Düşük yapıp kan sulandırıcı iğne ile bebeğine kavuşan var mı?

malesef varmış
benim başıma gelmedi ama daha dün sanırım sayfalrının birinde okudum

ben sade aspirin kullanıyorum iğne vermedi dr. bana
ınşallah bu sefer alırım bebeğimi kucağıma (ilk 2 bebeğimi kaybettim ve artık anne olmak istiyorum)

benim hep 9. haftada kalp atışları duruyodu sen nasıl kaybettin

benim hep 9. haftada kalp atışları duruyodu sen nasıl kaybettin

aynı canım 9.haftada ikiside!!!!!!!!!!!
kalpleri duruyordu
genetik test de yaptırdık normal testte ama bişey çıkmadı
şimdi tekrar hamileyim ve 9. haftamdayım
nasıl hissetiğimi tahmin edebilirsin sanırım
salı dr. gitcem inşallah iidiri bebeğim son 4 gün önce gittim
bebişim iyiydi
dua et bizim için

bilmezmiyim hiç rabbim inşallah bu sefer nasip eder bebeğini kucağına almayı benim bebeğimin kalp atışları durunca mide bulantılarım kesiliyodu yemek yemeğe başlıyodum artık tecrübe kazanmıştım anlıyodum öldüğünü

malesef bende öyle olmuyordu
vicudum resmen dalga geçti benle
ilkinde bebeğim kalbi bir hafta olmuş duralı ben hala iştahsız bişey yesemde hemen istifra ediyorum vs.
ikincisinde biraz karnım ağrıyordu akşamları dedim herhalde rahim genişliyor ama malesef bebeğim artık yaşamıyormuş ama iştahım açılmıştı biraz

Allahım bu sefer bişey olmasın diye çok dua ediyoruz
ınşallah Allahım kabul eder dualarımızı
amin canım
sen ne durumdasın

off evet aynen katılıyorum ama sunu öğrendim plan yapamayacaksın hayatta, biz kulların gücü bi yere kadar gerisi Allah kalmış.b undan sonra plan yapmayacam hamile kalırsam kalırım kalmazsam kalmam diyeceğim. çünkü ben 2 ay oldu tam 2. bebeğiömi kaybedeli. kürtajdan cıkınca hemen hamile kalıcam dedim. doktor 2 ay bekle dedi. şimdi de baska ek olarak gittiğim doktor. tetkik yapıcam 2 ayda tedavi olucan dedi en az yani 4 ay var. ne dersek boş biz sadece moralimizi yüksek tutup bol bol dua edicez. sabır sabır sabır baska caremiz yok(her ne kadar bu dedikllerimi yapamasamda

canım bu protombin testi ne testi oluyo kan pıhtılaşmasıyla bi lakası varmı

canım bu protombin testi ne testi oluyo kan pıhtılaşmasıyla bi lakası varmı

evet canım buda pıhtılaşma ile alakalıymış
ama daha birkaç tane daha test var yani tek bu değerle
pıhtılaşma var yada yok denemez bildiğim kadarıyla

evet canım buda pıhtılaşma ile alakalıymış
ama daha birkaç tane daha test var yani tek bu değerle
pıhtılaşma var yada yok denemez bildiğim kadarıyla

evet bende bütün testleri yaptırdım zaten protombin diye okuyunca takıldım bende baktım testlerime normal benimki homozigotta normal sadece heterozigot var işte bendede bi akrabamızında rahatsızlığı aynı benimle şimdi onunla konuştum 5. aynı bitirmiş hergün clexan 0.2 kullanıyomuş sadece korunmayı bıraktısan eğer her hafta kan testi yaptır dedi düşük ihtimaline karşı bakalım hayırlısı senin nasıl gidiyo hamilelik canım iğne oluyomusun sende

zelcan ;
bak canım benim çıkan sonuçlarım aynen şöyleydi ;
MTHFR 1298 MUTASYONU : HETEROZıGOT
FAKTÖR V LEIDEN ; HOMOZıGOT NORMAL
PROTHROMBIN 20210 MUT.:HETEROZıGOT
MTHFR 677 :HETEROZıGOT

