Düşük yapıp kan sulandırıcı iğne ile bebeğine kavuşan var mı?

evet sitresim çok büyük rolü var tedaviye başladığımda stresten benim 15 gün gecikti stres yapmıcaksın düşünmiceksin kafana takmıcaksın çevrenin çok büyük rolü var soruyolar sürekli oda stres yapıyo seni çok iyi anlıyorum o stres malesefki bendede var ama yenemiyorum acaba hamilemiyim diye sürekli takvimdeki günleri saymak kendini dinlemek falan oluyo yani artık hamile kalmasamda karnım çıkana kadar eşim dışında kimseye söylemicem inş bu günlerimiz geride kalır canım İNŞALLAH

inşallah canım yaaa.çevreden soranlara korunuoruz diorum vallaa.oluncada sölemicem bendeee.
hamile olmadığımı öğrendimde şimdide adet için takviime bakıorum bakalım hakkımızda hayırlısıııı

evet canım herşeyin hayırlısı AAllah o kadar büyükki biz dualarımızı eksik etmeyelim yeter şükredelim. valla bende bu ay tedavimin bittiğini biliyolardı intahap varmış rahmimde antibiyotik kullanıyorum dedim valla kafamın rahat olması için çevredeki sorulardan kurtulmam lazım bende bidahaki sefere kafam rahatlasın diye düşünmeyim korunuyoruz artk biraz kendime gelince düşüncez dicem başka yolu yok canım

arkadaşlar bu yaşadıklarınızın ne kadar zor olduğunu biliyorum 2.5 senede 4 kez bebeğimi kaybettim tam 9. haftada kalp atışları duruyodu ama şimdi 4 aylık bir oğlumvar ama hamileliğimin her günü claxsan 02 kullandım 8.aya kadarda aspirin kullandım umudunuzu yitirmeyin allah veriyo

Allah bağışlasın canım Allah bizlerede nasip etsin 4 düşüğündede iğne kullandınmı yoksa dünyaya gelen çocuğundamı kullandın sadece

ben tüp bebekle üçüz gebe oldum. yani başka sorunlarda var. doktorla sürekli iğne dozu yetersiz diye konuşuyorum ama o bunun önemsiz olduğunu dozun fark ettirmeyeceğini söylüyor. benim sürekli kanamam var belkide kanamayı artırır diye korkuyordur.0.2 lik homozigot için az. sizde gebeliklerinizde uzun süreli kanamalar yaşadınızmı. yani doz eksik olduğu için mi yoksa fazla olduğu içinmi kanamam oluyor.bugün bide kasıktan aşağı bacağımın iç kısmında bir çekilme hissediyorum budurumları yasayan varmı

sağol canım ilk 3 gebeliğimde iğne kullanmadım 4.de sadece iğne kullandım ama yine kaybettim sonuncuda hem iğne hemde aspirin kullandım ve sonunda oldu

sağol canım ilk 3 gebeliğimde iğne kullanmadım 4.de sadece iğne kullandım ama yine kaybettim sonuncuda hem iğne hemde aspirin kullandım ve sonunda oldu

canım ne güsel kavuşmuşsun bebişine allah bağışlasın.darsıı bizim başımıza.
senin pıhtılaşma sonucun neydi benimki heterozigot.hem iğne hem asprin kullandığın için sordum canım

benim pıhtılaşma olup olmadığı belli değildi aslında doktorumu değiştirdim yeni doktorum aspirinde kullanmamı söyledi kulandim çok şükür güzel sonuç aldık

canım selam bende 3 düşük atlatmıştım vitamin olarak ne almalıyım bebek öncesi bilgin varmı benim ssk yokda en ucuz vitamin nedir

canım gebelik düşünüosan 3 ay önceden folik asit alman lazım.
folbiol un fiatı çok iyi.hemde günde 1 tane içiosun.
folik plus biras daha pahalı günde 3 kere alıosun

günaydın kızlar bu mübarek günde en büyük isteğim,
bu sayfalara bebeğimize kavuştuğumuz anlarıda yazalım inşallaaah

ınŞallah canım bu mÜbarek gÜnde bebeklerımızı kucaĞımıza almamızı allah hepımıze nasıp etsın hepınızın kandılı mÜbarek olsun

arkadaşlar bol bol dua edin inşallah ben 4 düşükten sonra kesin bi bebeğim olmicak diye düşünüyordum ama şimdi böyle düşündüğüme çok pişmanım allah ol dedikten sonra oluyo okadar kötü bi hamilelik geçirdim ki eişim kaza geçirdi hamileyken bu seferde üzüntüden bişey olucak zannediyordum ama çok şükür olmadı şimdi eşimde oğlumda çok iyi şuna çok inanıyorum herşeyin bi zamanı var acele etmeyelim yaşadıklarımdan bunu öğrendim

canım selam bende 3 düşük atlatmıştım vitamin olarak ne almalıyım bebek öncesi bilgin varmı benim ssk yokda en ucuz vitamin nedir

elevit diye vitamim ve mineral hapları var (bunların içinde de folik asit var)
60 tane var içinde yani 2aylık ve 13yada 14 lira
yani aylık 7lira fln
günde 1tane içiyorsun
hele çok sağlıklı beslenmiyorsan kesinlikle!!! tavsiye ederim
bu da özel hamile kalmak isteyen ve hamileler için
bi düşün isersen

kızlar doktora gittim laparoskopi ameliyatı ve hsg yani rahim filmi cekicem dedi. tahlil oldum bi sürü ptesi tahlillerim cıkıcak. Allah herkese sağlıklı bebişler versin inşallah. doktor dioki merak etme bebeğini kucağına aldırcam dedi. inanaın buna inanmak o kadar istiyorum ama malesef cok karamsarım. bana daha bekliicez tüm tetkiklerini yapıcaz dedi. en az 4 aylık bir tedavim olacakmış. bu sefer olsun ne olur bebeğimi herkes gibi bende kucağıma alayım,artık göz pınarlarım da yas kalmadı, bu kandil günü hepimiz için dua edicem. Allah hepimizin yüzünü bebişlerimizle güldürsün inşallah.

amin canım inşallah herkes istek ve dileklerine kavuşur Rabbim çok büyük yeterki isteyelim bende 2 bebeğimi kaybettim karnımda 2 ay tedavi gördüm 3 aya sarktı bu aylarda hamile kalmam lazım insan gün geçtikçe sabırsızlanıyo umarım zamanlar su gibi akıp geçer bizde yavrulamızı kucağımıza alırız inşallahhhhh

arkadaşlar aranızda hem kan sulandırıcı iğne hemde aspirin kullanıp yinede bebeğini kaybeden varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…