Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kusura bakmayın geç oldu ama İyilikler güzellikler gelsin .....

HAFTANIN OLUMLAMASI

Bir hafta boyunca "Hayatıma mutluluk, kolaylık ve güzellikler getirecek değişimlerin nazikçe gerçekleşmesine izin veriyorum." olumlaması ile her gün çalışmanızı öneririm.

HAFTANIN SORUSU

Soruların da kendine özel bir enerjisi vardır ve bir soruyu sorar, yanıt aramadan beklerseniz yanıtı yaşam içinde karşınıza çıkacaktır. Bu hafta her sabah uyandığınız zaman kendinize "Değişim enerjisini nasıl en verimli ve en faydalı şekilde kullanabilirim ? "diye sorun. Bir yanıt aramayın ve akışta kalmaya odaklanarak gününüze sevgiyle başlayın.
reikiturk.com

Bir buçuk haftadır o kadar enerjim düşük ki,hiç bir şey yapasım gelmiyor.Düşünmeye bile üşeniyorum neredeyse.Acaba bu aralar dolunay falan mı var:)
Canım ben aynıyım biraz uyuşukluk var üzerimde :)14Ekim - 8 Kasım Terazi burcu dönemi ondan olabilirmiş uyuşuk ağır kanlı hasta gibi hissetmemiz. Yazıyı bulursam paylaşırım.Bol su iç yavaş yavaş kaslarını gevşet hareketlendir.

Bir buçuk haftadır o kadar enerjim düşük ki,hiç bir şey yapasım gelmiyor.Düşünmeye bile üşeniyorum neredeyse.Acaba bu aralar dolunay falan mı var:)
(İki kere yazmışım canım düzeltemedi )Canım ben aynıyım biraz uyuşukluk var üzerimde :) 14Ekim - 8 Kasım Terazi burcu dönemi ondan olabilirmiş uyuşuk ağır kanlı hasta gibi hissetmemiz. Yazıyı bulursam paylaşırım.Bol su iç yavaş yavaş kaslarını gevşet hareketlendir.

Yükselen burcum terazi.Bir ilgisi olabilir mi sence?

Biz de 2 kere begeniriz:)))

Cok guzel bir olumlama ve soru. Cok uzun zamandir olumlama yapmiyorum. Daha cok duygu ve dusuncelerimin neden kaynakli oldugunu bulmaya calisiyorum ki basarili da oluyorum:)

Masallah masallah:)

Ilk paylasimimi yaptigimdan bebegim icimde bile degildi.Su an 1 yas 1 haftalik.Zaman su gibi akip gidiyor,askla sevgiyle,coskuyla,geliserek aksın gecsin
Simdi 409. Sayfadayim. Ara ara donup okuyorum gecmisi. Cok degerli yazilar var burda. Asla kacirmak istemiyorum. Elbette tatildeki gibi rahat okuyamiyorum. Ilk mesajima ne zaman rastlayacagim ve ilk mesajim ne acaba cok merak ediyorum:)

Not: surekli elbette kelimesini kullandigimi fark ettim acaba nasil bir etkisi oluyor?

Amiiin:)

Aaaa gercekten cok ilginc:)

Cok guzel anlatmissin:)

Nostalji yaptın bak şimdi tatlım alıntılarla; o zaman 1 yaş 1 haftalıkmış bebeğim şimdi 20 aylık çok şükür.Zaman su gibi su...O zamanda demişim şimdi de diyorum aşkla ,coşkuyla,dolu dolu akıp geçsin hepimiz için

Ben de hemen bir öneri yapayım, bu da bir seçenek :) 42. Sayfadayken ana sayfaya ekleyin .Her açtığınızda 42 den açar ama oradan ilerlemek daha kolaydır.Daha sonra ilerki sayfaları eklersiniz ordan ilerlersiniz.

Kızlar bende sayfayı kolaylıkla açmak için yaptığım şeyi söyleyeyim. Buranın sayfa linkine tıklıyorum yani yukardaki çubukta www.kadinlarkulubu.com falan yazıyor ya o linkin sonunda page yazıyor yani sayfa demek oluyor o hemen arkasında sayı var oraya istediğim sayfayı yazıyorum hemen oraya gidiyor. Umarım anlatabilmişimdir

harikasın canım, çok da güzel anladım. çok teşekkürler, şimdi aklımdan bir sayı tutup gidiyorum okumaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…