- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Sorunların büyük filan değil sen fazla anlam yüklüyorsun tatlım, yani hepimiz için geçerli bu durum.O yüzden dışarıdan başkası yaşasa ne derdim diye düşünmek baya işe yarıyor : ))))
"Kendimi her halimle kabul ediyorum."Ayni mesaji 2. defa alintiliyorum ama diger olumlama secenegim aklima geldi:))
"Insanlar ne der?" Dusuncesi beni cok yoruyor. Bundan da kurtulmak istiyorum.
"Kendimi her halimle kabul ediyorum."
"Kendimi onaylıyorum."
Bu olumlamaları bir dene istersen.
O zaman ne mutlu bana:)Eskilerden beğeniyorsun yaHayallerimGercekOldu ben de okuyorum bakalım o zaman nasıl ruh halimdeymişim diye.O kadar güzel hissettiryor ki çünkü o yaşadığım hisler şu an ki anlam veremediğim hislerime ışık tutuyor.Onlar sırasıyla olmasaydı şu ankiler acayip havada kalırdı.Çünkü o zaman bile bu enerjilere şaşırıyordum, çok yükseklerdi o zamanlara göre.Enerjiler de güngün gelişip değişiyor,aynı fiziksel yaşamdaki gibi.Yani her şeyin gelişip büyüme süresi var,enerjilerin deŞu an ifade edemiyorum ama diyeceği o ki her şey önce içeride gelişip güclenir, dışarıdakiler içeridekilerin sonucu
Tum esmalara da hakim olmaniz. Tebrik ediyorum. Ciktisini alip asacagim. Iyice icsellestirecegim esmalari. Dusunsenize ben farkinda bile degildim etkilerinin.Ben pozitif elektrik aliyorum sendengulhilal ;bazi soylemlerin negatifmis gibi olsa da.Evet hicbir sey tesaduf degil 2012 den beri evren farkli enerjilerle yukseliyor,bizler de bu enerjilerle.Tabi yükselen enerji sahipleri arayis icinde olup farkindaligi gelisen insanlar.Cunku ben dahil etrafimda cok cok insan var,artik farkli dusunen.Ve etrafa bakinca akil almaz olaylar gelisiyor,insanlik disi vahsetce seyler.Iste bunlarin ben sönme patlamasi olduguna inanmak istiyorum.Bizler hayallerimizle,farkindaligimizla sadece kendimizi degil cevremizi de enerjimiz altina rezonansimiz altina aliyoruz.Diyorum ya her zaman dunyada,ulkemde,sevdiklerimin,sevenlerimin,ailemin butunun hayrina olacak sekilde mutluluk,huzur ve baris icinde bir yasam surmesini diliyorum ve imajine edip enerjilerimi saciyorum.Sadece kuru kuru dilemekle olmaz,imajinasyon ve olumlamalar sart.Insallah her sey hem kendi adimiza hem de tum insanlik adina cok guzel seyler olur Rabbimin izniyle Ya Kuddus Ya Hadi Es Selam En Nur adiyla
Size sabah olumsuz düşüncenin nasıl da birebir hayatımda tecelli ettiğini anlatmıştım.
Şimdi de yıllar öncesinden tam tersi olumlu bir örnek vermek isterim:Babamın ısrarlı dua ve olumlu düşüncesi...
Devlette iş hayatıma başlama mevzusu... Devlette herşeyin torpille döndüğünün net yaşandığı dönemlerdi o zamanlar. İlk defa o yıl şimdi çalıştığım Kurumum eskiden yaptığı gibi torpil ve tanıdıklar usulüyle değil de, Odtü'ye hazırlatıp yaptığı sınavla personel alma yoluna gitmişti ve gazete ilanıyla öğrendiğim bu sınava ben de katıldım. Ancak klasik "torpilliler girer" düşüncesinde olduğumdan, sadece kendimi denemek için hazırlıksız girdim sınava.Sonuçlarını bile merak etmedim. Sınav zorlu geçmişti bana göre... Sonucunu bile bir akrabam öğrenerek bana iletmişti...
