Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

MerhabalarBir süredir kendi çapımda olumlamalar yapıyorum,ilk başta okuduğum Secret kitabı ikinci olarak bu topik bu konuda beni çok motive etti bu topikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorumBiz annemle bir konuda olumlama yapmak istiyoruz.Şuan kirada oturuyoruz artık bir ev sahibi olmak istiyoruz.Bu konuda esmaül hüsna araştırdım,er rezzak bereket bolluk için güzel bir esmaül hüsnaymış onu okumaya karar verdik.Fakat nasıl bir olumlama yapalım karar veremedik.Bir el atar mısınız bize acep?

Merhabalar hoşgeldin aramiza.Harika bir enerji aliyorum simdiden.Eger sakincasi yoksa neler yapiyorsunuz imajinasyon icin,meraknediyorum cunku herkesin kendine has bit teknigi olabiliyor ilham gibi geliyor.Evinizde gule gule oturun, evinizi nasil imajine ettiniz meesela :)

Umut tacirligi yapmak gibi olmasinda iyi imajinasyonlarla yapilinca en kolay gerceklesen sey ev sahibi olmak.Kendim dahil imajinasyonlari basarili olanlar cok kolay ev sahibi oluyor.
Neden kolay cunku etkili imajinasyonun tum maddelerini uygulayabiliyorsunuz.Tutkuyla bu istegi yapabiliyoruz.Evin icini cok kolay hayal edebiliyoruz,soyle mutfagim olsun,soyle salonu olsun.Salonun penceresi avizesi boyle olsun.Kare masa olsun,annem babamla surda yemek yer;arkadaslarimla neseli kahve sohbetimi su kosede yaparim.Soyle firin olsun ki harika yemekler pisireyim cocuklar surda yesin...Herkes desin ki ne harika zevkin var...Gozunuzde hemen canlanmis olmasi lazim,hatta sesleri duydunuZ tadi aldiniz.Icinde duygular da var.Yani etkiki imajinasyona dair hersey var.Sonra bir bakiyorsunuz Rabbim ol diyor hayaliniz gerceginiz olmus.Daha bir ton ornek var sayfalarda, emek vermeye deger bence

Doğal taşlara olan merakımdan bahsetmistim,yine tesaduf bir sekilde 16 tanesi bana geldi;müzede karsima ciktilar dunyanin cesitli yerlerinden gelmisler.Onları çok seviyorum,enerjiyle oyun oynamak gibi onlarla.Sanki hangi enerji ile yukluyse beni onlarla dolduruyor.Bunun boyle oldugunu dusunmek bile cok cok keyifli bea.

Evi bulduk biz cok begedik 4 yil kadar onceydi bu tabi 4 senedir ayni evdeyiz fakat butcemiz asiyordu baya bi.Ben o kadar inandimki oraya tasinmaya cok cok gonulden istedim bi defter aldim ve deftere surekli benim adresim; yazip suanki evimin adresini yazdim kendimi evi almis icinde dolasirken otururken hayal ettim ve bi kac ay sonra hic akilda yokken aldik bi sekilde odenir diye cok sukur Rabbim de yardim ediy yuzden en basi inanmak bu islerin imkansiz diye bir sey yokturr asla umitsizlige kapilmayin

Teşekkür ediyorum ilginize.Biliyorum zaman gerektirecek ama ben can ı gönülden inanıyorum olacağına,bu geceden başlıyorum artık.İyi geceler,hayırlı geceler diliyorum

C
Ne kadar guzel hayalinize resmen mesai yapmissiniz.Bu bile olacaginin isaretiymis zaten.Deftere adres yazmak fikrini tuttum.Bana da ilham oldu.Cok tesekkur ederim boyle guzel paylasiminiz icin

