Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Sorunların büyük filan değil sen fazla anlam yüklüyorsun tatlım, yani hepimiz için geçerli bu durum.O yüzden dışarıdan başkası yaşasa ne derdim diye düşünmek baya işe yarıyor : ))))

Ayni mesaji 2. defa alintiliyorum ama diger olumlama secenegim aklima geldi:))

"Insanlar ne der?" Dusuncesi beni cok yoruyor. Bundan da kurtulmak istiyorum.

O zaman ne mutlu bana:)

Tum esmalara da hakim olmaniz. Tebrik ediyorum. Ciktisini alip asacagim. Iyice icsellestirecegim esmalari. Dusunsenize ben farkinda bile degildim etkilerinin.

Annem de boyle. Kadin istiyor, inaniyor ve oluyor:)))

Bizim yok artik dedigimiz seyler bile.

Cok guzelmis

Tum esmalara da hakim olmaniz. Tebrik ediyorum. Ciktisini alip asacagim. Iyice icsellestirecegim esmalari. Dusunsenize ben farkinda bile degildim etkilerinin.

Teşekkür ederim canım,bir şeye takılınca sonuna kadar gidiyorum : ))) Bir dönem esmalara takılmıştım,araştırıyor,ezberliyor,öğrenşiyprdum işte.Alıntı yaptıklarından farkettim;ne kadar çok ülkemiz ve dünyamız için dua etmişim.Her yüksek enerjmde dua etmişim.Daha geçenlerde aklıma bu dönemlerde burrda olmam hiç tesadüf değil derken.Karşıma bir yazı çıktı.Alıntılamak yasak diyor o yüzden alıntılamıyorum.Diyordu ki bu güneş tutulmasının ABD de olmasının önemi çok büyük.Çünkü abd göçmenlerden oluşan genç bir ülke.Çeşitli milletlerden gelen temsilciler var orda.Şu an dünyada parçalanmalar var,savaşlar varİşte burdaki insanların titreşimleri,enerjileri çok önemli diyordu.Ve daha iki gün öncesinde çoook büyük bir otobüsü içinde yolcular varken kullanıyordum,Ama başarıyla halletmiştim. Paylaşmak istedim :)

Arkadaş ben çocuk için uğraşıyorum, tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Nasil olumlama yapmaliyim.

Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir esmalarını şiddetle tavsiye ediyorum.

Olumlama olarak da;
"Bir kadın olarak tüm gücümü kabul ediyorum, tüm bedensel süreçlerimi normal ve doğal olarak kabul ediyorum. Kendimi seviyor ve onaylıyorum.

Şimdi zihnimin ve hayatımın sorumluluğunu üstleniyorum. ben güçlü ve dinamik bir kadınım. bedenimin her parçası kusursuz çalışıyor. Kendimi seviyorum."

Louise L. Hay

Öncelikle herkese günaydın, güzel bir gün dilerim. Şu uyku uyanma konusunu konuştuğumuz arkadaşlara 05.34 itibariyle selam vermek istedim zira ben hala uyumadım bu gece nolcakk bu iş bakalımmm yavaş yavaş geri çekmeye karar verdim oysaki uyuyabilseydim eger

Günaydın kızlarrrr güzel günler sizlerin olsun

buttrfly bize o kadar güzel bilgiler veiryorsun ki senden allah razı olsunnn

bir insan istedikten sonra yapamıyacağı birşey yok

senin dediğin gibi önce yaradana sonra da kendime inanarak olumlamalar yapıyorum ve esmalar baştacım olduu

gulhilal canım bu rezons kanunu kitabiını nerden bulddun kitapyurdu ve dr bulamadım ben bu konuda yardımcı olabilirmisinnn

Ayni mesaji 2. defa alintiliyorum ama diger olumlama secenegim aklima geldi:))

"Insanlar ne der?" Dusuncesi beni cok yoruyor. Bundan da kurtulmak istiyorum.

annem bizi hep elalem için yetişridi her lafın arkasında elelalem ne derrr bizde hep bu korku ile kendimizden önce çevreyi düşündük başımıza kötü bir olumsuzluk geldi mi bakıyorsun ki o elalemden kımse kalmamışşş (bunlar birinci derece akraban )evt bunu anlamam yıllarımı aldı ama zararın neresinden dönersen kardırrrr

cnm bak inan bu duyguyu bıraktığın zaman "insanlar ne der" kendini değerini biraz daha iyi anlıyorsun o zaman kım dost kim düşman olduğunu anlaman daha iyi olur

eğer sen kendini biliyorsan yürüdüğün yoldan emin isen bırak elalalem ne düşünürse düşünsün.

şimdi var ya kımse umrumda değil "olduğu kadar olmadığı kader" deyip geçiyorumm

Cevap için teşekkür ederim bu esmaları çekiyorum. Meryem süresi okuyorum.
Benimde bildiğim uygulamak isteyenlere
16641 kere ya latif esmasına cuma günü baslanacak, perşembe günü bitirilecek. 7 gün cekilecek. Perşembeyi cumaya bağlayan gece duası yapılıyor. Sürekli yapıyorum.
Ben olumlama deyince şöyle anlıyorum yanlışsam düzeltin, tüp bebek denemesi olumlu gececek. Bebeğimi kocağıma alacağım.

Ben olsam gelecek zamandan ziyade şimdiki zamanı kullanırdım.
"Vücudum hamileliğe çok uygun, içime sağlıklı, hayırlı çok mutlu bir bebek yerleşiyor, çok rahat ve mutlu bir sürece başlıyorum, her şey çok şükür yolunda, karnımda bebeğim anne ve babasına kavuşmak için gün sayıyor, çok şükür hamileyim, anne oluyorum" gibi gibi.
İnşallah güzel haberlerinizi tez zamanda alırız.

Azkullanilmiskaynanamvar , olumlamanızı yapacağım. Ben direk konu üzerine olumlama istiyordum. Çok zordayım ölüyorum bunları yazıyorum lütfen ağır eleştiri yapılmasın. Ağlama üzülme vs demekle olmuyor. Eşimde bende çok zordayız.
En son işte işlemleri yaptım, doktor 3 yumurta var çok az dedi. O kadar stresteyim ki zaten ben icimden bu ay yumurta cikmaz dedim. Doktora dedim ki ölüyim mi, öleyim mi dedim.
Doktor yok yok dedi bi yumurtadan da çocuk oluyo.
Artık yavas yavas bi kac günden beri iyiyim. Olumlama yapmak istedim.

Bence esmaül hüsnaya dair bir kitap al. Gazali'ninkini tavsiye etmişlerdi bana ama galiba baskısı yok. Ben de arayış içindeyim o yüzden kitap tavsiyesinde bulunamayacağım ama bilen arkadaşlar varsa tavsiyede bulunabilirler:)

Cok tesekkur ederim. Ben de arastirayim. Bilgi veririm burdan:)

Bir yumurtadan da çocuk oluyor değil zaten çocuk bir yumurtadan oluyor. Sizde üç tane varmış bence olumlu yönden bakın. Zaten bir kadının 50 tane yumurta üretmesi mümkün değil bu tedavide:) pozitif düşünün pozitif olsun, güzel günler diliyorum...

Evet ama o an doktor a zaten bir yumurtadan çocuk oluyor derseniz. Tuhaf tuhaf bakışlar oluyor. Ben öleyim mi deyince çok üzüldü. Ama dan dun konusuyorlar.
Pozitif düşünmek bizim için zor oluyor ama denemeye başladım. olumlama da yapacağım.
Sizede iyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…