Cok tesekkur ederim,asil hazine olan ne biliyor musun ne :) Kendimiz.Su an bu anlarin farkina vararak icindeki o muhtesem hisleri aciga cikardin,ben sadece araciyim :)sanki bir hazine buluyorum her mesajınız ayrı bir enerji huzur
Tekrar cok tesekkur ederim.Tevekkul zamanla ve inancla gelisiyor.Cunku deneyime ihtiyaci oluyor insanin,tecrube etmesi gerekiyor.Hayatimda bunlari uygulayip da yasayan insan gormedim,duymadim da reelde sadece okuduklarim vardi.Ve bir dünya cok bilmis insan türü; bir seyi deli gibi isteyip,didinen,calisan sonra da hedefine ulasinca ben imkansizi yaptim kimse yapamaz diye ukala ukala gezinen insan turu; diger bir türü de yine cok calisan amacina bir sekilde ulastiktan sonra yooo bir sey yapmadım ki ben oldu iste deyip ser verip sir vermeyen insan tipi.Hayatim nerdeyse hep bu insan türleriyle gecti :) Taki buraya gelene kadar.Ama ama oyle insanlar tanidim ki islerini askla şevkle yapan cok basarili insanlar,yaptiklari o harika isi oyle kolay anlatirlar ki yoook artik bu mu deyip küçümseyesimiz gelir.En önemli icatlara baktigimda yok artik nasil da kolay dedigimi biliyorum : ))).Ayni su an global ünlümüz Nusr-et gibi.Allah yolunu acik etsin.Nusretin arkasindan ne konusuluyor,ne var sanki alti üstü et diyorlar.Adam tuzu dökmüyor ki düşüncesinde ici sevgi yüklü kalplerini döküyor.Ve sevgi oyke evrenseldir ki tum insanlara ulasir hem de inanilmaz sekilde.Ama bakip da görmek var Nusret'e :) Su an inanilmaz ilham kaynagim kendisi.Sanırım bu konuya yazdığınız ilk mesaj gözlerim dolu dolu... nasıl insan bu kadar tevekkül sahibi olabiliyor...
gerçekten harikasınız...hayal panosunu imajinasyon şeklinde mi yoksa gerçekte de hazırlamışmıydınız.
Cok tesekkur ederim,asil hazine olan ne biliyor musun ne :) Kendimiz.Su an bu anlarin farkina vararak icindeki o muhtesem hisleri aciga cikardin,ben sadece araciyim :)
Bu aynen su gibi. L Lavanta kokusu ile konusmustuk hani hic hayatinda seker yememissindir ve ilk defa bal yersin ya.Aynen oyle hic tatmadigin harika bir tadi almak gibi : )Rabbim genisletsin gonlumuzu bakis acimizi.Sinirsiz bir evrende yasiyoruz,bereket icerisinde.Tek sinir var o da bizim sinirlardigimiz beyin :)
Cok tesekkur ederim,asil hazine olan ne biliyor musun ne :) Kendimiz.Su an bu anlarin farkina vararak icindeki o muhtesem hisleri aciga cikardin,ben sadece araciyim :)
Bu aynen su gibi. L Lavanta kokusu ile konusmustuk hani hic hayatinda seker yememissindir ve ilk defa bal yersin ya.Aynen oyle hic tatmadigin harika bir tadi almak gibi : )Rabbim genisletsin gonlumuzu bakis acimizi.Sinirsiz bir evrende yasiyoruz,bereket icerisinde.Tek sinir var o da bizim sinirlardigimiz beyin :)
Tekrar cok tesekkur ederim.Tevekkul zamanla ve inancla gelisiyor.Cunku deneyime ihtiyaci oluyor insanin,tecrube etmesi gerekiyor.Hayatimda bunlari uygulayip da yasayan insan gormedim,duymadim da reelde sadece okuduklarim vardi.Ve bir dünya cok bilmis insan türü; bir seyi deli gibi isteyip,didinen,calisan sonra da hedefine ulasinca ben imkansizi yaptim kimse yapamaz diye ukala ukala gezinen insan turu; diger bir türü de yine cok calisan amacina bir sekilde ulastiktan sonra yooo bir sey yapmadım ki ben oldu iste deyip ser verip sir vermeyen insan tipi.Hayatim nerdeyse hep bu insan türleriyle gecti :) Taki buraya gelene kadar.Ama ama oyle insanlar tanidim ki islerini askla şevkle yapan cok basarili insanlar,yaptiklari o harika isi oyle kolay anlatirlar ki yoook artik bu mu deyip küçümseyesimiz gelir.En önemli icatlara baktigimda yok artik nasil da kolay dedigimi biliyorum : ))).Ayni su an global ünlümüz Nusr-et gibi.Allah yolunu acik etsin.Nusretin arkasindan ne konusuluyor,ne var sanki alti üstü et diyorlar.Adam tuzu dökmüyor ki düşüncesinde ici sevgi yüklü kalplerini döküyor.Ve sevgi oyke evrenseldir ki tum insanlara ulasir hem de inanilmaz sekilde.Ama bakip da görmek var Nusret'e :) Su an inanilmaz ilham kaynagim kendisi.
