- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Kehribar cok yakin arkadasimin tasidigi tas:)
Taslarin oldugu dukkanda denemistim avucumun icine ama bana iyi gelmedi,bilmiyorum belkide taslarla ilgili olurmu olmazmi kaygilarimdan dolayi hissedemedim...
Ben şap tasiyorum evimde ve uzerimde nazara karsi gercekten etkili bir koruma ve tabiki dualarla destekleyerek yapiyorum con sukur faydasini goruyorum:)
Defne yapragi yakip dolasiyorum evin heryerini,ada cayini duydum onuda alip yapicam insallah..bide evdeki fazla esyalardan,kullanmadigim giysilerden,catlak yada kirik tabak canaktan kurtuldum ama oylee rahatladimki ya anlatamam hafifledim yahu
Bunlarin hepsi yayilan negatif enerjiler evin icine,tembellik yapar agirlik surrekli uyku hali,halsizlik hatta bas agrisi,eklem agrilari gogsunuzde bir agirlik ve nefes alamama hissi,amannn yarabbi berbat depresif bir ruh hali yani okuyanlarin eminim iclerinde bir iki maddesi bende de var dedigini duyar gibi oluyorum.mesela:))
Benimde cenem acildi seni buldum ya canim dokuluyorum
Hakkini helal et
Bazi tutsuler banada agir geliyor kokusu,ama bazilarida beni benden aliyor:))kokulara cok duyarliyim ben iyi koku alirimTutsuyu de sevmem normalde:)))
Demek bunu da yapacagiz:))
Baakkk biliyordum zatennAynen okurken aaa ben de dedim:)))
Bazi tutsuler banada agir geliyor kokusu,ama bazilarida beni benden aliyor:))kokulara cok duyarliyim ben iyi koku alirim
Ruh ikizimiyiz ne bizBiz ayni gibiyiz yaaaa. Benim de burnum iyi koku alirburclar da basak
Cok sukur aynen,iste burda sabir devreye giriyor sabirliyimdir cok sukur hemen tepki vermem dusunurum beklerim ama bazen bu huyum bazi kisiler tarafindan" ayy ne kadar rahatsin" gibi igneleyici sozlere maruz kalabiliyorum ama hicc umrumda degil:)sinir insani tuketir,yorar ne gerek var yani degermi kalp kirmaya, amaan bosver insan kendi dogrulariyla yasadikca insandir...Farkimizi buldum. Ben cabuk sinirlenirdim ve cabuk da sonerdim. Artik sinirlenmiyorumbunun icin sukrediyorum.
Masallah masallah:))vee kızlarrr gelir gelmez hemen sizlere yazıyorruummm :)
beklediğim telefonlardan biri geldiii :)
kabul edildimtabi benim gidip önce şartları konuşmam gerek ama her ne olursa olsun şuanda herşey ok
diğer bi konu daha var;dün yazmıştım,olmuyor diye bırakmıştım peşini,salı günü ucunu kanatan bi olay oldu ardından bugün sonuca götürcek yani bütünüyle tamamlayıcı bişey daha oldu ve yarından sonra tam netlik kazanacak
bugün gerçekten benim için güzel bi gün üzerimden yük kalktı
bu arada :) işle ilgili yeni bi şey daha oldu
bu diğerinden farklı
yeni bi iş ve + olucak sadece :) kesinlikle olumsuz düşünmeyin,eğer bişeyler bi yerde hatalı ise onu düzeltmek sizin inanışınızda,kendi benliğinizde,yeterki içten olun kızlar :)
bugün başladığım olumlama ''zayıflama-fit görünme ve sağlıklı olma '' adına
bilen bilir beni yazdan beridir kilo vermeye ve spor yapmaya çalışıyorum
bi yere kadar güzel geldim şuan -10 kilodayım ama vermem gereken daha çok kilo var ve ben bazen sapıtıyorumkendimi tutamıyorum yani şöyle sabah ve öğlen gayet ii iken akşam coşuyorum
bunu engellemem lazım ve bugün sabah itibari ile esma ile olumlama çalışmama başladım
ilerleyen günlerde sizleri de haberdar edicem
işe yarıycana inanıyorum ve kendime güveniyorum :)
İçimize doğan, bizi rahatsız eden şeytânî düşünceler, hayâller, vesveseler kalbimize batan, görünmez dikenlerdir. Bu dikenler, bir kişiden değil, binlerce kişiden gelip kalbimize batmaktadır."
