- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
önce içeride bitireceksiniz herşeyi,olmadan olacaksınız
Daha iyi olmanı temenni ediyorum tüm kalbimleNe guzel bir söz:)
Olmadan olacaksiniz
Herkese gunaydin bu arada.
Olumlamalarima devam ediyorum. Cok sukur dedigim guzel gelismeler yasaniyor.buttrfly senden sonra ben boyle konusmalara basladim
Surekli icimden; evren benim icin calisiyor, hersey birbiriyle baglantili, mutluluklari uzerime cekiyorum cok sukur...
Bir ic huzura kavustum. Bazen icimden dilegim olmasa da olur. Sukur mutluyum diyorum sonra hemen oyle soylemek yok. Dilegim oluyor cok sukur de diyorum:))
Yillarca aliskanligim olmus saglikli, mutlu ve huzurlu olayim gerisi olmasa da olur diye. Ama oyle yapmamam gerekiyormus onu da ogrendim. Dilegim de olsun. Cunku benim istedigim Allah in istedigidir ve Allah isteyin diyor degil mi?
Daha iyi olmanı temenni ediyorum tüm kalbimle
İçindeki enerjiyi o kadar güzel yansıtmıştın ki ta kalbimin içinden dua edesim geldi:)Cok tesekkur ederim. Mutlulugumu katladin. Tanimadigin insanlardan boyle iyi dilekler duymak cok guzelmis :)
Hepimiz iyi olalim insallah
İçindeki enerjiyi o kadar güzel yansıtmıştın ki ta kalbimin içinden dua edesim geldi:)
Bence dış dünyanda çok pozitif bir insansın, insan ilişkilerinin çok iyi olduğunu düşünüyorum, en azından çoook hoşsobetsin:) sen bir şeyler yazdığında şahsen ben (pozitif veya negatif fark etmeden) onu çok iyi hissedebiliyorum.Tekrar coook tesekkur ederim
Ne mutlu bana yansitabilmisim. Yine bu mesajinla katladin mutlulugumu:)
Bence dış dünyanda çok pozitif bir insansın, insan ilişkilerinin çok iyi olduğunu düşünüyorum, en azından çoook hoşsobetsin:) sen bir şeyler yazdığında şahsen ben (pozitif veya negatif fark etmeden) onu çok iyi hissedebiliyorum.
Ben de sana teşekkür ederimGenelde pozitif oldugumu soylerler:)
Hayata umutla bakmayi, gulmeyi eglenmeyi cok seviyorum ama her zaman da oyle yapamiyordum. Yapamiyordum diyorum cunku bunlar eskide kaldi
Bi de herkes mutlu olsun istiyorum.
Senin mesajlarin bendeki pozitif enerjiyi ve mutlulugu tavan yaptirdibu enerjimi alip insanlara atasim geliyor. Herkes benim simdiki ruh halimde olsun diye:)
Aslinda daha cok yazma istegim var ama eskisi gibi aktif degil ya burasi. Ben de daha az yazmaya calisiyorum.
Ayrica mesajlarima cevap verdigin icin de tesekkur ederim.
Ben her gece yatarken ve sabah uyaninca ( simdi tatildeyim. Sabah telasla yataktan firlamiyorum.) " Allahim yonumu yoluna cevirdigin icin cok tesekkur ederim." diyorum. Sahip oldugum nimetleri dusunup hepsi icin tek tek tesekkur ediyorum.
Uzun zamandir cok buyuk bir derdim var. Yasadigim yer sanayi bolgesi, havasi cok agir. Tabakhane diyeyim siz anlayin. Birde kopek mamasi yapiliyormus. Malum Turkiye burasi.Dogru durust denetim yok. Butun zehirini saliyorlar. Bu kokular beni depresyona sokuyor.
Bizi buraya baglayan hic birsey yok. Ben yillardir tayin isteyip gitmek istiyorum esim eski bahceli bir ev aldi.Kendi basina 3 yildir tadilat yapiyor.Bahceli ev fikri guzel ama burasi yasanacak yer degil. Biz varlik icinde yokluk cekiyoruz. Agir pis havasi beni cidden depresyona surukluyor.
Havasi temiz, sosyo ekonomik duzeyi yuksek bir semtte yasamak istiyorum.Maddi imkanim var ama esimi ikna edemiyorum. Nasil bir olumlama yapabilirim. Zorla olmuyor. Yillarca tayin isteyip gitmeyi dusundum ama esim pesimden gelmez korkusuyla yerimden kipirdayamadim. Seneyede burdayim. 12 yil kalmis olacagim.