Neticeye geleyim bizim su anki Amerika macerasi da oyle.Rabbimden aska sevkle istedim,hic suphe duygusu olmadan.Nasil olur beni ilgilendirmiyirdu.O asamada olabilecek en kolay sekilde oldu.Panomu pc ye yaptim,kopyala yapistir ile.Cok guzel muzikler esliginde dinlerken ona baktim,imajinasyonumu yaptim.Her gun vakit ayirdim hemen hemen 10 dk 15 dk.Cok mutsuz oldugum,inanilmaz kotu hissettigim anlarda bana guc verdi.Onlarin guvende oldugunu biliyordum,hayallerimin.Bol bol kitap okuyirdum,kuantumla.Inanc arttikca daha yakin hissediyorsunuz olacagini.Coskuyla,mutlulukla gerceklesti cok sukur.Rabbimin izniyle digerleri de gerceklesecek, ben sevgiyle besliyorum onlari.Olmasa da cok onemli degil,ben pesin pesin o hissi yasadim olmus gibi o bile yeter
Cok mutlu oldum düşüncenize,ben tesekkur ederim :)Günaydın Mutlu haftalarınız olsun
Hergün bu sayfayı okumadan işe başlayamıyorum
buttrfly o kadar güzel paylaşlamlar yapıyorsun ki sana teşekkür etmeden geçemiyeceğim
hergün güne değişik yazılar okumak bana iyi geliyorr
bende birşeyler paylaşmak istedim
Kendini yorgun hissetsen bile,
Başarı senden kaçsa bile,
Bir hata sana zarar verse bile,
Hatta ihanet sana acı verse bile,
Bir hayal yok olsa bile,
Göz yaşları gözlerini yaksa bile,
Kimse gayretini fark etmese bile,
Nankörlük ödülün olsa bile,
Anlayışsızlık seni gülmekten alı koysa bile,
Hatta herşey hiç birşey olsa bile,
Vazgeçme!
YENİDEN BAŞLA..️ "Nice umutsuz kapılar vardır açılmaz, Rabbimin kapısı büyüktür kapanmaz!
Sen umudunu kaybetme, Rabbim kulunu bırakmaz.. ‘’ “Allâh umudu dâim yaratmıştır.
Umut, karanlıkta bile beyaz; çöllerde bile rengârenktir. .
Umut etmekten vazgeçmeyin, bıkmayın, yılmayın…”
(Vahap Osmanlı)
"DİLEYİN verilecektir. ARAYIN bulacaksınız,
Kapıyı çalın açılacaktır, Çünkü dileyen alır,
Arayan bulur, Ve kapı sadece çalana açılır… " "ASLA VAZGEÇME️Unutma ki anahtarlıktaki son anahtar, her zaman kapıyı açan anahtardır."
Paulo Coelho
Cok tesekkur ederim bu güzel düşünceniz icin; ne mutlu banasevgili buttrfly yazdıklarınla yine büyüledin beni... bazen Yaratan tarafından bazı insanların şifa için gönderildiğini düşünürüm sende şifa meleklerinden birisin ne kadar varlığın önemli yazdıklarınla benim hayatıma ışık tutuyorsun. ..teşekkür ediyorum paylaştıkların ve paylaşacak oldukların için...o güzel şifa dağıtan yüreğini öpüyorum sevgiler...
