- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
SupermisSanırım coşuyorum, o zamannnn danssss
"Kendimizi Yüksek Enerjilere Uyumlamak ve Yeni Bir Gerçeklik Yaratmak İçin -
Güne başlarken, uyandığınız ama henüz gözlerinizi açmadığınız anlarda:
Sabaha vücudunuzun uyku süresince aldığı dinlenmeye şükrederek başlayın.
Bugün hissetmek istediğiniz duygulara odaklanın. Evet, doğru. Günün olaylarına değil, ama o olaylara getirmek istediğiniz hislere odaklanın. Huzuru, sevgiyi, keyfi, coşkuyu, başarıyı, şükranı, çözümleri, kararlılığı, özgürlüğü hissedin. Ne demek istediğimizi anlıyorsunuz.
Gün süresince:
Gününüz başlarken ve yavaş yavaş aile, dostlar, iş arkadaşları ve tanımadığınız insanlar yolunuza çıkarken her birine sevgi, hayranlık ve neşe ile bakın. Bu tüm ilgili kişileri sakinleştirmekte son derece etkili sessiz bir lisandır ve düşünebileceğinizden çok daha geniş alanlara titreşimini yayacaktır.
Düşüncelerinizde biraz dengesizlik, tutarsızlık hissettiğinizde nefes alıp verirken kalbinize odaklanın. Kalbinize akan ve oradan çıkan nefesinizi gözünüzde canlandırın. Nefesinizin düzensizlik ve dengesizliği çekip aldığını ve kalbinizi şarj ettiğini hissedin. Bunu 3 kere yapmak bütün görüşünüzü değiştirecektir. Nefesi verirken deneyimlemek istediğiniz duyguları geri getirin. Bunu ihtiyacınız oldukça tekrarlayın.
Arabanızda, banyoda ya da evinizde aynada kendinize derinden ve yoğun bir şekilde bakmak için bir saniyenizi ayırın. Aynadaki yansımasınıza şefkat ve sevgi gönderin. Büyük Değişimi (Uyanışı ya da Yükselişi) deneyimleyip buna şahit olduğunuz için ne kadar mutlu olduğunuzu kendinize söyleyin. Evrenin en havalı konserine sahne arkası giriş kartı olan VIP ler gibi hissedin!
Gün sonunda:
Öğrendiğiniz her şey, yardım ettiğiniz insanlar ve şu anda burada olduğunuz için şükranlarla gününüzü bitirin. Siz seviliyorsunuz, destekleniyorsunuz ve asla yalnız değilsiniz."
ALINTIDIR
Bu yaziyi daha dinc bir kafayla tekrar okuyacagim:)Mevlana der ki;
1. Kendini küçük görmeyi bırak. Sen yürüyen evrensin.
Büyük bir potansiyelle doğdun. İdeallerin, hayallerin, gerçekleştirmek istediklerin var. Kanatların var. Sürünmek için değil, uçmak ve yaşamak için doğdun. Elinde ipin var olduğunu bilirken ne diye kuyunun dibinde durmaya devam edersin? Evren senin dışında değil, evren senin içinde.
2. Yapman gereken şey, senin için anlamlı olan bir hayat sürmektir, başkalarına değil.
İnsanların ne düşündüğünün gerçekten bir önemi yok. Sadece, kalbine ve aklına yatan hayatı yaşamakla sorumlusun.
3. Kendine dair umutlarından asla vazgeçme.
Zor bir zaman geçiriyor olabilirsin. Herşey sana karşıymış gibi gözükebilir. Bir dakika bile sabrın kalmamış olabilir. İşte o nokta, herşeyin değişeceği noktadır. Hüzünler, sevince hazırlanman içindir. Hüzün, evini temizler, yeniye ve sevince yer açar. Hüzün, kalbindeki sararmış yaprakları temizler. Böylece artık yeni yeşil otlar açabilir. Hüzün kalbini kapladığı zaman rahat ol, yakında çok feraha ereceksin demektir.
4. Cehalet hapishanedir.
Cehalet seni hapishaneye sokar. Bilmek ise Allah’ın sarayıdır. Bilmek lütuftur, bilginin kıymeti yüksektir.
