Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Ben susup seyrediyorum.hiçbir kötü laf etmiyorum.o yüzden midir bilmiyorum saldırılara ara vermiyorlar.kimse seninle çalışmak istemiyor dedi bir tanesi bana toplantıda.orası özel ofis değil kimse mesai arkadasını secemez ki.selam sabah vermeden gidip geliyorum.onlar zaten konusmuyorlar.e daha neden saldırıyorsunuz bana ne lüzumu var acaba.bunu çözemiyorum.

Dedigin dogru. Sana satasiyorlar senden de karsi atak bekliyorlar ki seni alt etsinler. Ama sen onlarin en istemedigi seyi yapiyorsun, en guzel cevabi veriyorsun susarak. Yani bence oyle. Inan ki geciyor. Sen yine sakince bekle. Bu arada esmalara olumlamalara devam et. Kendi degerini de unutma:)

Canım benim çok teşekkür ederim iyi ki varsınız valla inş dediğin gibi olur

Gerç
Konuyu tam bilmiyorum ama bişeyler yazmak isterim küçük çaplıda olsa özelde iş deneyimlerim oldu insanların ne kadar bencil ve kötü olduğunu bol bol gördüm, degişik laflar duydum.Gerçekten çogu insanda arkadaşlık kavramı yok dua edelim mübarek günler.Cevap verme olumsuz konuşmaları sözleri duymuyomuş gibi yap.

Günaydınlar canımbirtakım güzel kalp atışları darısı bize olsun inşallah

Deneyimlerinden bahseder misin bizlere belki yararlanabiliriz.
Tabiki canım Kızlar öncelikle bundan yaklaşık 1 yıl önce kişisel gelişimle tanıştımGenel itibariyle insanlara karşı mutlu imajı yaratmaya çalışan, ama olumsuz birşey yaşasa 1 hafta takan her sorunu problemi yada olumsuzu kendine yoran içten içe kendini suçlayan bir kişiydim bu beni çok yordu degişmem gerektigini biliyordum böyle hayat geçer mi dedim bu noktada araştırma yapmaya başladım.Kişisel gelişim,olumlama,bilinçaltı teknikler bana çok inandırıcı geldi.Uzman bir hoca buldum özgüven,olumsuz enerji kesme,hayır diyebilme,bilinçaltı temizliği ve önceden biten ilişkimdeki kişiyi silme gibi çalışmalar yaptık yaklaşık 4 seans gittim.Sonuca siz bile inanamazsınız o derece değiştim etrafımdaki insan sayısı giderek arttı çünkü istemeden de olsa yaydığım negatif enerji gitti.Hersabah şükrederek güne başlıyorum hareketli müzikle dans ederek.Herkes farketti bu ne enerji sen gibi olsak diye.Olumsuz oalylardan etkilenmiyorum artık gerçekten bi set çekmişim olumsuz şeyler orda kalıyormuş gibi geliyor.Kendimi olduğum gibi kabul edip sevmeye başladım.Eskiden takıldığım ufak tefek şeylere hiç takılmıyorum.Bi arkadaşım eski halim gibi şuan ondaki herşeyle aynıydı eski halim şuanki benle ise alakası yok .Bunun temeli ise inanmak gerçekten inanın eğer siz inanırsanız herşey degişir siz evren dünya gerçekten

Bilinç altı temizliğinde nasıl bir yol izlediniz.

Bilinç altı temizliğinde nasıl bir yol izlediniz.
Canım öncelikle anlatıyorsun işte ne problemin varsa iş mi ailemi yada ilişki mi ona yönelik degişiyor teknik bi tane vardı mesela aile için uzanır şekikde yatıyorsun arkada sakin bir müzik sonra diyor kendini şurda hayal et şöyle hayal et diye o an gevşiyorsun sonra kendini yemyeşil bir deniz kenarında hayal et etrafında şu agaçlar çiçekler vs var mesela üstünde ne var ne renk sayı söyle diyor sonra annenle problemlisin diyelim karşında diyo ona şunları söyle diyo affet verdikleri için teşşekür et yerine şunları koy diyor sevgi saygı ne bileyim başka duygular bikeresinde hiç unutmam bi çalışma yapıyorduk sanırım yine aileydi hayvanlar üzerinden güneş ve ay agaçlar tasvir ederek özellikleşrni degiştirerek gidiyorduk o ara bende birini begenmiştim tabi hocanın haberi yok bizim seas bitti bana ne dedi senin aklında biri mi var şok olmuştum

