Kızlar selam
Ben birinden hoşlanıyorum, aynı işyerindeyiz. Bana karşı ilgisi var mı yok mu anlayamıyorum. Bazen kesin var bişi diyorum bazende yok ya bundan bi cacık olmaz diyorum. Aşk olumlaması daha önce hiç denemedim. Genelde hep iş ve kariyer ile ilgili yaptım, başarılı da oldum. Nasıl yapabilirim sizce?? Onu düşünceyle kendime çekmek istiyorum.. Bana bir akıl verin lütfen
Buralar çok sessiz kalmış, butterfly nerelerdesin canım, iyi misin? Merak ettim, pofu çoktandır uğramıyor, umarım herşey yolundadır. Diğer kızlar, nerelerdesiniz, boş bırakmayalım buraları, moralve motive oluyoruz buraya gelerek. Sessiz kalmasın lütfen, uğrayın buraya.
Bende butterfly arkadasimizi cok merak ediyorum. Pofu pek ugramiyor zaten ama arada ses verse guzel olur.
Herkesin iyi haberlerini bekliyoruz.
Genelde yaz tatili donemlerinde forumlar sessizlige burunuyor. Herkes tatil modunda oluyor.
Okullarin acilmasiyla buralarda canlanir.
Kızlar selam
Ben birinden hoşlanıyorum, aynı işyerindeyiz. Bana karşı ilgisi var mı yok mu anlayamıyorum. Bazen kesin var bişi diyorum bazende yok ya bundan bi cacık olmaz diyorum. Aşk olumlaması daha önce hiç denemedim. Genelde hep iş ve kariyer ile ilgili yaptım, başarılı da oldum. Nasıl yapabilirim sizce?? Onu düşünceyle kendime çekmek istiyorum.. Bana bir akıl verin lütfen
Geldim canlar,teşekkür ederim ilginize :) Sosyal medya,forumlar... uzak kalayım demiştim bir dönem.Daha sonra misafirlerim geldi çok çok koşturmacalı bir dönemdi.Enerjiler inanılmaz yoğundu,sanki hadi bakalım dersini aldın mı dercesine geldiler.Çok şükür bir kere daha yol kat ettiğimi gördüm.Sadece düşünceleri değiştirerek seçimlerin değiştiğine bir kere daha şahit oldum.Her şekilde mutluluğu seçmeye niyet etmiştim,baktım daralıyorum attım kendimi dışarı.An a daldım :) Gerisi illüzyonlaştı haliyle.Şu an biraz daha rahatım,paylaşımlara devam inşallah
Sadece düşünceleri değiştirerek seçimlerin değiştiğine bir kere daha şahit oldum.
Hoşgeldin canım, senin adına çok sevindim. Bugünler de biz de ailecek gerginiz, inşallah bugünler de geçer. Aslında olumlamalarda huzurlu bir hayat demiştim ama nerede hata yaptım bilemiyorum, ya da nazar mı değiyor anlayamadım. Allah herkese huzurlu, sağlıklı, refah günler nasip etsin inşallah.Geldim canlar,teşekkür ederim ilginize :) Sosyal medya,forumlar... uzak kalayım demiştim bir dönem.Daha sonra misafirlerim geldi çok çok koşturmacalı bir dönemdi.Enerjiler inanılmaz yoğundu,sanki hadi bakalım dersini aldın mı dercesine geldiler.Çok şükür bir kere daha yol kat ettiğimi gördüm.Sadece düşünceleri değiştirerek seçimlerin değiştiğine bir kere daha şahit oldum.Her şekilde mutluluğu seçmeye niyet etmiştim,baktım daralıyorum attım kendimi dışarı.An a daldım :) Gerisi illüzyonlaştı haliyle.Şu an biraz daha rahatım,paylaşımlara devam inşallah
Çok teşekkür ederim
Herkese merhaba,
Hayatim boyunca hayallerimin coguna ulastim. Olsun istedigim cogu sey oldu. Olmayanlara da iyi ki olmamis dedim.