Teşekkür ediyorum ilginize.Biliyorum zaman gerektirecek ama ben can ı gönülden inanıyorum olacağına,bu geceden başlıyorum artık.İyi geceler,hayırlı geceler diliyorum
Rica ederim C Cansel3477 nin dedigi gibi mutlaka bir defter alin.Deftere istediginiz ev resimlerini koyun,adres de yazin.Tabiki imajinasyonlarla da destekliyorsunuz.Kolay gelsin :)

Merhabalar herkese
Yaşadığım üzüntülü günlerin bitmesi için ne yapmalıyım diye arayış içindeyken burayı keşfetmiştim
Şükür, özgüven ve şans içerikli olumlamamı bazen eksikte yapsam tamamladım veee hissettiklerimi buraya yazmak istedim...
Bu 21 gün içinde ilk başlarda çok daha poziftiftim; ancak benim bu üzüntüme sebep olan, unutmaya çabaladığım ve şu an başkasıyla evli olan eski sevgilimin aylar sonra beni takip ettiğini öğrendim ve tüm enerjimi aşağıya çekti, beni takip etmesine üzüleceğimi hiç sanmıyordum ama üzüldüm gerçekten, o mutlu bense umrunda bile olmadım diye düşünüyordum, neyse(
Bu arada minicikte olsa güzel şeyler de oldu, ben daha inançlı yapabilseydim belki büyük şeyler olacaktı
Olumlamamın Son 5-6 günü ise üzüldüğüm bişey daha öğrendim ama bu zaten aslında olacağını bildiğim ve bu nedenle de korktuğum bişeydi, engelleyebileceğim bişey değildi,yine de olsun bakalım:)
Bir de olumlama yaparken eş-şekur mutlaka okudum onun haricinde içimden o an hangi esma geçiyorsa onu da okudum, sayıları da bazen çok bazen az, bilmiyorum sonuç ne olacak ama devam etmek istiyorum, sizinle paylaşmak istedim
Rabbim hepimize hayallerimizden bile daha güzel şeyler yaşamayı nasip etsin, amin

Unutmaya calistigim sevgiliyi tam unuttum derken beni takip ettigini ogrendim...Neyse...Demissin ya neyse degil o iste tatlim.
Olumlamalar,kendi degerini bilme,eterik bağ,bilincalti sinyalleri,bilincli secim... her biri ile ilgili muhtesem deneyim yasamissin.
Soyle anlatayim sen ona üzülüp yanarken ona eterik bağ takiyorsun.O bağ ile ona negatif degil pozitif guc katiyorsun.Hayat enerjini resmen ona veriyorsun.Sen mutsuz oldukca o mutlu oluyordu.Sonra sen durumu cozmek amaciyka bilincli secime gectin,olumladin kendini ve degerini kesfettin baska seyleri kesfettin.Ona bagladigin o bağdan artik ona elektrik akışı azaldi ve o eski enerjiyi bulamiyor.Ve isin ilginc tarafi canim bilinci bilmiyor ama bilincalti bunun farkinda;sana yöneliyor istemsiz olarak. Takip ettigini bilmesen o sana direk gelip soyleyene kadar bilmeyecektin ve devam edecejtin pozitif hayata; o da durumu kabullenecek ve ağ zamanla çürüyecekti. Ama malesef enerji bagi yani eterik bag çürümeden sen geri aktive ettin o baği,akış yeniden başladi.Şu şartlarda yapman gereken artik bilincli secimlerine fazlasiyla devam etmek ve olayin kimyasal bilimsel yonunu artik farkindayim secimimi beni iyilestiren,guzellestiren deneyimlerden yana kullaniyorum demen.Zaten senin icin iyi guzel bir iliski olsaydi,bunlar yasanmazdi.Seni bekleyen muhtesem deneyimler var ,bos ver oyle bağ kalıntilarini tatlim.Baksana harika deneyim yasamissin ,krizi firsata cevir.Mutlulugi tasi hayatina,mutluluk da bu kadar yakin :)