Her sabah gülümseyerek kalk.
2. Aynanın karşısına geçip, gözler ışıldayana kadar, " seni seviyorum. Sen çok özelsin. Değerlisin, Yeterlisin" de.
3.Akla olumsuz bir şey geldiğinde , düşünce geldiğinde " düşüncemi sevgiyle kabul ediyor, sevgiyle uğurluyorum . Düşündüğümü düşündüm. İptal" deyip; düşünceyi değiştir. Başlarda zorlansan da buna alışacaksın.
4. Kendine özel zaman ayır.
5. Anı yaşamaya çalış.
6.Kendin için , hoşuna giden, eskiden yapmaktan haz aldığın ama şimdi ötelediğin aktivitelerin bir listesini yap. Ve uygulamaya başla.
7.Nefes egzersizini günde 5 kere, 5' er defa olacak şekilde uygula. Mümkünse bir relaks müzikle beraber yap.
8. Kendini olumlu yönlerini olduğu bir liste yap. Bunu nefes çalışmasından sonra sakin ve dinginliğe yaklaştığında yap.
9.Kendini üzgün, moralsiz hissettiğinde, bedenini dikleştirip, başını yukarı kaldırarak, (içinden gelmese de )gülümseyerek, içinden 30' a kadar say.

Sağ el kapte Sabah ve akşam gözler kapalıyken. Tekrarla.

Olumlamalar
1.Ben her halimle yeterliyim.
2.Ben her halimle değerliyim.
3.Kendimi seviyor,olduğum gibi kabul ediyor ve onaylıyorum.
4. Hayat güvenli ben güvendeyim.
5.Seviyor ve seviliyorum.
6. Kabul ediliyorum.
7. İyi ki varım, iyi ki tamım, iyi ki bütünüm.
Ya vedud (3 kez)
La havle vela kuvvete illa billayül aliyül azim.( 3 kez)
Elhamdülillah ( 3 kez)

Kızlar bunlar benim yaptığım olumlamalar arada unutuyorum siz devamlı yapın şifa olsun inşallah

Bende de ben anlayış gösterdiğim,idare ettiğim yada işlerine yardım ettiğim sürece iyiyim. Çalıştığım farklı birimlerde aynı oldu. Bu benim geçmişimle bağlantılı, geçmişimle ilgili bilinçaltı kalıplarımı değiştirememişim.Ama değiştirmeye başladım gelişmeler var gibi.

Ne güzel senin adına çok sevindim. Hrşey istediğin gibi olsun.Darısı benim ve isteyen herkesin başına

Son çalışmamız ruh eşi bulmak için oldu olumlama yaptık ve o kişiyi çagırdık heyecanla gelişini bekliyorum
Profil resminiz ruh eşi çağırmaya yönelik değilmi :))).hayırr diyebilme, önceden biten ilişkimdeki kişiyi silme, olumsuz enerji kesme çalışmalarında neler yaptınız.

Cnm özeti söyle.beş arkadaş birlik olup beni dıslıyorlar.hiç konusmuyoruz selam sabah yok.sebep de en yKın arkadaşım sandıgım koynumda besledigm yılan demediklerimi de ekledi.öbürleri de bu satışı fırsata cevirdi.hiç dedikodu yapmamıslar birbirlerini cok severlermis gibi kankitoş oldular yapmacık bir sekilde.tavırlar imalar dışlamalar.işe yansıtıyorlar çocuk gibi muhabbetler haline cevirdiler.beni de olumsuz ortam ve haksızlık duygusu çok yordu;(

Kendin diyorsun cocukluk iste bosveeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…