yolla hamile kaldim sadece 2 ay klomen kullandim yumurta catladi ama olmadi bence stresin de cok etkisi var allah sizede nasip etsin
begonya_ Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Eylül 2018 996 894 18 15 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi cndyyyy #84 cndyyyy .!.: Evet dogal yolla hamile kaldim sadece 2 ay klomen kullandim yumurta catladi ama olmadi bence stresin de cok etkisi var allah sizede nasip etsin Genişletmek için tıkla... aminn inşallah çok sağolun.
cndyyyy .!.: Evet dogal yolla hamile kaldim sadece 2 ay klomen kullandim yumurta catladi ama olmadi bence stresin de cok etkisi var allah sizede nasip etsin Genişletmek için tıkla... aminn inşallah çok sağolun.