Farkinda olmadan ben de olumlama yapmisim. Iki net ornek var hatirladigim. Ikisi de işimle ilgili. Ilki mezun olduktan sonra calisacagim yer ile ilgiliydi. Artik nasil istediysem hepsi oldu. Ama yasadikca yanlış istekler oldugunu gordum:)) Demek dilekleri de iyice dusunerek dilemeliymisim.
Ikincisi, isimden memnun degildim. Degistirmek istedim. Cok zorlamam gerekiyordu. Yeterince zorlamamisim ki olmadi:)) Peki bu durumu nasil lehime cevirebilirim diye dusundum. Zevk almak icin neler yapabilirim? Belirledim ve uyguladim. Simdi isimi coook severek yapiyorum. Tabi bunlar olumlama bilinciyle yapilmis seyler degildi.
Gecen yazi cok zor gecirdim. Gerci ulkece zor zamanlar gecirdik. "İyi hissetmek" kitabini aldim. Biraz iyi geldi. Internetten olumlamalari arastirdim. Basladim ama devamini getiremedim. Tabi burda boyle bir sayfa oldugunu bilmiyordum. Dun gece rastgele bazi sayfalari okudum cok iyi geldi. Tavsiyeler uzerine bastan sona kadar okumaya karar verdim. Hatta gece ilk olumlamama basladim :)
Benim icin sorun olan seylere gelince, guzel bir hayatim var. Meslek sahibiyim, ailemle mutluyum, hep destekler bana. Geziyorum, egleniyorum. Cok sevdigim arkadaslarim var. Eksigi fark etmissinizdir
Hic tahmin etmegim kisiler bile "e hadi artik sende" diyor. Simdi memlekete gidecegiz orda da sorup duracaklar :)) nasil oluyor bilmiyorum ama konu bir sekilde oraya geliyor :)) mahalle baskisinin yaninda ben de istiyorum artik. Bazen gec kalmislik hissiyle panikliyorum. Bazen demek ben de boyle yasayacagim. Herkes evlenmek zorunda degil diyorum. Olumlamalarla bu dusunceler gecer mi? Biri olursa elbette iyi olur ama benim asil derdim dusuncelerin hayatimi etkilememesi.
Aslinda sadece bu dusunce degil. Herseyi cok dusunuyorum. Sadece kendi basima gelenleri degil, baskasinin basina gelenleri de dusunuyorum. Hayatimi cok zorlastiriyor. Sanirim gamsiz bir insan olmak istiyorummumkun mudur acaba? Ufak bir ayriti; burcum da basak yukselenim de basak
Simdiden tesekkurler
hoşgeldin canım ben de seni özleyenlerdenim, iyi olmana sevindim
Hoşgeldin canım, senin adına çok sevindim. Bugünler de biz de ailecek gerginiz, inşallah bugünler de geçer. Aslında olumlamalarda huzurlu bir hayat demiştim ama nerede hata yaptım bilemiyorum, ya da nazar mı değiyor anlayamadım. Allah herkese huzurlu, sağlıklı, refah günler nasip etsin inşallah.
