Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Buralar çok sessiz kalmış, butterfly nerelerdesin canım, iyi misin? Merak ettim, pofu çoktandır uğramıyor, umarım herşey yolundadır. Diğer kızlar, nerelerdesiniz, boş bırakmayalım buraları, moralve motive oluyoruz buraya gelerek. Sessiz kalmasın lütfen, uğrayın buraya.

Bende butterfly arkadasimizi cok merak ediyorum. Pofu pek ugramiyor zaten ama arada ses verse guzel olur.
Herkesin iyi haberlerini bekliyoruz.
Genelde yaz tatili donemlerinde forumlar sessizlige burunuyor. Herkes tatil modunda oluyor.
Okullarin acilmasiyla buralarda canlanir.

Takipteyim

Geldim canlar,teşekkür ederim ilginize :) Sosyal medya,forumlar... uzak kalayım demiştim bir dönem.Daha sonra misafirlerim geldi çok çok koşturmacalı bir dönemdi.Enerjiler inanılmaz yoğundu,sanki hadi bakalım dersini aldın mı dercesine geldiler.Çok şükür bir kere daha yol kat ettiğimi gördüm.Sadece düşünceleri değiştirerek seçimlerin değiştiğine bir kere daha şahit oldum.Her şekilde mutluluğu seçmeye niyet etmiştim,baktım daralıyorum attım kendimi dışarı.An a daldım :) Gerisi illüzyonlaştı haliyle.Şu an biraz daha rahatım,paylaşımlara devam inşallah

Bir şey diyecem ama çok iddialı :) Hiçbir hislerimiz karşılıksız değil.Ama nasıl algıladığımız,nasıl yorumladığımız önemli.Yeni bir ilişkiye kendinizi hazır hissediyor musunuz o çok önemli.Eğer hazır hissediyorsan güven,huzur ve mutluluk içerisinde kendimi sevgiyi almaya ve vermeye açığım diye olumlama yapabilirsin.Böylelikle ilişki çerçeveni belirlemiş olursu .Eğer içten inanarak olumlaman işlerse o kişi sana aynen bu isteklerle çekilir diye düşünüyorum.Bir de bundan cacık olmaz diyorum diyorsun ve o da aynen sana cacık olmayacağını ağzıyla söylüyor gösteriyor da.O yüzden seçimlere değerlendirmelere dikkat et nacizane.

naçizane ben de sizi özlemiştim...

Sadece düşünceleri değiştirerek seçimlerin değiştiğine bir kere daha şahit oldum.

Herkese merhaba,

Hayatim boyunca hayallerimin coguna ulastim. Olsun istedigim cogu sey oldu. Olmayanlara da iyi ki olmamis dedim.

Farkinda olmadan ben de olumlama yapmisim. Iki net ornek var hatirladigim. Ikisi de işimle ilgili. Ilki mezun olduktan sonra calisacagim yer ile ilgiliydi. Artik nasil istediysem hepsi oldu. Ama yasadikca yanlis istekler oldugunu gordum:)) Demek dilekleri de iyice dusunerek dilemeliymisim.

Ikincisi, isimden memnun degildim. Degistirmek istedim. Cok zorlamam gerekiyordu. Yeterince zorlamamisim ki olmadi:)) Peki bu durumu nasil lehime cevirebilirim diye dusundum. Zevk almak icin neler yapabilirim? Belirledim ve uyguladim. Simdi isimi coook severek yapiyorum. Tabi bunlar olumlama bilinciyle yapilmis seyler degildi.

Gecen yazi cok zor gecirdim. Gerci ulkece zor zamanlar gecirdik. "İyi hissetmek" kitabini aldim. Biraz iyi geldi. Internetten olumlamalari arastirdim. Basladim ama devamini getiremedim. Tabi burda boyle bir sayfa oldugunu bilmiyordum. Dun gece rastgele bazi sayfalari okudum cok iyi geldi. Tavsiyeler uzerine bastan sona kadar okumaya karar verdim. Hatta gece ilk olumlamama basladim :)

Benim icin sorun olan seylere gelince, guzel bir hayatim var. Meslek sahibiyim, ailemle mutluyum, hep destekler bana. Geziyorum, egleniyorum. Cok sevdigim arkadaslarim var. Eksigi fark etmissinizdir
Hic tahmin etmegim kisiler bile "e hadi artik sende" diyor. Simdi memlekete gidecegiz orda da sorup duracaklar :)) nasil oluyor bilmiyorum ama konu bir sekilde oraya geliyor :)) mahalle baskisinin yaninda ben de istiyorum artik. Bazen gec kalmislik hissiyle panikliyorum. Bazen demek ben de boyle yasayacagim. Herkes evlenmek zorunda degil diyorum. Olumlamalarla bu dusunceler gecer mi? Biri olursa elbette iyi olur ama benim asil derdim dusuncelerin hayatimi etkilememesi.