5. Dışarıdaki zenginlikler, içindeki zenginliklerle kıyas bile edilemez
Zaten boynunda var olan elmas gerdanlığa sahip olmak için oradan oraya koşturursun. Eğer kendini bir kaç dakikalığına hakikat penceresinden görebilseydin şaşar kalırdın. Sevinç ve güzelliklerle dolu evine geri dön. Kendine geri dön. İçindeki hazineye geri dön. Evrendeki herşey senin içinde. İçinde sonsuz bir kaynak mevcutken, elinde boş bir kova ile sokaklarda dilencilik yapma.
6. Olduğun kişiyi bırakabilirsen, asıl varlığına uyanırsın.
Güvende olma ihtiyacını bırak. Korktuğun şeylerin üzerine git. Şan, şöhret, görüntü ve sahte kimlikleri bir kenara koy. İnsanların anlattığı sınırlayıcı hikayelere inanma. Kendi hikayeni yarat. Kendi ateşini kendin yak. Kendi ateşiyle eriyen kar gibi ol. Kendini kendinden uzaklaştır, kendini yıka. Sonra yeniden doğ.
7. Dünyadaki herkesten daha iyi yaptığın birşey mutlaka vardır.
Herkesin dünyaya yapmak için geldiği, en iyi yaptığı en az birşey vardır. Ve bunu yapmak için gerekli olan istek herkesin kalbine yerleştirilmiştir.
8. Merdivenin tümünü görmek zorunda değilsin, sadece ilk adımı at.
Yolu yürümeye başla. Başladıktan sonra yolun devamı görünecektir.
9. Bir işi yaparken onu tüm kalbinle yap.
Yarım akılla, yarım kalple Yaradan’a ulaşmaya çalışmak nafile bir çabadır. Yola çıkıyorsun ama yolun yarısında vazgeçip pes ediyorsun. O zaman niye yola çıkarsın? Ruhtan/kalpten gelen istekle yaptığın her iş sevince dönüşür. Eğer istek kalbinden gelmiyorsa, o sevinç yok olur. Her ne yapıyorsan ve her kimsen, kalple yap, kalple ol.
10. İyi şeyler son bulur, böylece daha iyi şeylere yer açılır.
Üzülme. Hüzünlenme. Kaybettiğin herşey başka bir formda sana geri döner.
11. Yaraların, ışığın içeri girdiği yerdir.
Seni acıtan, üzen, yara açan herşey seni aynı zamanda kutsar. Karanlık, senin aydınlatıcı mumundur. Yıkımın olduğu yerde hazine bulunur. Yaralarından kaçma. Yaraların, ışığın içine nüfuz edeceği yerdir. Hüzünlerin olduğu zaman şefkatin artar. Yeter ki açık kalpli ol. Acının, şefkate dönüşmesine izin ver.
12. Sevdiğin işi yap ve onu sevgiyle yap.
Sakince, sevdiğin şeyi yapmaya doğru çekilmene izin ver. Direnme. Gerçekten değer verdiğin şeylerle meşgul ol.
13. Daha az düşün, daha çok hisset.
Söz konusu olan sevgiyse, onun sebeplerinin anlamı yoktur. Düşüncelerini unut. Düşüncelerinin, kalbinin üstüne geçmesine izin verme. Düşünmeyi bırak… Kalbinde yanmayı bekleyen bir mum var. İçinde dolmayı bekleyen bir boşluk var. Hissediyor musun? Endişe etmeyi bırak. Düşünmeyi bırak ve hissetmeye geç.
14. Sevgi için herşeye değer.
Hakiki insan, sevgi için herşeyi kaybetmeyi göze alabilir. Eğer sen o değilsen, bu işe hiç girme. Bırak sevgilin deli olsun. Sevgi için herşeye değer.
15. Hayatındaki iyiye ve kötüye – herşeye eşit şekilde şükret.
Her kim geliyorsa karşına, ona şükran duy. Hepsi sana öte alemden bir hediye ile gelmiştir. Eğer kötü’den dolayı sinirlerin bozuluyorsa da şükret, bu sayede kendini yenileme fırsatın olacak.
16. Kendini değiştir, dünya kendiliğinden değişir.
Dün akıllıydım, dünyayı değiştirmek istiyordum. Bugün bilgeyim, kendimi değiştiriyorum.
