Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Aynen okurken aaa ben de dedim:)))

Farkimizi buldum. Ben cabuk sinirlenirdim ve cabuk da sonerdim. Artik sinirlenmiyorum bunun icin sukrediyorum.
Cok sukur aynen,iste burda sabir devreye giriyor sabirliyimdir cok sukur hemen tepki vermem dusunurum beklerim ama bazen bu huyum bazi kisiler tarafindan" ayy ne kadar rahatsin" gibi igneleyici sozlere maruz kalabiliyorum ama hicc umrumda degil:)sinir insani tuketir,yorar ne gerek var yani degermi kalp kirmaya, amaan bosver insan kendi dogrulariyla yasadikca insandir...

Masallah masallah:))

Boyle guzel yazilari okudukca umudum daha da artiyor:)

İçimize doğan, bizi rahatsız eden şeytânî düşünceler, hayâller, vesveseler kalbimize batan, görünmez dikenlerdir. Bu dikenler, bir kişiden değil, binlerce kişiden gelip kalbimize batmaktadır."

Aslinda bugun yine bir vesvese geldi icime. Asli astari olmayan. Cok guzel hersey sukur. Dusunurken burden aklima geldi ve icim kotu oldu. Ne yapmam lazim bu sacma dusunceler aklima geldiginde. Olumlama yaptim. Bilincalti iptal sacmalama dedim. Esma okumadim. Acaba hangi esma okunur boyle bir durumda?

Mukemmel Ne dusunursek oyuz:)

Tesekkurler:)

Masalkah gulhilal cok bilgilisin:)

O ara geldi mi merak ettim:)))

Bu her ekim kasim aralik icin mi gecerli yoksa 2016 icin mi gecerliydi?

Aaa bağırsaklar ikinci beyinimiz, beyinden daha fazla sinirlere sahip.Derler ki depresyon beyinden değil bağırsaklardan kaynaklanır. Hemen bize tepki verir.Ben mesela keyfimin iyi olduğunu,poizitif olduğumu bağırsaklarımdan anlıyorum : )Çok önemli bir konu gerçekten.

Farkimizi buldum. Ben cabuk sinirlenirdim ve cabuk da sonerdim. Artik sinirlenmiyorum bunun icin sukrediyorum.

Ben de çok çabuk sinirlenirdim cidden,şimdi artık önce içime dönüyorum.Dışardan kendime bakıyorum aslında,bak bakim bu sinirlenecek bir durum mu diyorum : ))))

İşte müthiş zamanlama.Şu iki gündür ben de öyleyim,hatta ilk defa ne oluyor leeen bana dedim.Ama hemen işaretleri aldım : ))) 12 ağustos da merkür retro yapmaya başlamış.Bundan dolayı umutsuzluklar illüzyon etkisiymiş, bu dönemde umutsuzluk hissedersek hadi be ordan,sen illüzyonsun diyerek iptal ediyoruz.Hatta daha biraz önce öyle oldum ve daha önceki enerjilerimle yaptığım imajinasyonlarımı mor balonlarla gökyüzüne bıraktım.Güvendesiniz hadi bakim hızlanın diyerek : ))) Böylece onları olumsuz inanışlarımdan uzak tutmuş oldum.Tavsiye ederim tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…