Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bence harikasın, devam...

İşte bunun tıp meali atalarımızdan aktarılan genler ortam koşullarını bulunca kendini devreye sokuyorlar.Tam da korkum bunun üzerineydi.Ortam oluştu diyelim....bambaşka kişilikler ortaya çıkıyor mesela normal koşullarda çok rahat bir insan birden bire her şeyi dert eder hale geliyor filan gibi yani...sonra onun devamında hastalıklar falan fistan...Tıp diyor ki ailenizde var mı bu hastalık...evet var tamam o zaman normal...

Diyeceğim o ki her şeyin özü düşünme biçimi,tarzı...

İlk sayfalarda yazmıştım en kolay doğrudan yaptığımız imajinasyonlar yemekler üzerinedir.O yüzden çok çabuk fizikselleşirler.Çocukluktan beri uygularız.Her defasında da gerçekleştiğinden pekişmiştir inanç olarak.Ama diğerleri öyle mi ne kalıplar zihnimizde,bilinçaltımızda....Araba derken bile daha hayali gelmeden yolları düşünüyor önü tıkıyoruz.Halbuki milyarder filan olsak, araba alacak olsak.Ne arabanın fiyatıyla uğraşırız,ne de nasıl alırızla değil mi .? sadece ayyy şu renk istiyorum,üstü açık istiyorum deyip direk heyecanını yaşar hemen karar verir alırız.Evrenin sınırsız ihtimallerinin bizim emrimize amade olduğuna inandırmak sıkar işte : )))))

Iste hep yiyecekler oluyor digerleri neden olmuyor diyordum

Neticeye bayildim:)))
Burda bir kitap listesi vardi. Donunce o kitaplardan alacagim. Sadece bilincaltinin gucu kitabini okudum. O bile cok etkiledi beni.

Simdilik en buyuk isteklerimden biri bilincaltima dogru telkinler verebilmek.
Yeni olumlamama baslayacagimi soylemistim. 3 konu arasinda kararsiz kalmiatim. Ama 3. konuyu unuttum. Dolayisiyla konu 2 ye indi:))))

Sizden de fikir almak istiyorum. Simdilik 2 sorun tespit ettim kendimde. Biri kendimi degersiz hissediyorum sanirim. Dusuncelerim, insanlara karsi olan duygularimda fark ettim bunu. Daha dogrusu burdaki yorumlari okudukca sanirim bilincaltimda kendimi degersiz hissediyorum dedim. Digeri ise cabuk sinirlenmem aile ici iliskilerimi de etkiliyor. Daha sakin bir insan olmak istiyorum.

Dusundum de oldukca buyuk sorunlarim varmis:)))

Ne guzel bir mesaj

Insanın çabucak sinirlenmesi de yine kendine çok değer vermemekle alakalı bence. Ya da Allah'ın Celal sıfatı sende daha baskın:))) Sana tavsiyem,kendine değer verme konusunu önceliği haline getirmendir.

Aaaa once bunu mu yapsam?

Insanın çabucak sinirlenmesi de yine kendine çok değer vermemekle alakalı bence. Ya da Allah'ın Celal sıfatı sende daha baskın:))) Sana tavsiyem,kendine değer verme konusunu önceliği haline getirmendir.

Sinirlendiği şeye çok çok fazla anlam yüklemesi ile ilgili bence,tabi kendi değerini bilememekle çok ilintili.bizim kültür olarak birbirimizle dalga aracı olarak kullandığımız ifadelerbaşka milletlerde katliam sebebi mesela.Ya da mesela bizim kültürümüzde ana avrat afedersiniz küfür etmek adam öldürme sebebş diğerleri için hahahhaaa ben de senin der deyip geçtiği sadece bir söz olarak kalır...Yani anlamlar değiştirdiğimizde,önemsizleştirdiğimizde değeri azalıyor.Aslında yorumlarım HayallerimGercekOldu sana da gulhilal den okudum,cevaplamış oldum.

Kesinlikle hayallerden bahsetmek yok. En yakinina bile:)

Sorunların büyük filan değil sen fazla anlam yüklüyorsun tatlım, yani hepimiz için geçerli bu durum.O yüzden dışarıdan başkası yaşasa ne derdim diye düşünmek baya işe yarıyor : ))))

Eskilerden beğeniyorsun ya HayallerimGercekOldu ben de okuyorum bakalım o zaman nasıl ruh halimdeymişim diye.O kadar güzel hissettiryor ki çünkü o yaşadığım hisler şu an ki anlam veremediğim hislerime ışık tutuyor.Onlar sırasıyla olmasaydı şu ankiler acayip havada kalırdı.Çünkü o zaman bile bu enerjilere şaşırıyordum, çok yükseklerdi o zamanlara göre.Enerjiler de güngün gelişip değişiyor,aynı fiziksel yaşamdaki gibi.Yani her şeyin gelişip büyüme süresi var,enerjilerin deŞu an ifade edemiyorum ama diyeceği o ki her şey önce içeride gelişip güclenir, dışarıdakiler içeridekilerin sonucu

Son düzenleme:
Bugün üzerine çalıştığım korkuyla ilgili tuhaf bir şey yaşadım.Belki küçük bir detay ama yine de bu gelişmeyi önemsiyorum.Hani diyordum ya,o korkuyu midemde, iki göğsümün arasında,başımda ve kollarımda hissediyorum diye.Bugün küçük bir fragman yaşadım.Normalde fragmanını bile yaşarken aynı hisleri bu bahsettiğim bölgelerde yaşıyordum. Ama bu sefer özellikle dikkat ettim,sadece midemde hafif bir his vardı. Galiba bilincaltımın dırdırlarına rağmen boşaltma uygulaması işe yarıyor:))

Kizim sana soyluyorum gelinim sen anla:)))

Sorunların büyük filan değil sen fazla anlam yüklüyorsun tatlım, yani hepimiz için geçerli bu durum.O yüzden dışarıdan başkası yaşasa ne derdim diye düşünmek baya işe yarıyor : ))))
Guzel dusunceymis
O zaman kendi degerimi anlama ile ilgili olumlama yapayim. gulhilal in de tavsiyesi o yondeydi.

Bir de biraz once degisik bir sey yaptim. Biten olumlamami kagida yazmistim. Gittim dere kenarina sesli okudum son kez ve attim dereye. Dere de cok kabarikti yagmurdan dolayi. Seneye bu dilegim gerceklesmis olarak gelecegim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…