17. Bizler sevgiden yapıldık ve sevmek için yaratıldık.
Sevgi bizim hammaddemizdir. Sevgiyi aramak yanlıştır. Sevgiyi arama. Sevmene engel olan bariyerlerini ara, onları bul. Sevgi sayesinde tüm acı azalır, bakır altına, hüzün sevince dönüşür.
18. Ruhun bu dünyadan değildir ama bedenin bu dünyadandır.
Tüm gün düşünürüm bazen, nereden geldim, nereye gidiyorum diye. Bil ki ruh bu dünyadan değildir. Ancak bilirim ki beden bu dünyadandır.
19. Ruh mertebesinde hepimiz biriz.
Güneşin duvarın bir tarafına vuruşu ile diğer tarafına vuruşu farklı sonuçlar doğurur. Ancak güneş tek ve birdir. Doğu ya da Batı.. Kuzey ya da Güney. Fark etmez. Ruh mertebesinde ayrım yoktur.
20. Ruhunuz herşeyden daha kıymetlidir.
Elle tutulur, maddi şeylere fazla önem verme. Kendi ruhunun kıymetini bildiğin zaman, onların ne kadar değersiz olduğunu anlarsın.
21. Eşini bilgece seç.
Aranda rekabet olmayan, daha zengin olma peşinde koşmayan, kaybetmekten korkmayan, benliğine tutunmayan birisini eş olarak seç.
22. Gerçek sevgi madde dünyasını dönüştürür. Bedenleriniz ayrı kalsa bile ruhlarınız her daim birliktedir.
Ayrılıklar sadece gözleri ile görenler içindir. Sevenlerde ayrılık yoktur. Ruh mertebesine ayrılık yoktur.
23. Kelimelerinin gücünü yükselt, sesini değil.
Sesini yükseltmek fayda etmez. Kelimelerinin gücünü arttır. Çiçekleri büyüten şey yağmurdur, fırtına değil.
24. Sessizlik, Yaradan’ın sesidir.
Sessizlik Yaradan’ın sesidir. Diğer seslerin hepsi basit birer çeviri denemesidir. Kelimeler yüzeydedir. İnsanlar, kelimelerin ötesi ile iletişime geçerler. Kelimelerle savrulmayı bırak. Sessizliğe teslim ol, bırak herşey o şekilde açığa çıksın.
25. Hayatta olmak yaşamak demek değildir.
Sadece nefes aldığın için yaşadığını mı sanıyorsun? Bu hayat, hayat değildir. Bu hayat sınırlarla doludur. Sevgiye teslim ol ve gerçekten yaşa. Sevgiye teslim ol ve sonsuza dek yaşa.
Bu aralar onu da cektigim icin sukurler olsun diyeyim:)Paylaşım bir harika aşağıdaki, konu sadece para ile ilgili fakat hayatınıza neyi çekmek istiyorsanız para yerine istediğiniz şeyi düşünerek okuyun.Aradaki tanrısallaşma filan yazıyor,onları görmemezlikten gelin.Bilinçaltınıza almak istediğinizi alın yeter.
http://bitutamtuz.com/para-sadece-enerji-transferidir/
Aaa cok guzelmis. Bu kayik da bos:)“Gençken tekneler beni büyülerdi. Küçük bir kayığım vardı ve yalnız başıma göle açılırdım. Saatlerce orada kalırdım.
Bir seferinde güzel bir gecede kapalı gözlerle, kayığımda meditasyon yapıyordum. Akıntı aşağı boş bir kayık geldi ve benimkine çarptı. Gözlerim kapalıydı, bu yüzden şöyle düşündüm: ‘Biri kayığıyla geldi ve kayığıma çarptı.’
İçimde öfke yükseldi. Gözlerimi açtım ve öfke içinde adama bir şey söyleyecekken kayığın boş olduğunu fark ettim.
O zaman hareket edecek yön kalmadı. Öfkemi kime ifade edecektim? Kayık boştu. Yalnızca akıntı aşağı yüzüyordu ve gelip benim kayığıma çarpmıştı. Bu yüzden yapacak hiçbir şey yoktu. Öfkemi boş bir kayığa yansıtamazdım.
Gözlerimi kapattım. Öfke oradaydı ama çıkış yolu bulamadığımdan gözlerimi kapattım ve öfkeye doğru geri geri yüzdüm.
