- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
biz hep küçüklükten beri''aman millet ne der '' kaygısıyla büyüdük
ne derse der
ne düşünürse düşünür
ona ne!!!!
biraz kendini isteklerini yaşamayı öğren/öğrenmeliyiz!
Merhabaaaa
Kocaman, mutlu, huzurlu:)
hoş bulduk canım, ben de iyiyim, hem de çok iyiyim :)Hoşgeldin canım, şükür iyiyiz. Sen nasılsın, iyisindir inşallah?
Sayfayi bastan okumaya basladigim icin simdi bu mesajiniza cevap verebiliyorum:)
O kadar haklisiniz ki baskasi ne dusunur konusunda. Yıllarım bunu dusunmekle gecti. Simdi daha az dusunuyorum.
Bende balığım yükselenim akrep ama imajinasyon u beceremiyorum gözümün önüne getoremiyorum ne yapabilirim. Müsait oldugunuzda cevaplarmisiniz Butterfly /QUOTE]
senin adına çookk sevindim :) daim olsun bu duygular :)
hoş bulduk canım, ben de iyiyim, hem de çok iyiyim :)
daha da ilerleyen zamanlarda hiiçç düşünmeyeceksin :) ben bunu başardım :)
estfh ne utanması :) olabilir tabiki her noktasını kavrayana kadar sormanız lazım ama ben soruda tam olarak neyi kastettiğini anlayamadım :))Cok tesekkur ederim
Bir soru sormak istiyorum. Dilegimle ilgili 21 gun olumlamasi yapiyorum. Imajinasyon yapmaya calisiyorum. (Tam gerceklestiremedim imajinasyon isini:)
Sorum da 21 gun olumlamasini yaparken kendi cumlemiz disinda arkadaslarin olumlama cumleleri gibi farkli cumleler de kullanabilir miyiz? Dilekle ilgili olmayan genel olumlama cumleleri. Utaniyorum valla bu soruyu sorarken. Anlayamadigim icin
estfh ne utanması :) olabilir tabiki her noktasını kavrayana kadar sormanız lazım ama ben soruda tam olarak neyi kastettiğini anlayamadım :))
Demek evren mesajimi kabul etmis :) cunku ben de ne guzel paylasimlar yapiyorlarmis. Keske yine yapsak diye dusunuyordum:)herkese tekrar merhaba bende bi ara cok takılıyordum burada sonra koptum. yalnızHayallerimGercekOldu 'un bazi mesajlarımi begenme bildirimi bugun beni bu sayfaya tekrar getirdi :) aslında guzel paylaşimlar yapıyorduk yine devam etsek keske :)
kesinlikle oyle :) bende unutmuştum bu sayfayı senin beğeni bildirimin geri getirdi bunda da bir hayır vardır diyelim:)Demek evren mesajimi kabul etmis :) cunku ben de ne guzel paylasimlar yapiyorlarmis. Keske yine yapsak diye dusunuyordum:)
yanlış aktarmak istemiyorum ama 21 gün boyunca odaklanmanız gereken şey sadece bir tane olmalı..diğer sözler ise sizin iç huzurunuza yönelik yani bi nebze günlük mesajlar gibi..onu normal söyleyebilirsiniz fakat olumlama cümleleriniz bir konuya bağlı olmalı ve başka cümlelerle karıştırılmamalı...Kafamda kurdum da aktaramadim
Birde boyle sorayim. Umarim dogru ifade edebilirim. Bir gunde belirledigimiz tek olumlama cumlesi mi kullanacagiz.
Mesela ev alma ile ilgili olumlama cumlesi belirledim. 21 gun boyunca onu mu yapacagim sadece. Yoksa
Bugün dinlenmeyi ve huzurla uyumayı hak ediyorum.
Bütün işleri sevgiyle ve güzellikle yoluna koydum.
Bugün harika şekilde bitti şimdi uykunun güzelliğine kendimi bırakıyorum.
Gibi cumleleri de kullanabilir miyiz gun icinde?
Tamamdir. Cok tesekkur ederim:)yanlış aktarmak istemiyorum ama 21 gün boyunca odaklanmanız gereken şey sadece bir tane olmalı..diğer sözler ise sizin iç huzurunuza yönelik yani bi nebze günlük mesajlar gibi..onu normal söyleyebilirsiniz fakat olumlama cümleleriniz bir konuya bağlı olmalı ve başka cümlelerle karıştırılmamalı...
rica ederim:)Tamamdir. Cok tesekkur ederim:)
Gunesli guzel bir gunden herkese merhaba:))
Muayyen gunlerde oldugum icin modum biraz dusuyor ve ben yukseltmeye calisiyorum. Etrafimizda sukredecegimiz cok sey var degil mi?
Vepofu verdigin cevaptan sonra kendime cok guldum. Bunu bile ayirt edemeden nasil olumlama yapiyor diye dusunmustur dedim
Hem de ne çok şükredeceğimiz şey var bakıp; şükretmek an da kalmaktır.Geçmişte gelecek de illüzyonlaşır, sonsuzluktur an. Sihirli değneklerimşzdir "An" larımız .Bu bile başlı başına şükür sebebidir. böyle bir gücü bize bahşeden Yüce Yaradana sonsuz şükürler. Çok teşşekkür ederim HayallerimGercekOldu geçmişten beğenilerin için.Okuyorum ben de sayende çok güzelller sıcacıklar enerji dolular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?