dilek bu diyet kan sulandırmk içinmiymiş.hamilelik planlıyan biri için çok ağır bi diyet.ilk defa duyuyorum canım yaaa.
senin pıhtılaşma sonucun neydi canım
benimde heterozigot ama bende çok doktora gittim.böle diyet duymadım.sitedede yok canım yaa.
ne biilim bana çokta mantıklı gelmedi.doktorlarda bi tuhaf diorum başkada bişi demiorum.
kızlar bende heterizigotum 4. hamileliğimden sonra kızıma kavuştum şu 1,5 yaşında 2. düşükten sonra clexane 0.2 kullandım fakat 3. hamileliğimdede kalbi durmuştu sonra innohep 0.35lik iğne kullandım her gün kızım dünyaya geldi tabiki ecopirinde kullandım yavrunuz olacağına mutlaka inanın ve moraliniz hep max. olsun hepinize hayırlı ve sağlıklı bebişler
ayyy arkadaşlar ne güzel şeyler yazıosunuz bize moral oluosunuz hepinize teşekkür ederiz.
ben bugün test yaptım kızlar.negatif.haber verim dedim.
ayyy arkadaşlar ne güzel şeyler yazıosunuz bize moral oluosunuz hepinize teşekkür ederiz.
ben bugün test yaptım kızlar.negatif.haber verim dedim.
hayırlısı olsun.canım..inşallah birdahaki aya......kaç aydır korunmuyorsun?mafoldumben
bende 5 gün önce yaptırdım benimde negatif çıktı inşallah bu ay pozitif çıkar canım umutluyum bu ay inş eğer hamile kalırsan doktor sana hangi iğneyi söyledi clexan 0.2 mi yoksa clexan 0.4 mü clexan 0.2 kullanan hamile bayanlar genelde yine düşük yapmışlar kafama takıldı doktor banada clexan 0.2 verdide
inşallah gönline göre olur canım.
adetin geçtimi senin.
bana clexan 0,3 verecek canım
3 hamileliğimde iğnenin dozu az gelmiş ama bu benim şanşımaydı genetiğe verdiğimizde turner sendromlu olacağı cıktı 2000 de bir kişide görülürmüş zaten aldırmam gerekebilirmiş dr hemen iğnenin dozunu arttırdı bebekte sağlıklı olunca 3.600gr kızım dünyaya geldi kızlar ve ben bunları 1 sene içinde yaşadım düşünün ama 2 gün ağladım 3. günü moralimi yüksek tutup dr temasa geçtim anlıycanız hiç ümidimi kaybetmedim şu an her günümde allahıma şükretmekle geçiyor anneliği yaşattığı için bana sizinde olacak sadece inanın bizim durumumuzda olanların strese girmemeleri gerekiyor dr bana hep sakin stres yok diye hep hamileliğim boyunca temmihlemişti
adetim 1 gün gecikmişti ben günüm geçmeden ne olur olmaz diye yaptırmıştım kan testi negatif çıkmıştı şu an adet oldum zaten bende ilk seferde kalırdım ama olmadı hayırlısı inşallah bu ay hamile kalırız
ya kızlar ben üçüz gebeyim tüp bebekle. kanda MTHFR C677 HETERİZOGOT VE MTHFR A1298 HOMOZİGOT ÇIKTI.durum kötü ama doktor 0.2 lik iğne yaptırıyor.sizcede yetersiz değilmi
ya kızlar ben üçüz gebeyim tüp bebekle. kanda MTHFR C677 HETERİZOGOT VE MTHFR A1298 HOMOZİGOT ÇIKTI.durum kötü ama doktor 0.2 lik iğne yaptırıyor.sizcede yetersiz değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?