Ve o boş kayık benim fark edişim oldu.
O sessiz gece, içimde bir noktaya geldim. O boş kayık benim ustamdı. Ve artık biri gelip bana hakaret ettiğinde gülüyorum ve diyorum ki: ‘Bu kayık da boş…’
Gözlerimi kapatıyorum ve içeriye gidiyorum. " Osho
Ne zaman içimizden kin,nefret,kıskançlık duyguları hafiften bile geçse kayığın boş olduğunu hatırlayabiliriz
Sanirim ben dahil insanlarin cogu tek konuya odakli olumlamalardan bahsediyor. Yani dilekler, istekler gerceklessin. 21 gun boyunca ayni seyi soyleyegim. Sonra bakalim olacak mi olmayacak mi? Yani biraz sonuc odakli. Ama sizin/senin:) yaptigin, bir konuya odaklanmadan gun icinde yasadigin herhangi bir olayda olumlu dusunup sukretmek. Bir konuya odaklanmadan. Elbette vardir odaklandigi bazi konularda:)) yani surec odakli.Olumlamalar benim hayat tarzim,hayat felsefem.Cunku bizim yasadigimiz toplum acisindan bu elzem.Cocuklugumuzdan bu yana hem ailemiz hem diger aile buyuklerimiz hem de komsular su bu tarafindan bazen bilinerek bazen bilinmeyerek elestirilere maruz kaldik cogu da cocukluk donemine ait.Gelistirmeyen insanda kotu hisler uyandiran hersey negatif elestiridir,olumsuzdur.Ozumuze ait olmayan kaliplar tasiyoruz,bunlarin yer degistirmesi sart nacizane.O yuzden gun sinirlamasina gerek yok.Genisletebilir sinirlandirabilirsiniz icinizden geldigi gibi
Inception geldi aklima. Dogru yazdim mi bilemedim ama:)) bir de dizi onereyim. The big bang theory :)HayallerimGercekOldu gece bende uyumadim. Senin dinc kafayla okurum dediklerinin ekran fotografini cekiyorum. Sakin sakin ustunde dusunmem lazim.
Su an film onerin varsa alabilirim.
Kendiminkini degil ama senin ilk mesajini buldum @hayallperisiArkadaşlar merhabalar,
Tavsiye istenmesi üzerine sessizliğimi bozuyorum:) ilk sayfadan itibaren önerilen kitapları listelemiştim. Ekleme/çıkarma veya düzeltme yapmak isteyen olursa lütfen bildirsin.
1-Kuantum Düşünce (Sandra Anna Taylor)
2-Bilinçaltının Gücü (Joseph Murphy)
3-Sınırsız Güç (Antony Robbins)
4-İçindeki Devi Uyandır (aynı yazar)
5-Rezonans Kanunu (Pierre Franckh)
6-Beynin Gizli Güçleri (Amargi Hillier)
7-Düşüncenin İyileştirici Gücü (Louise L.Hay)
8-Pozitif Gücün Büyüsü (aynı yazar)
9-Evrenden Torpilim Var (Aykut Oğut)
10-Olumlu Düşünmenin Gücü (Norman Vincent Peale)
11-Büyük Düşünmenin Büyüsü (David J.Schwartz)
12-Var Olmanın Gücü (Eckhart Tolle)
13-Ferrarisini Satan Bilge (Robin Sharma)
14-Simyacı (Paulo Coelho)
15-Bir Çift Yürek (Marlo Morgan)
Dun gece secret in belgeselini dinleyerek uyudum:) sanirim hrmen uyudum cunku hicbir sey hatirlamiyorum:)))Kitaplardan da başlayabilirsiniz, çok çeşitli bloglar var google dan rastgele girip okuyabilirsiniz,ben hala öyle yapıyorum.Canım bir şeyler okumak istediğinde hemen öyle yapıyorum.Ben sizin yerinizde olsam topiği baştan sona okurdum,çok güzel çok kapsamlı enerjik paylaşımlarımız var.Paylaştığımız deneyimlerimiz,sorunlarımız hep genel hayattan;her birinde kendinizi rahatlıkla bulabilirsiniz.Hatta anlam veremediğiniz kısır döngülere de çözüm bulabilirsiniz buradan.Bir de ben secret in belgesel i var onu mutlaka seyretmenizi tavsiye ediyorum.