Aslinda sadece bu dusunce degil. Herseyi cok dusunuyorum. Sadece kendi basima gelenleri degil, baskasinin basina gelenleri de dusunuyorum. Hayatimi cok zorlastiriyor. Sanirim gamsiz bir insan olmak istiyorum mumkun mudur acaba? Ufak bir ayriti; burcum da basak yukselenim de basak

Simdiden tesekkurler

Hoşgeldin canım, senin adına çok sevindim. Bugünler de biz de ailecek gerginiz, inşallah bugünler de geçer. Aslında olumlamalarda huzurlu bir hayat demiştim ama nerede hata yaptım bilemiyorum, ya da nazar mı değiyor anlayamadım. Allah herkese huzurlu, sağlıklı, refah günler nasip etsin inşallah.

Dünyanın diğer bir ucından günaydınlar :) İçimden geçiriyordum biraz önce hatta buraya yazacaktım.Diyecektim ki lütfen hislerinize,isteklerinize sahip çıkın onlar zaten size ait, olmasalar zaten aklınızda yer bile etmez....Az önce de nete girer girermez karşıma çıkan ilk yazı, dedim evet asla hiçbir şey tesadüf değil :) Yazı da şu;

"Tesadüf yoktur ve tüylerin ürpermesi asla yalan söylemez. Bedeniniz cevabı çoktan biliyor. Tek ihtiyacınız olan fırıl fırıl dönen zihninizin hızını yavaşlatmak ve işaretleri takip etmektir. Çünkü her zaman mümkün olan en iyi olmaya değersiniz, benliğinizin gerçekleşmiş hali olmaya."

Demek istemeye çalıştığım aynen buydu.Müthiş eşzamanlardayız canlar,kendinizi çok çok sevin,evren de size ne kadar sevilmeye değer insan olduğunuzu kanıtlayacak

Merhabalar tatlım,

Kırmızı ile belirginleştirdiğim yer için bir şey yazmak istiyorum.Yanlış,kötü,hatalı,... negatif söylemler senin yorumların canım.Evet şu an için baktığında seni rahatsız ediyor ama belki de senin daha iyiye ulaşabilmen içindir.Frekansına uygun olarak gelen bu olumsuzluğu aşarsan eğer seni asıl hedefe fırlatacak bir basamaktır belki.Çok polyannacı bir yaklaşım ama ufkumu açan olay benim iş yerimde yaşadığım hayal kırıklığıydı,iyiki yaşamışım hayatın ne demek olduğunu o sayede buldum desem yeridir.Bu böyle olmaz bu ne işkence diyerek yola girdim,değişmesi gereken şeyler vardı.Ben değiştikçe önce negatifler insanlar çıktı odamdan,sonra pozitifler geldi.Tek bir cümlesi Allah rahmet eylesin bir müdürümün, bakış açısı fırlattı bana neden olmasın dedim.Bambaşka bir aleme yöneldim desem yeriydi, yoluma ışık olmuştu.Vefat etmeden 2 ay önce melek olarak gelmişti hayatıma sanki.O beni çekmişti ben de onu.Dünya bizim içimizde yaşıyor,dünyamızı biz kuruyoruz biz taşıyoruz frekanslarla olayları,insanları yaşamımıza.Nasıl bir iş ve evlilik hayatı istiyorsun önce onu belirle.Kendine rol modeller seçebilirsin.Eş olarak nasıl bir insan istersin.Üzerine çalışma yap,ilişki çerçevenizi kafanda oturt.Sonra başla imajine etmeye.Biz insanlar daha yüzyüze gelmeden birbirimize enerjilerimiz gider,bilinçaltları çoooktan konuşmaya başlar.İlk izlenim çok önceden belirleniyor yani. Her insan her insana aynı olmaz mesela.Birini çok seversin için kaynar,kırk yıl tanıyor gibisindir.Konuşurken onla değer verdiğini hissettirirsin.Bir başkasıyla hiç uyuşamazsın bir türlü,daha baştan frekanslar tutmaz.İşte hep bu yüzden.Sen frekansını,titreşimi güzel tut.O kişi gelsin,hareketleriyle davranışlarıyla hem de senin içsel olarak ona çekilmenle o kişiyi anında hissedeceksindir diye düşünüyorum.