ayy gercekten bugunlerde aradigim sey buydu iste tam olarak kelimesi kelimesine bu yazi. bilincli olarak baska seylere olumlamalara guzel hayallere yoneldikce aklim eskiye hic ama hic takilmiyor mutlu oluyorum ama bilincimi devre disi biraktigim an geri geliyor terk edilmeye duydugum hirs bana yasattigi kotu olan hersey. ben burda kotu enerjilerle bogusurken o surunmesi gereken yere daha da mutlu oluyormus demek :) o zaman bilincli mutluluga devam kendimi daha fazla sömürtmeye ihtiyacim yok :)

kızlar konuya çok yabancıyım olay nedir ne değildir, inanın bilemiyorum. Bana detayıyla anlatabilecek, neleri başarabileceğimizi öğretebilecek var mı ?

Çok mutlu oldum, demek ki başarabilmişim:))
Bu arada, bu akşam güzel bir gelişme daha oldu benim için, iş alanımla ilgili bişey, henüz net değil, inşallah hayırlısı olur..
Ayrıca dilime Eş-Şekur esmasını kazandırdığınız için çook teşekkür ederimevde kendimi şükrederken buluyorum

Evet cok güzel başarmışsın.Secimlerimizi yönetebilirsek hayatimizi elimize alabilecegimizin en onemli kanitlari gibi aslinda bu deneyimler.Hiç de şaşmiyor sonuclar.Bu deneyiminden cok sey çıkartabilirim aslinda kendime,yani ben yaşamış olsam.Mesela hep baskalarini sucluyoruz ozellikle sevgili konusunda degil mi;bana bunlari yasatti,bana bunlari hissettirdi.Ben yasadigim onca deneyimden ve duyduklarimdan sonra yasadiklarimizin sorumlusu benim ve benim düsuncelerim.Cunku karsima cikan insanlari ben cekiyorum,dusuncelerimle.Eger daha once aldatilmissam ve hala affedemediysem yine ayni seyleri yasayacagim.Cunku bilincalti kalibim sapasaglam duruyor.Kurbanlik hosuma da gidiyor zaten,neler cektim ben diye geziyorum bir de :) Ama sorumluluk alir,dusunce kaliplarimin nelere yol actigimin farkindaysam artik sorumlulugun ben de oldugunu kabul ederim ve artik ne kendimi ne de bir baskasini suclarim.Artik bilirim degismesi gereken kaliplarim var.Acarim bilincalti cekmecemi,cikartirim pis kokmus negatif dusuncelerimi.Bir guzel de temizlerim,yerlerine koyarim bana yakisanlari,yakistirdiklarimi.Yakistirdiklarim? Burda devreye olumlamalar giriyor iste,desteklerimle onlarla.Her konu icin gecerli bu;is,es,arkadas,akademik kariyer,...
Es Sekur benim icin cok mucizevi bir esmadir.Onu andikca sukreder,sukrettikce daha cok sukredecek seyler cikar karsima.Cok sevindim hem senin adina hem de Es Sekur esmasi adina,bir bedene daha enerjisini tasiyor

Buraya yazan herkesten Allah razı olsun.
Burayı anlayacak , icsellestirecek manevi olgunluğa eriştiğim için binlerce şükürler olsun.
Sizden ,hepimizden Allahim razi olsun.Bu guzel hisleri hissedebilmeyi -sevgiyle toplayarak bizleri -nasip ettigi icin Rabbime şükürler olsun Ya Vedud Ya Cami Eş Şekur

Sanırım bu konuya yazdığınız ilk mesaj gözlerim dolu dolu... nasıl insan bu kadar tevekkül sahibi olabiliyor...
gerçekten harikasınız...hayal panosunu imajinasyon şeklinde mi yoksa gerçekte de hazırlamışmıydınız.

sanki bir hazine buluyorum her mesajınız ayrı bir enerji huzur

mükemmel bir paylaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…