Bugun bunu dusundum. Benim icin yeni ama baskasi icin eski.Benimde bir sorum olacak. Uzun zamandir aklima takiliyor. Kapsul gardrop, minimalizm konularini cok okuyorum.
2. El esya kullanimi enerji bakimindan dogru mu? Yani esyasini kullandigimiz kisinin negatif enerjilerini hayatimiza cekiyor muyuz? Yurt disinda cok yayginmis.Bizde utanilacak bir durum. Kimse soylemez kolay kolay.
Benimde pek icime sinmez.
2. Sorum olumsuz anilari cagristiran esyalari evde tutmak zararli midir?
Canım ben bir film önereyim Intterstellar-Yıldızlar Arası çok iyi film seyrettin mi bilmiyorum vay be demiştim benHayallerimGercekOldu gece bende uyumadim. Senin dinc kafayla okurum dediklerinin ekran fotografini cekiyorum. Sakin sakin ustunde dusunmem lazim.
Su an film onerin varsa alabilirim.
Insanlari oldugu gibi kabul edebilmek. Ben bunu ogrendim. Resmen bilincimi terbiye ediyorum. Cok da guzel ilerliyorumKendimizi bir başkasından ayıran en önemli farklılık ne rengimiz,ne ırkımız,ne dilimiz ne de dinimiz bizi başkasından ayıran aslında en önemli fark etrafa yaydığımız frekansımız,enerjimiz.Daha birisiyle karşılaşmadan ona kendimiz hakkında bir çok şey anlatıyoruz.Onlar da bize tabiki.Sadece bilinç düzeyinden kestiremiyoruz.Bilinçaltlarımız çoooktan görüşmüş bile oluyor aslında daha o kişiyi düşünürken bile aslında.
Bugün düşünüyorum aman kırılmasın incinmesin dediğimiz insanlar bizim tek sözümüze alınır gücenir de kendisine kötü davranan insanı el üstünde tutar.Ben de öyleydim evet.Aman kırmayayım derken çoooktan alınmış olurdu hatta bir bakışımdan.Çünkü benim enerjim korkum ona benim davranışlardan önce ulaşmıştı bile :) Bunu tersini çok yakın arkadaşımdan tespit etmiştim ve kendime hemen onun düşüncesini modelledim.Ve bilinçaltımı ikna ettim, neden alınmasından korkayım ki ben gayet iyi niyetli ve düşünceli bir insanım eğer karşımdaki alınacaksa bu ancak onun art niyetinden ya da hassaslığındandır dedim.Böyle düşününce sanki daha önceki tüm bağlarımı da şifalandırıp rahatlamıştım.Çünkü her böyle hissimizde korku temelli eterik bağ kuruyoruz karşıdakiyle ve bizden ona resmen pozitif enerji akıyor,o güçlenirken bizim suçluluk tarzı düşük enerji bize geçiyor.Ama bilinçaltı doğru inancı aldığı zaman akışlar kesiliyor,müthiş bir rahatlama oluyor :)
Bu tarz bir sürü bağ kurarız farkında olmadan insanlarla,tek bir mantıklı olumlamayla bilinçaltı kalıbınızı değiştirdiğinizde hayata bakış açınızı bile değiştirirsiniz.Özgüven bile kazanırsınız zamanla
Bu yil nasilsin?3 yildir ayni mesai arkadaslariyla calisiyorum.Ne zaman ortak bir proje hazirlasak kendimi gerizekali yerine koyulmus gibi hissediyorum. Bu yil bitti artik. Seneye boyle yapmayacagim. Iyi niyet bir yere kadar.
Bu konularla ilgili oldugunu burda okumustum o yuzden aklima ilk o geldi sanirim:) bos vaktinde daha buyuk bir ekrandan izle. Cok basarilu bir filmdir.HayallerimGercekOldu Canim telefondan baktim biraz. Gece gece agir geldi.Yinede tesekkurler.
Bunu da ben seyretmefim. Daha cok diziler ilgimi ceker:)) ozellikle komedilerCanım ben bir film önereyim Intterstellar-Yıldızlar Arası çok iyi film seyrettin mi bilmiyorum vay be demiştim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?