Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

tam da ev almayı düşündüğüm bir zamanda, bu sayfayı okumak, tesadüf mü, eşzamanlılık mı, yine şükürler ediyorum Rabbime, bin şekür, ya şekür. Sevgi ve saygılarımla.

tam da ev almayı düşündüğüm bir zamanda, bu sayfayı okumak, tesadüf mü, eşzamanlılık mı, yine şükürler ediyorum Rabbime, bin şekür, ya şekür. Sevgi ve saygılarımla.

Ayy ne güzel bi yazı alıntılamışsın bende yaza evleneceğim ve ev alacağız bu yazıda tam üstüne geldi :)) şükürler olsun evimize kavuştuğumuzu hayal ediyorum

1. Adim
ALINAN AHLARDAN, GENETIK MIRAS YOLUYLA GELEN NEGATIF ENERJILERDEN ,KOZMIK YUKLERDEN ARINMAK ICIN
7 ayetel kursi
7 felak, 7 nas
3 ihlas , 1 fatiha
Ya nafi 201 tane
Ya afuv 156 tane
Ya samed 134 tane
Ya hafiz 449 tane
* Regl ikensadece esma okunur. Dualarin yerine 51 tane besmele cekerek baslanir. 21 gun ara vermeden yapilir.

2. Adim
ASK , EVLILIK ENERJISI, ASKI UASAMINA CEKMEK ICIN
Ya bari 213 tane
Ya fettah 489 tane
Ya hakim 156 tane
Ya cemil 83 tane
Ya musavvir 336 tane
Ya cami 114 tane
Ya vedud 400 tane
Ya semi 180 tane

Mucize yasam diye bir hesaptan buldum.
Herkes ihtiyacina gore niyet ederek baslayabilir.
HayallerimGercekOldu aklimdan ilk sen gectin canim.

Selamlar canlar,titresim yukseltelim hadi;
En derin korkumuz yetersiz olmak değildir. En büyük korkumuz ölçülemeyecek kadar güçlü olmamızdır. Bizi asıl korkutan karanlığımız değil, ışığımızdır.

Marianne Williamson

“İhmal ettiğiniz hislerinizi kullanmaya başladığınızda, ödülünüz, dünyayı yepyeni hislerle görmek olacaktır.”

Barbara Sher

Ayy ne güzel bi yazı alıntılamışsın bende yaza evleneceğim ve ev alacağız bu yazıda tam üstüne geldi :)) şükürler olsun evimize kavuştuğumuzu hayal ediyorum

Hahaha bana da eszamanlilik senden geldi tatlim : ))) Ben de tam bugun yazacaktim aklima gelmisken demistim. Malesef hayal kelimesi dilimiz ve kulturumuz acisindan gerceklesmesi mucizelere bagli zor bir sey olarak algiliyoruz yani en azindan bilincaltimiz oyle biliyor.O yuzden hayallerimizden ziyade imajine,imgeleme vizyon...kelimelerini kullanmayi oneriyorum.Bu kelimelerin titresimi cok yuksek.Cunku daha gercekci ve keyifli

Superrrmis cok tesekkur ederim canim

Bunu da uygulayayim:)

Hayallerimi Yaratiyorum meditasyonuyla ilgili gozlemimi yazayim.
Gun gectikce, amaaaaaaan kendime yuk ettigim bu sacma sapan hatiralarmiymis dedim. Ilk baslarda surekli odaklandigim resimler vardi. Simdi hazir bilincaltima el atmisken ne var ne yoksa ortaya dokulsun diye gecmis cevremdeki herkesi yokluyorum.
Yuzlesince her sey cok onemsiz gorundu gozume.
Ben cok fazla anlam yuklemisim bosu bosuna.
Bir ara zaman ayirip bu zihnime ususen hatiralarin hepsini ayrintilariyla yazip, yakacagim. Tam temizlik olsun.
Sonrada ver elini hayaller, imajinasyonlar.
Cok sukur, bin sukur.

Sanirim bu aralar benim de birilerinin cocuklauklarina sarilmam lazim. Biraz sacma davraniyorlar:)) aslinda cins bir insan oldugunu biliyorum. Cok ustunde durmadim davranislarinin. Onceden olsa oooo:)) kur kur millete anlat, olayi hrp sicak tut. Simdi sallamamayi sectim. Ama bu yontem daha iyi gibi...

Cok guzel ve ozel yazmissinoz

Benzer kaliplar bendede var. Parayla saadet olmaz. Fakir ama gururlu insanlar vb.
Turk filmlerinden olabilir.
Keske profesyonel biriyle calisabilsek.
Ben kendimde oyle sacma sapan kaliplar fark ediyorum ki hangi birini duzeltecegimi sasiriyorum.
Aslinda ben bugun instagram dan birinin numarasini aldim. Cok kararsiz kaldim arasam mi aramasam mi diyr. Sonucta aramadim:) ama hala aklimda

Ama ben simdi oturup aglarim yaaa; o kadar guzel eszamanlama ki.Uzun suredir kitabimi elime almamistim.Bu sabah cok istedigim bir sey icin sayfa actim.Cikan sayfa burasiydi.Simdi de buraya geldim 45 bildirim vardi.Icinden rasgele sectim, HayallerimGercekOldu in begeni bildirisinden ve bu cikti.Cok cok cok guzel.Biliyorum evren benim icin sagli sollu calisiyor sevgiyle coskuyla

Kahkaha attim:) Etiket bildirimi de gelmedi. Ismimi gorunce bi anlayamadim.
Cok tesekkur ederim Nasil da guzel,
insanlarin aklina gelebilmek. Tanimiyoruz birbirimizi ama aramizda gercekten bir bag oldu. Cok sukur bu topigi buldugum gune

Hemen baslayacagim hayatdevamedecek

Gecen gun cocuklugumla ilgili bir yazi yazmistim. Bir ic dokme, kendimi kesfetme...kuzen zorbaligi:) o aksam ben de aldim defteri kagidi elime yazdim hayatima olumsuz etki eden kisileri. Kizdiklarimi falan. Cok derinden etkilemese bile hayatimin guzelliklerinden calanlari. Biraz kalabaliklarmis:) sonra da tek tek bana yasattiklarini yazdim. 13 sayfa surdu. Agladim, guldum, kizdim, hadi seni de affettim dedim... elim kolum agridi vallahi. Sonra da bir guzel yaktim. Tabi apartman olunca dumanin bir kismi kaldi. Disardan gelen kardesim panikledi. Duman, koku ne oluyor tabi demedim gecmisimi yaktim diye bi de ona laf anlatamazdim. Onume bakiyorum cok sukur. Yazmak iyi geldi. Bir de hayallerimi, sukur dediklerimi yazsam... taaa ne zamandir beni mutlu edecek seyleri yazacagim diyorum ya. Yok hala yazmadim defter kalem yanimda duruyor.

Masallah masallah. Evren benim icin de calisiyor ama ben fark edip dile getirmiyorum. Buna da alismam lazim.

HayallerimGercekOldu mucizeyasam instagramda. Tesadufen buldum. Ilgilenenler bakabilir.
Yazmak hep aklimda.
Okumaktan yazmaya sira gelmedi.
Telefonu birakip deftere kaleme bir an once sarilmayi seciyorum
Evvet
Telefonu burakip deftere, kaleme ve kitaplara sarilmayi seciyorum.

Aslinda gecmis sayfalari okuyorum. Cogu kitaptan daha cok zevk aliyorum. Harika paylasimlar var Ilk mesajima geldigimde ben de birakacagim okumayi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…