Bazen yemyesil mis gibi havasi olan bir yerde ailece yasadigimizi imajine ediyorum ama kafamda net bir resim canlanmiyor.
Canim seni okumak cok keyifli. Insan sohbet eder gibi karsilik bekliyor. Yorum olmayinca kendi kendine konusuyormussun hissi geliyor ama senin enerjin gercekten tam bu topige gore.
Ben dun yanlislikla bir yere bastim ve baska bir bolume gectim:)) daha onceden bdv de takip ettigim bir konuydu. Hemen konu sahibine mesaj attim. Boyle bir topik var gel diyeHarika bir topiğimiz var Allahım esirgesin maşallahSizleri çoook ama çok seviyorum iyiki varsınız.İnanın daha önceleri böyle şeyleri konuştuğum,paylaştığım nerdeyse kimse yoktu.Çünkü bilmeyen ve bu konulardan uzak insanlar için çok çok derin ve uçuk şeyler.Ancak araştırıp,kafa yorunca ve deneyimleyince idrak ediyoruz.Mesela Kk derdim var da takılıyorum,insanlara çok yardım etmek istiyorum,ama anlaşılamayacağımdn eminim.Çünkü müthiş kurban psikolojisindeler.O kadar açık ki egolar fena halde ipleri almış.Anlıyorum kabul etmek çok zor ilk başta nasıl yani bunların herbiri düşüncelerimizden,kalıplarımızdan mı kaynaklanıyor diyecekler.Deniliyor mesela bana hakaret etti,beni üzdü,benim özgüvenimi yıktı.Hayır onlar sadece sizde olanı dışarıya çıkardı malesef.Üst üste başa geleni büyük bir hayretle anlatıyorlar mesela,ama daha önceleri var halbuki içeride yeni bir şey değil ki.Sadece içeridekiler fizikselleşip
gerçek hayata dönüşmüş malesef. Hadi o zaman bu farkındalığımız için daha da bir derin şükür edip pozitif enerji yayalım tüm evrene,en azından ihtiyacı olan insanlara bu şekilde ulaştıralım.Tüm evrenle atomik yollarla bağımız var bu bağlarla enerjilerimizi akıtalım sevgiyle
Canim seni okumak cok keyifli. Insan sohbet eder gibi karsilik bekliyor. Yorum olmayinca kendi kendine konusuyormussun hissi geliyor ama senin enerjin gercekten
Canim senin icin yazdim. Alinti cok uzundu kisaltayim dedim ama yapamamisim.
Anladin se onu
Madem eşini konuşarak ikna edemiyorsun ve gitsen peşinde gelmeyeceğini düşünüyorsan bence değiştirmen gereken başka şeyler var tatlım benim.Bak şimdi çok yakın zamanda tam 3 kişi hakkında çok farklı düşünüyordum.Sonra o 3 kişi ile ilgili ayrı zamanlar imajinasyonlarla destekleyerek kafamdaki imajilarını değiştirdim.2 si ülkedeydi bana yazdılar.Hem de bambaşka kişi gibi : ))) Benim kafamdaki gibi.Müthiş bir şeydi.Diğeri de bulunduğum yerde,bana karşı tavırları tam istediğim gibi oldu.Çok güzel bir deneyim aynu zamanda.Bence çalışmanı buna yönlendir.Eşinin senin ağzının içine bakan bir insan olması fikri kulağa çok hoş geliyor mesela.Eminim sen içinden yok artık daha neler diyorsundur ki bunu diyorsan daha da şanslısın inanırsan olacağına yteri kadar enerjiye motivasyona sahipsindir eşini değişirecek, imajinasyonlarla.Gerisi gelir zaten diğerleri diye düşünüyorum.Kolay gelsin tatlım
Bitirmek uzereyim cok guzel. Srne icinde tekrar okumayi dusunuyorum:)Mutlaka ama MUTLAKA bilinçaltının gücü kitabını okuyun!!!!
Bunu bende okumustum.Konuya alakasız dahil oluyorum ama okuyunca yazmak istedim. Ya sabır çekmek iyi değildir. Sabır çektikce Allah sabır verir derdi de artırır. Gücünüzüde arttırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?