Zamanınızın büyük bölümünde neyi düşünürseniz, başınıza gelecek olan da odur. Ne düşünüyorsanız o olacağınıza göre, bırakın düş gücünüz aşağıları değil yukarıları seyretsin. Bakın Mevlana herkesi nasıl büyük düşünmeye çağırıyor:"Eğer bir karınca Hz. Süleyman'ın derecesine ulaşmaya çalışırsa, şaşma; onun isteğini hor görme! Sen ondaki himmete, gayrete, cesarete imrenerek bak! Elinde, zenginlik ve yetenek olarak ne varsa, isteyerek, düşünerek elde etmedin mi?
pofu öncelikle bana bu sayfayı öğrettiğin için teşekkürler.. hepsini sayfaların teker tekr okuyacağım.. ve belki de sizlerden sorunumu genel olarak anlatıp tavsiye rica edeceğim..
ama öncesinde yaptığım ve inandığım bişeyi size yazmak istedim belki uygularsınz...
Bundan öncelikle kimseye bahsetmiyoruz dileğimiz olana kadar :)
sabah kalkıyoruz, sağlıklı uyandığımız için şükrediyoruz..(kimseyle konuşmadan yapıyoruz bunları)
sonra ne ise dileğimiz, kazasız belasız, hayırla gerçekleşmesi için allahtan diliyoruz
dileğimizi hep iyi anıyoruz, iyi düşünüyoruz..
en son şu cümle ile bitiriyoruz; yarabbi verirsen lütfundur, vermezsen sınavımdır.senden gelen herşeye elhamdülillah..
ben çok darda kaldığımda gönülden ne zaman yaptıysam karşılık buldum.sizlerle de paylaşmak istedim
Bence olumlama cümlelerini kalbinize danışın, o size doğru cümleleri verecektir.Esma hususunda da 131 defa ya Selam,336 defa ya Musavvir ve son olarak ya Müyessir (sayısını bilmiyorum) çekebilirsiniz.Ayrıca şu anki durumunuzdan en güzel hayırla çıkabilmek ve mutlu bir sonuca ulaşmak için niyetlenerek, "la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim" tesbihini çekebilirsiniz.
Bir de gün içerisinde de ya Selam esmasını güneş saatinde, ya Vedud ve ya Musavvir esmasını da ay saatinde çekerseniz ekstra fayda görürsünüz.
Mutluluklar dilerim size:)
Ya Vedud âşk esmasıdır.Ay saatinde 400 adet çekebilirsiniz. Ya Musavvir güzelleşme ve evlilik esmasıdır.Bu esma sayesinde güzelliğiniz artar ve evlilik için taliplileriniz çoğalır .Bu esmayı da ay saatinde 336 defa çekebilirsiniz.Ayrıca jüpiter saatinde ya Cami ya Vedud esmasını 1000 defa çekebilirsiniz.Çok etkili olduğunu okumuştum.
Son olarak esma terkibine açık günlerde başlarsanız ve bırakmadan devam ederseniz çok kısa sürede etkisini görürsünüz.Bugün açık gün mesela,isterseniz hemen niyetinizi yapıp esma terkibine başlayın.
Ben bir ara ilgilenenler için açık günleri yazacağım inşallah.
İlgilenenler için açık günleri yazıyorum arkadaşlar:)
Ekim
1-2-3-8-9-10-11-12-13-15-18-19-20-21-22-23-27-28-29-30-31
Kasım
1-2-4-7-8-9-11-12-14-15-17-18-19-21-22-26-27-28-29-30
Aralık
1-2-6-7-8-9-11-12-14-17-18-19-20-21-22-26-27-28 (okuma yapılmıyor) 29
Hayatımın her alanında uygulamaya çalışıyorum bu konuyu çok seviyorummm.
Ramazanda ilk 10 gün hiç tuvalete çıkamadım bağırsaklarım taş gibiydi çok afedersiniz.
Sonra bir arkadaşım bana bunu hatırlattı olumsuz cümleler kurma dedi -bildiğim bir şey ama demek ki hatırlamak gerekli arada-
Bağırsaklarım çok güzel çalışıyor diye diye her gün tuvalete çıktım istisnasız. Hala daha tıkır tıkır maşallah :)
Basit komik bir örnek ama benim için çok önemli bir konuydu :)
Her yıl değişiyordur diye düşünüyorum canım amaBu her ekim kasim aralik icin mi gecerli yoksa 2016 icin mi gecerliydi?
Farkimizi buldum. Ben cabuk sinirlenirdim ve cabuk da sonerdim. Artik sinirlenmiyorumbunun icin sukrediyorum.
Aslinda bugun yine bir vesvese geldi icime. Asli astari olmayan. Cok guzel hersey sukur. Dusunurken burden aklima geldi ve icim kotu oldu. Ne yapmam lazim bu sacma dusunceler aklima geldiginde. Olumlama yaptim. Bilincalti iptal sacmalama dedim. Esma okumadim. Acaba hangi esma okunur boyle bir durumda?
MukemmelNe dusunursek oyuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?