Bilmiyorum ama bazen herhangi bir şeyi körü körüne istemekte doğru değil bana göre. Mesela birşeyi çok istiyorsun, onunla ilgili hayaller kuruyorsun, dua ediyorsun gece gündüz, olumlamalar yapıyorsun ve sonuçta istediğimiz şey gerçekleşiyor, çok mutlu oluyorsun haliyle ama sonrasında bakıyorsun ki bu çok istediğimiz şeyin sonu hayal kırıklığı üzüntü ve sıkıntıyla bitiyor. Sonra diyoruz ki demek ki hayırlısı bu değilmiş.
Bence dua ederken her zaman bizim için hayırlı olanı Allah'tan dilemeliyiz.
Benim aklıma takılan kafamı karıştıran bir konu var. Mesela bir şeyi çok isteyince olmaz akışına bırakmak gerekir. Öyle yapınca unutunca aniden hiç ummadığın vakit istediğin şey olur. Diye bir düşünce var. Bazen düşünüyorum da acaba çok istediğim için mi olmuyor? Unutsam akışına bıraksam olur mu?
Ve ben ne zaman kötü düşünsem iyi , iyi düşünsem kötü oluyor.. Pozitif/ olumlu düşüncenin etkisini biliyorum , inanıyorum fakat böyle olunca kafama soru işaretleri takılıyor. Galiba kafamdaki bu soru işaretlerini giderdiğim anda olumlu/ pozitif düşüncenin yararını görürüm.
Cok mutlu oldum düşüncenize,ben tesekkur ederim :)
Cok anlamli ve dopdolu sözler...Tekrar tekrar okudum.Boyle guzel sozleri okudugumda sanki icimde karanlik tüneller varmış da farkli yollara açilan, ışıkları yanıyormus ışıl ışıl da yolumu aydinlatiyormus gibi hissesediyorum.Iste bunlar bizim bilincli secimlerimiz hayatimiza kendi elimizle yön verdigimiz
Günaydınnnnn
Zaman terzisi hayat gömleğini hiç kimsenin boyuna uygun dikmemiştir.Mevlana......
EĞER YENİDEN BAŞLAYABİLSEYDİM YAŞAMAYA; İkincisinde, daha çok hata yapardım.
Kusursuz olmaya çalışmaz, sırtüstü yatardım.
Neşeli olurdum, ilkinde olmadığım kadar, Çok az şeyi Ciddiyetle yapardım.
Temizlik sorun bile olmazdı asla. Daha çok riske girerdim.
Seyahat ederdim daha fazla.
Daha çok güneş doğuşu izler, Daha çok dağa tırmanır, daha çok nehirde yüzerdim.
Görmediğim bir çok yere giderdim. Gerçek sorunlarım olurdu hayali olanların yerine.
Yaşamın her anını gerçek ve verimli kılan insanlardandım ben.
Yeniden başlayabilseydim eğer, yalnız mutlu anlarım olurdu.
Farkında mısınız bilmem. Yaşam budur zaten. Anlar, sadece anlar. Siz de anı yaşayın.
Hiçbir yere yanında termometre, su, şemsiye ve paraşüt almadan, Gitmeyen insanlardandım ben. Yeniden başlayabilseydim eğer, hiçbir şey taşımazdım. Eğer yeniden başlayabilseydim, İlkbaharda pabuçlarımı fırlatır atardım. Ve sonbahar bitene kadar yürürdüm çıplak ayaklarla. Bilinmeyen yollar keşfeder, güneşin tadına varır, Çocuklarla oynardım, bir şansım olsaydı eğer... (jorge luis borges) Bugün geri kalan hayatının İLK GÜNÜÖyle geçirki bugünü dönüp baktığında keyifle, mutlulukla hatırlaZamanının hakkını ver...............
Muhtesem bir paylasim...Sirf bu düşünceye sahip oldugum icin bile baska bir dünya ve baska okullar mumkun diyorum.Hayatin muazzamligini,mucizelerini bizlere dayatilanlardan dolayi kaciriyoruz aslinda.Neyse ben mottoma döneyim hemen: Şikayet etme, imajinet et :)
Muhtesem bir paylasim...Sirf bu düşünceye sahip oldugum icin bile baska bir dünya ve baska okullar mumkun diyorum.Hayatin muazzamligini,mucizelerini bizlere dayatilanlardan dolayi kaciriyoruz aslinda.Neyse ben mottoma döneyim hemen: Şikayet etme, imajinet et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?