Sonuca göre kazananlar arasındaydım.Hangi ilde çalışacağımız konusunda kuraya tabi tutulacağımız açıklandı ve bu iller arasında yaşadığım şehir ve memleketim olan Ankara maalesef yoktu. Babam da inşallah Ankara'da çalışırsın dedikçe, ona gülerek boşuna dua etmemesini, en azından okuduğum şehir olan Eskişehir olsun diye dua etmesini, yani boşuna kürek çekmemesini telkin ediyordum. Ama o ısrarla benim değil, kendi isteğini tekrarlayıp durdu kura günü gelene kadar. Ben ve isteğim üzerine annem de Eskişehir diye:)
Kura günü geldi çattı... İsimleri okunanlar kuralarını çekiyorlardı. Eskişehir ismini çekenler olunca üzülüyordum. Ben sona kalan 3 kişi içindeydim. Ve nihayet benim ismim çağrıldı ve kurayı çektiğimde salondan kocaman bir alkış koptu. Çünkü salonda kurasını çeken ve sırasını bekleyen bir sürü insan içerisinde ilk defa Ankara denilen isim olmuştum. Ben şok... Ve benim branşımda arkamda kalan son 2 kişi de Ankara'yı çeken kişiler oldular.
Yani babamın benim telkinimi hiçe sayan ısrarlı ve tekrarlı kendi isteğinin kesin şekilde gerçekleşmesi için, kavanoz dibinde bekleyen 3 kağıt parçasından hangisini çekersem çekeyim % 100 Ankara çıkacak şekilde, yani işim şansa bırakılmayacak şekilde geriye 3 Ankara kalmıştı.... Bu babamın ısrarlı duasının neticesiydi....
Niçin bize önceden Ankara yok diye bildirilmişti onu da bilmiyorum:)...
Cok guzelmisBol bol dua edin ve duanızın kabul olacağına kesin inanın. Size küçük bir tavsiyede bulunayım.Mesela susadınız ve su içmek istiyorsunuz.Ne yapacaksınız? Mutfağa gidip su içeceksiniz değil mi? Yani gerçekleşmesi gayet doğal bir durum.Mutfağa gitmeden evvel "Ya Rabbi, bana mutfağa gidip su içmeyi nasip et." diye dua edin.Mutfağa gidip suyunuzu içtikten sonra da "Ya Rabbi, duamı kabul ettiğin için sana şükürler olsun."diyerek hamdedin. Bu egzersizler (dua egzersizi diyorum) sayesinde hem gayet basit bir eyleminizi ibadete çevirip sevabınızı çoğaltacaksınız, hem de zamanla bilinçaltınızda Allah'a olan zannınız daha da güzelleşecek ve tevekkülünüz artacak.Böylece dualarınızın kabul edilme süreci çok daha kısalacak.
İstikrarlı olmasam da ara ara aklıma geldikçe yaptığım bir yöntemdir. Eminim fazlasıyla faydasını göreceksiniz...
Tum esmalara da hakim olmaniz. Tebrik ediyorum. Ciktisini alip asacagim. Iyice icsellestirecegim esmalari. Dusunsenize ben farkinda bile degildim etkilerinin.
Arkadaş ben çocuk için uğraşıyorum, tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Nasil olumlama yapmaliyim.
Ayni mesaji 2. defa alintiliyorum ama diger olumlama secenegim aklima geldi:))
"Insanlar ne der?" Dusuncesi beni cok yoruyor. Bundan da kurtulmak istiyorum.
Cevap için teşekkür ederim bu esmaları çekiyorum. Meryem süresi okuyorum.Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir esmalarını şiddetle tavsiye ediyorum.