Bir de demişsin ki başkasının yaşadıklarını da düşünüyorum.Normal koşullarda onlarım yaşadıklarını yaşaman mümkün değiş,onların bilinçaltı kalıpları frekansları,çekimleri kendine özel.Ama sen sadece küçük bir kayıtla mesela bilmem ne abla şöyle ve onun eşi böyle demek ki benim de böyle olur demen bile direk kendine durumu kopyalamak olur.Aradaki bir milyon detay uçar gider :) Ne demek istediğimi anlatabildim değil mi :) Yabancı bir sözden yola çıkıyorum başkasının hayatını anlayabilmemiz için onun ayakkabısının içine girmeliyiz.Bize ait olmayan ayakkabılarla yani bize ait olmayan kalıplarla,deneyimlerle hayatlarını yorumlamak çok boş aslında,farkında değiliz.Bize saçma geliyor ama belki bu onun savunma mekanizması için haz kaynağıdır belki.

Siz kendi kalıplarınızı isteklerinizle belirleyin frekansı yüksek tutun aşkla sevgiyle coşkuyla gelsin eşsiz size özel yaşam deneyimleriniz

Son düzenleme:

İnsanız canım tabiki olacak hoş olmayan durumlar.Ama önemli olan bizim bu hoş olmayan durumlara tutumlarımız.Asıl farkındalığımız bu yönde olmalı,değiştirebileceğimiz bir şeyse değiştirmeli yoksa varlığını kabul edip enerjimizi yükseltmeye çalışmalıyız.Enerjimşz yükseldikçe o durum etkisini yitirecek hatta ana kaynağı olan enerji bağıda kopacak tamamen hayatımızdan çıkıp gidecek :) Her şey negatifiyle pozitifiyle muhteşem bir dengede

Oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim :) Siz guzel anlatmissiniz, uygulamaya calisiyorum soylediklerinizi. 5 temmuzdan bu yana olumlamama devam ediyorum. Kafa karisikligim vardi asmaya calisiyorum. Buraya yazarken bile kelimelerime dikkat ediyorum:))

Kafasi surekli dolu olan biriyim. Gecmis, gelecek... Bunu da asip genelde guzel seyler dusunuyorum. Bunun cok faydasi oldu. Mesela dun yanlislikla bisey yaptim. Onceden olsa kafama takar gun boyunca dusunurdum. Ama dun gulup gectim. Yine arada aklima gelmedi degil :)

Onceki sayfalarda hep birlikte olumlama yapilmis. Cok hosuma gitti. Yine baslasak ne guzel olur

Eş olarak nasıl bir insan istersin.Üzerine çalışma yap,ilişki çerçevenizi kafanda oturt.Sonra başla imajine etmeye.

Elbette insanin kafasinda bir es adayi oluyor. Soyle olsun, boyle olsun diye. Benim de karsima cikti. Yine farkinda olmadan olumlama yapmisim sanirim Ama olmadi onunla. Simdi bakiyorum da hep negatif seyler dusunmusum. Belki de bu dusunceler olmasini engelledi. Simdi olumlama ya da imajine yaparken(dogru tabir edebildim mi bilmiyorum) o da geliyor aklima. O olmazsa baskasi olsun gibiye gidiyor dusunceler Bunu nasil yapacagim bilemedim. Bir de imajine olayini burdan ogrendim onun da basindayim.

Teşekkür ederim canım, değiştiremeyeceğim şeyi kabul edip dediğin gibi enerjimi yükseltmeye çalışıyorum. Ama yanımdayken sanırım onun negatifliği daha baskın kalıyor, inşallah gün gelir onu da aşarım. Allah razı olsun ilgi alakan ve güzel düşüncelerin için. Allah yolunu, bahtını açık etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…