Merhabalar tatlım,
Kırmızı ile belirginleştirdiğim yer için bir şey yazmak istiyorum.Yanlış,kötü,hatalı,... negatif söylemler senin yorumların canım.Evet şu an için baktığında seni rahatsız ediyor ama belki de senin daha iyiye ulaşabilmen içindir.Frekansına uygun olarak gelen bu olumsuzluğu aşarsan eğer seni asıl hedefe fırlatacak bir basamaktır belki.Çok polyannacı bir yaklaşım ama ufkumu açan olay benim iş yerimde yaşadığım hayal kırıklığıydı,iyiki yaşamışım hayatın ne demek olduğunu o sayede buldum desem yeridir.Bu böyle olmaz bu ne işkence diyerek yola girdim,değişmesi gereken şeyler vardı.Ben değiştikçe önce negatifler insanlar çıktı odamdan,sonra pozitifler geldi.Tek bir cümlesi Allah rahmet eylesin bir müdürümün, bakış açısı fırlattı bana neden olmasın dedim.Bambaşka bir aleme yöneldim desem yeriydi, yoluma ışık olmuştu.Vefat etmeden 2 ay önce melek olarak gelmişti hayatıma sanki.O beni çekmişti ben de onu.Dünya bizim içimizde yaşıyor,dünyamızı biz kuruyoruz biz taşıyoruz frekanslarla olayları,insanları yaşamımıza.Nasıl bir iş ve evlilik hayatı istiyorsun önce onu belirle.Kendine rol modeller seçebilirsin.Eş olarak nasıl bir insan istersin.Üzerine çalışma yap,ilişki çerçevenizi kafanda oturt.Sonra başla imajine etmeye.Biz insanlar daha yüzyüze gelmeden birbirimize enerjilerimiz gider,bilinçaltları çoooktan konuşmaya başlar.İlk izlenim çok önceden belirleniyor yani. Her insan her insana aynı olmaz mesela.Birini çok seversin için kaynar,kırk yıl tanıyor gibisindir.Konuşurken onla değer verdiğini hissettirirsin.Bir başkasıyla hiç uyuşamazsın bir türlü,daha baştan frekanslar tutmaz.İşte hep bu yüzden.Sen frekansını,titreşimi güzel tut.O kişi gelsin,hareketleriyle davranışlarıyla hem de senin içsel olarak ona çekilmenle o kişiyi anında hissedeceksindir diye düşünüyorum.
Bir de demişsin ki başkasının yaşadıklarını da düşünüyorum.Normal koşullarda onlarım yaşadıklarını yaşaman mümkün değiş,onların bilinçaltı kalıpları frekansları,çekimleri kendine özel.Ama sen sadece küçük bir kayıtla mesela bilmem ne abla şöyle ve onun eşi böyle demek ki benim de böyle olur demen bile direk kendine durumu kopyalamak olur.Aradaki bir milyon detay uçar gider :) Ne demek istediğimi anlatabildim değil mi :) Yabancı bir sözden yola çıkıyorum başkasının hayatını anlayabilmemiz için onun ayakkabısının içine girmeliyiz.Bize ait olmayan ayakkabılarla yani bize ait olmayan kalıplarla,deneyimlerle hayatlarını yorumlamak çok boş aslında,farkında değiliz.Bize saçma geliyor ama belki bu onun savunma mekanizması için haz kaynağıdır belki.
Siz kendi kalıplarınızı isteklerinizle belirleyin frekansı yüksek tutun aşkla sevgiyle coşkuyla gelsin eşsiz size özel yaşam deneyimleriniz
Eş olarak nasıl bir insan istersin.Üzerine çalışma yap,ilişki çerçevenizi kafanda oturt.Sonra başla imajine etmeye.
merhaba fıstıklarım :) uzun zaman oldu buralara gelmeyeli...nasılsınız? herkes iyi olsun lütfen :)
Hoşgeldin canım, şükür iyiyiz. Sen nasılsın, iyisindir inşallah?merhaba fıstıklarım :) uzun zaman oldu buralara gelmeyeli...nasılsınız? herkes iyi olsun lütfen :)
Teşekkür ederim canım, değiştiremeyeceğim şeyi kabul edip dediğin gibi enerjimi yükseltmeye çalışıyorum. Ama yanımdayken sanırım onun negatifliği daha baskın kalıyor, inşallah gün gelir onu da aşarım. Allah razı olsun ilgi alakan ve güzel düşüncelerin için. Allah yolunu, bahtını açık etsin.İnsanız canım tabiki olacak hoş olmayan durumlar.Ama önemli olan bizim bu hoş olmayan durumlara tutumlarımız.Asıl farkındalığımız bu yönde olmalı,değiştirebileceğimiz bir şeyse değiştirmeli yoksa varlığını kabul edip enerjimizi yükseltmeye çalışmalıyız.Enerjimşz yükseldikçe o durum etkisini yitirecek hatta ana kaynağı olan enerji bağıda kopacak tamamen hayatımızdan çıkıp gidecek :) Her şey negatifiyle pozitifiyle muhteşem bir dengede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?