Olumlama olarak da;
"Bir kadın olarak tüm gücümü kabul ediyorum, tüm bedensel süreçlerimi normal ve doğal olarak kabul ediyorum. Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Şimdi zihnimin ve hayatımın sorumluluğunu üstleniyorum. ben güçlü ve dinamik bir kadınım. bedenimin her parçası kusursuz çalışıyor. Kendimi seviyorum."
Louise L. Hay
Ben olsam gelecek zamandan ziyade şimdiki zamanı kullanırdım.Cevap için teşekkür ederim bu esmaları çekiyorum. Meryem süresi okuyorum.
Benimde bildiğim uygulamak isteyenlere
16641 kere ya latif esmasına cuma günü baslanacak, perşembe günü bitirilecek. 7 gün cekilecek. Perşembeyi cumaya bağlayan gece duası yapılıyor. Sürekli yapıyorum.
Ben olumlama deyince şöyle anlıyorum yanlışsam düzeltin, tüp bebek denemesi olumlu gececek. Bebeğimi kocağıma alacağım.
Ben olsam gelecek zamandan ziyade şimdiki zamanı kullanırdım.
"Vücudum hamileliğe çok uygun, içime sağlıklı, hayırlı çok mutlu bir bebek yerleşiyor, çok rahat ve mutlu bir sürece başlıyorum, her şey çok şükür yolunda, karnımda bebeğim anne ve babasına kavuşmak için gün sayıyor, çok şükür hamileyim, anne oluyorum" gibi gibi.
İnşallah güzel haberlerinizi tez zamanda alırız.
Bence esmaül hüsnaya dair bir kitap al. Gazali'ninkini tavsiye etmişlerdi bana ama galiba baskısı yok. Ben de arayış içindeyim o yüzden kitap tavsiyesinde bulunamayacağım ama bilen arkadaşlar varsa tavsiyede bulunabilirler:)Tum esmalara da hakim olmaniz. Tebrik ediyorum. Ciktisini alip asacagim. Iyice icsellestirecegim esmalari. Dusunsenize ben farkinda bile degildim etkilerinin.
Cok tesekkur ederim. Ben de arastirayim. Bilgi veririm burdan:)Bence esmaül hüsnaya dair bir kitap al. Gazali'ninkini tavsiye etmişlerdi bana ama galiba baskısı yok. Ben de arayış içindeyim o yüzden kitap tavsiyesinde bulunamayacağım ama bilen arkadaşlar varsa tavsiyede bulunabilirler:)
Bir yumurtadan da çocuk oluyor değil zaten çocuk bir yumurtadan oluyor. Sizde üç tane varmış bence olumlu yönden bakın. Zaten bir kadının 50 tane yumurta üretmesi mümkün değil bu tedavide:) pozitif düşünün pozitif olsun, güzel günler diliyorum...Azkullanilmiskaynanamvar , olumlamanızı yapacağım. Ben direk konu üzerine olumlama istiyordum. Çok zordayım ölüyorum bunları yazıyorum lütfen ağır eleştiri yapılmasın. Ağlama üzülme vs demekle olmuyor. Eşimde bende çok zordayız.
En son işte işlemleri yaptım, doktor 3 yumurta var çok az dedi. O kadar stresteyim ki zaten ben icimden bu ay yumurta cikmaz dedim. Doktora dedim ki ölüyim mi, öleyim mi dedim.
Doktor yok yok dedi bi yumurtadan da çocuk oluyo.
Artık yavas yavas bi kac günden beri iyiyim. Olumlama yapmak istedim.
Evet ama o an doktor a zaten bir yumurtadan çocuk oluyor derseniz. Tuhaf tuhaf bakışlar oluyor. Ben öleyim mi deyince çok üzüldü. Ama dan dun konusuyorlar.Bir yumurtadan da çocuk oluyor değil zaten çocuk bir yumurtadan oluyor. Sizde üç tane varmış bence olumlu yönden bakın. Zaten bir kadının 50 tane yumurta üretmesi mümkün değil bu tedavide:) pozitif düşünün pozitif olsun, güzel günler diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?