Düşük yapıp kan sulandırıcı iğne ile bebeğine kavuşan var mı?

dilek bu diyet kan sulandırmk içinmiymiş.hamilelik planlıyan biri için çok ağır bi diyet.ilk defa duyuyorum canım yaaa.
senin pıhtılaşma sonucun neydi canım

evet zor bi diyet ama alıştım pıhtılaşma sonucum heterozigot canım ne yaptın sen tahlil yaptırdınmı

benimde heterozigot ama bende çok doktora gittim.böle diyet duymadım.sitedede yok canım yaa.
ne biilim bana çokta mantıklı gelmedi.doktorlarda bi tuhaf diorum başkada bişi demiorum.

bu arada arkadaşlar bize moral oluosunuz.bebeği olanlar ve hamileliği güzel gidenler.yazıp bize destek olduğunuz için teşekkür ederiz.allah isteyen herkese nasip etsin.sizinde bebişlerinizi size bağışlasın.

benimde heterozigot ama bende çok doktora gittim.böle diyet duymadım.sitedede yok canım yaa.
ne biilim bana çokta mantıklı gelmedi.doktorlarda bi tuhaf diorum başkada bişi demiorum.

valla canım bende anlamadığım diyetin mantığını pek hamile kalınca gidicem zaten doktora sorarım o zaman sen ne yaptın hamilemsn

canım sabah yapcam test.haber veririm.ama benim belirtiler puuuf die yok oldular.ümit yok yaniiii canım.

bende yaşadığım 3 gebelik kaybından sonra anlaşıldı heterizogot olduğum ve 4. gebeliğimde bebeğim 4 haftalıkken clexane 04 iğneye başlamıştım hemen ve çok şükür sorunsuzca kavuştum Armağan'ıma...
dilerim sizlerde en kısa zamanda kavuşursunuz bebeklerinize.. Ayrıca ben hiç diyet uygulamadım...

kızlar bende heterizigotum 4. hamileliğimden sonra kızıma kavuştum şu 1,5 yaşında 2. düşükten sonra clexane 0.2 kullandım fakat 3. hamileliğimdede kalbi durmuştu sonra innohep 0.35lik iğne kullandım her gün kızım dünyaya geldi tabiki ecopirinde kullandım yavrunuz olacağına mutlaka inanın ve moraliniz hep max. olsun hepinize hayırlı ve sağlıklı bebişler

ayyy arkadaşlar ne güzel şeyler yazıosunuz bize moral oluosunuz hepinize teşekkür ederiz.

ben bugün test yaptım kızlar.negatif.haber verim dedim.

canım yazdığın için teşekkür ederiz.
ama kafama takıldı.3. bebişin iğne kullanıldığı halde neden kalbi durmuş
iğneyi sora değiştirmişsiniz onla bi alakası mı vra acaba.
herşeye dikkat eder olduk

ayyy arkadaşlar ne güzel şeyler yazıosunuz bize moral oluosunuz hepinize teşekkür ederiz.

ben bugün test yaptım kızlar.negatif.haber verim dedim.

bende 5 gün önce yaptırdım benimde negatif çıktı inşallah bu ay pozitif çıkar canım umutluyum bu ay inş eğer hamile kalırsan doktor sana hangi iğneyi söyledi clexan 0.2 mi yoksa clexan 0.4 mü clexan 0.2 kullanan hamile bayanlar genelde yine düşük yapmışlar kafama takıldı doktor banada clexan 0.2 verdide

inşallah gönline göre olur canım.
adetin geçtimi senin.
bana clexan 0,3 verecek canım

3 hamileliğimde iğnenin dozu az gelmiş ama bu benim şanşımaydı genetiğe verdiğimizde turner sendromlu olacağı cıktı 2000 de bir kişide görülürmüş zaten aldırmam gerekebilirmiş dr hemen iğnenin dozunu arttırdı bebekte sağlıklı olunca 3.600gr kızım dünyaya geldi kızlar ve ben bunları 1 sene içinde yaşadım düşünün ama 2 gün ağladım 3. günü moralimi yüksek tutup dr temasa geçtim anlıycanız hiç ümidimi kaybetmedim şu an her günümde allahıma şükretmekle geçiyor anneliği yaşattığı için bana sizinde olacak sadece inanın bizim durumumuzda olanların strese girmemeleri gerekiyor dr bana hep sakin stres yok diye hep hamileliğim boyunca temmihlemişti

inşallah gönline göre olur canım.
adetin geçtimi senin.
bana clexan 0,3 verecek canım

adetim 1 gün gecikmişti ben günüm geçmeden ne olur olmaz diye yaptırmıştım kan testi negatif çıkmıştı şu an adet oldum zaten bende ilk seferde kalırdım ama olmadı hayırlısı inşallah bu ay hamile kalırız

ya kızlar ben üçüz gebeyim tüp bebekle. kanda MTHFR C677 HETERıZOGOT VE MTHFR A1298 HOMOZıGOT ÇIKTI.durum kötü ama doktor 0.2 lik iğne yaptırıyor.sizcede yetersiz değilmi

canım cvp yazdığın için teşekkür ederiz.demek o bebişde problem varmış.ama neyseki bebeğine kavuşmuşsun canım.ne güzel .darısı bizim başımızaaa

yaaa dilekcim en azından adet görmüşsün ben hala adet olamadım.
ilk seferde hamile kalıodukda şimdi ne oldu bilmiorum vallaa.yinede hayırlısı diorum ama düşünmedende yapamıorum gibiii.gerçekten stres mi başka bişi mi bilmiorum canım.ahhhh ahhhh

ya kızlar ben üçüz gebeyim tüp bebekle. kanda MTHFR C677 HETERİZOGOT VE MTHFR A1298 HOMOZİGOT ÇIKTI.durum kötü ama doktor 0.2 lik iğne yaptırıyor.sizcede yetersiz değilmi

hemde üçüz ayyyyyyyy ne güzel vallaa.allah bağışlasın inşallaaah.
iğne dozu az gibi istersen doktoruna bi söle canım.homozigot olanlar 0,4 filan kullandığını biliorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…