evet sitresim çok büyük rolü var tedaviye başladığımda stresten benim 15 gün gecikti stres yapmıcaksın düşünmiceksin kafana takmıcaksın çevrenin çok büyük rolü var soruyolar sürekli oda stres yapıyo seni çok iyi anlıyorum o stres malesefki bendede var ama yenemiyorum acaba hamilemiyim diye sürekli takvimdeki günleri saymak kendini dinlemek falan oluyo yani artık hamile kalmasamda karnım çıkana kadar eşim dışında kimseye söylemicem inş bu günlerimiz geride kalır canım İNŞALLAHyaaa dilekcim en azından adet görmüşsün ben hala adet olamadım.
ilk seferde hamile kalıodukda şimdi ne oldu bilmiorum vallaa.yinede hayırlısı diorum ama düşünmedende yapamıorum gibiii.gerçekten stres mi başka bişi mi bilmiorum canım.ahhhh ahhhh
inşallah canım yaaa.çevreden soranlara korunuoruz diorum vallaa.oluncada sölemicem bendeee.
hamile olmadığımı öğrendimde şimdide adet için takviime bakıorum bakalım hakkımızda hayırlısıııı
arkadaşlar bu yaşadıklarınızın ne kadar zor olduğunu biliyorum 2.5 senede 4 kez bebeğimi kaybettim tam 9. haftada kalp atışları duruyodu ama şimdi 4 aylık bir oğlumvar ama hamileliğimin her günü claxsan 02 kullandım 8.aya kadarda aspirin kullandım umudunuzu yitirmeyin allah veriyo
sağol canım ilk 3 gebeliğimde iğne kullanmadım 4.de sadece iğne kullandım ama yine kaybettim sonuncuda hem iğne hemde aspirin kullandım ve sonunda oldu
canım selam bende 3 düşük atlatmıştım vitamin olarak ne almalıyım bebek öncesi bilgin varmı benim ssk yokda en ucuz vitamin nedir
kızlar doktora gittim laparoskopi ameliyatı ve hsg yani rahim filmi cekicem dedi. tahlil oldum bi sürü ptesi tahlillerim cıkıcak. Allah herkese sağlıklı bebişler versin inşallah. doktor dioki merak etme bebeğini kucağına aldırcam dedi. inanaın buna inanmak o kadar istiyorum ama malesef cok karamsarım. bana daha bekliicez tüm tetkiklerini yapıcaz dedi. en az 4 aylık bir tedavim olacakmış. bu sefer olsun ne olur bebeğimi herkes gibi bende kucağıma alayım,artık göz pınarlarım da yas kalmadı, bu kandil günü hepimiz için dua edicem. Allah hepimizin yüzünü bebişlerimizle güldürsün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?