bir bebeğimi kaybettikten sonra yapılan test sonuçları bunlar,ve kan pıh.teşhisi konuldu,
bebe aspirini günde 1 tane hamile kalana kadar,
hamile kalınca clexane 0,4 günde 1 tane
doğumdan 1 hafta öncesine kadar kullandım ve sezeryan doğumla oğlişime kavuştum

darısı tüm bekleyen ve isteyenlere olsun..
umarım faydam dokunmuştur sen protombin i sormuşsun ya :)

hayır sade aspirin ve progestan kullanıyıyorum
şimdilik ii ama zaten 10 ve 11 haftayken kaybediyorum onun için tam riskli dönemimdeyim
iğne dr. vermek istemedi zaten tüm testler de yapılmamış anladığım kadarıyla malesef hamile kaldıktan sonra öğrendim çok üzüldüm ama geç kalınmıştı
bugün tam 10 haftayım ve akşama randevum var
Allahım bu sefer bebeğimizi bağışlar İnşallah bize

işte bende mthfr ve faktor V leiden bende test edilmemiş
dr. gerek yok dedi bi arkadşım var oda sağlık ocağında dr. Hollandada
ona sordum oda iğneye gerek yok sende dedi
o biraz rahatlattı beni
protombin ii çıkıpta pıhtılaşma olması mümkün mü diye
ama sanırım öyle olmuyor

bende aspirin ve progestan kullanıyorum işte şimdilik herşey ii
akşama kontrölüm var Allahım korusun bebeğimi

canım inş bişey olmaz sitrese girme hiç sen içini rahat tut Rabbim yardımcın olsun iyi sonuçlar alırsın inş benim teslerde;
faktor 5 leiden:normal
protrombin 20210 a mutasyonu:normal
mthfr(677t) mutasyonu :heterozigot
mthfr(1298)mutasyonu:normal çıktı
bide benim hemosistein :12.3 çıktı yani yüksek çıktı
bana baya testler yapıldı 6 tüp kan alındı rahmimden parça alıntı ama bunlar çıktı geçen kan testi için tıp merkezine gittim yanımda teslerimide götürdüm doktor baktı çok önemli bişeyin yok dedi korkma olur dedi bende inşş dedim ALLAH herkese nasip etsn:umursamaz::umursamaz:

İnşallah bendede rahim filmi fln çektiler o da temiz çıktı
bendede en az6 tüp kan aldılar ama işte tüm pıhtılaşma testleri yapılmamış
zaten kaderin önüne geçilmyor buna da inanmak lazım
artık Allaha güveniyoruz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
İnşallah sende yakın zamanda hamile kalır sağlıkla eline alırsın bebeğini
tabii bu dileğim isteyen herkez için geçerli!!!!

amin canım sağol sende inşallah

zelcan arkadaşım endişelenme inşallah iyi olur ben bu hastalık anlaşılana kadar 3 bebek kaybettim 4. dede kanama ile dr gittim dr kan pıhtılaşması olduğunu buldu 9 ay iğneler yaptım her tarafım morardı ama şimdi 20 aylık bir yumurtam var

ama o düşen 3 bebekte ne proflara gittim kimse şüphelenmedi genetik açıdan bakıldı ve bende genetik bir problem bulundu herkes budur dedi tüp bebek önerdi Demem o ki bazen can veriliyor birşeyler bahane oluyor

ama o düşen 3 bebekte ne proflara gittim kimse şüphelenmedi genetik açıdan bakıldı ve bende genetik bir problem bulundu herkes budur dedi tüp bebek önerdi Demem o ki bazen can veriliyor birşeyler bahane oluyor

hangi iğneyi kullandınız öğrenebilirmiyim....

kızlar merhaba bende 3 kez düşük yaşadım. doktorum bu sefer hamile kalırsam 0.4 cleaxane iğne kullanmamı istedi genetik ve pıhtılaşma bozukluğuı yok sadece önlem amaçlı kullanacak ama bu doz fazla mı gelir onu bilemiyorum düşük nedeni bilinmeyenlerde bu iğneyi kullanıp sağlıklı bebek doğuran var mı içinizde?

evet malesef kayıplar oluyor bazen yok yere ihmalden
bazende nasip kısmet
hayırlarla büyüt bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…